25.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.


Στο Exodos Live, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, όπου το κέφι και η ζωντάνια ξεχείλιζαν και άπαντες διασκέδαζαν σε "μελανόλευκους" ρυθμούς πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ΠΑΕ Πιερικός με τον μοναδικό Ζαφείρη Μελά και όλο το επιτελείο του να ξεσηκώνει τους παρευρισκομένους. Εκτός από το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με "μπροστάρη" τον δημοφιλή τραγουδιστή, το...μενού περιελάμβανε και βραβεύσεις προσωπικοτήτων που προσέφεραν στην πιερική ιδέα.
Βραβεύτηκε η γνωστή σε όλους μας Κυρά-Μαρία, ένας ζωντανός θρύλος, των αποδυτηρίων του Πιερικού, η γυναίκα που φρόντιζε να μη λείψει τίποτε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στις παλαιότερες "χρυσές εποχές" του συλλόγου. Όταν η σεβάσμια γερόντισσα παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πιερικός Δημήτρη Ελευθεριάδη, η αίθουσα σείστηκε από τις επευφημίες του κόσμου.
Βραβεύτηκε ο αντιδήμαρχος Κατερίνης και φίλαθλος του Πιερικού, Ζήνων Σατραζέμης, γιος του Μπαρμπα-Τσέλιου, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα τον Πιερικό, "από τη φτώχια του" όπως χαρακτηριστικά έλεγε. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε αντί για τον Ζήνωνα Σατραζέμη που απουσίαζε, ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Λιακόπουλος από τα χέρια της Ελίνας Διαμαντοπούλου που ήταν άψογη στα χθεσινά της καθόκοντα της παρουσιάστριας και οργανώτριας του κομματιού των βραβεύσεων.
Οι παλαίμαχοι του Πιερικού δε θα μπορούσαν να λείψουν από αυτή τη βραδιά, κι έτσι ο Πέτρος Χρυσοστόμου, βραβεύτηκε για την προσφορά του στον ιστορικό σύλλογο της πόλης. Παρέλαβε την πλακέτα από τον πρόεδρο του ΑΟΔΗΚ Γιώργο Γκοτζαμανίδη.
Στήριξη στον Πιερικό προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια με "γενναίες" χορηγίες ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας που δραστηριοποιείται στην εμπορία ποτών και αναψυκτικών, Γιάννης Βαρνάς. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Κώστας Βαρνάς από τον Χρήστο Τσικούρα, μέλος της ΠΑΕ Πιερικός.
Μια εταιρία με...πιερικό όνομα όπως η εταιρία κουφωμάτων και πορτών PIER-DOOR δε θα μπορούσε να μη στηρίζει οικονομικά την προσπάθεια του Πιερικού. Τον ιδρυτή της εταιρίας Μιχάλη Μπατάλα βράβευσε η ΠΑΕ Πιερικός με τιμητική πλακέτα. Την πλακέτα παρέλαβε, από τα χέρια του διοικητικού ηγέτη της "μελανόλευκης" ομάδας Γιάννη Ντούμου, ο αδελφός του βραβευθέντος, Παύλος Μπατάλας.

Μετά τις βραβεύσεις, αλλά και την κλήρωση δώρων, ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Πιερικού και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πιερικός με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Ελευθεριάδη και επιστήθιο φίλο του Ζαφείρη Μελά, να δείχνει τις...χορευτικές του ικανότητες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast