11.11.09

ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Ο ΤΟΣΚΑΣ.

Εθνική Νέων: Ελβετία-Ελλάδα 3-1

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε 1-3 στην πόλη Λιμόζ από την Ελβετία, στον πρώτο της αγώνα για το διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στην Γαλλία (11-15/11/2009). Το μοναδικό γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πέτυχε ο Βασιλείου στο 16΄ με πλασέ. Για την Ελβετία σκόραραν οι Μεχμεντί (4΄, 20΄), Νταμπρέλα (58΄). Η Εθνική Νέων είχε μέτριο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ανέβασε την απόδοσή της και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες φάσεις στην εστία των αντιπάλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασιλείου έχασε πέναλτι στο 60΄ (δοκάρι), ενώ δοκάρι είχε και ο Καρέλης στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ελλάδα: Μπαταβάνης, Μπακάκης (74΄ Αποστολόπουλος), Ποτουρίδης, Λαγός, Καρασαλίδης, Μαχλελής, Τόσκας (76΄ Κοτσαρίδης), Βασιλείου, Μάνταλος (71΄Καρέλης), Βαλεριάνος (60΄Παππάς), Βλαχοδήμος.

Ελβετία: Μπάρκοβιτς, Ροχάτ, Νταμπρέλα, Ντεπιέρο, Ντάντζελο (77΄Χάκα), Μπρούνερ, Ουκόι, Μεχμεντί (85΄Γκαντιέν), Πασέ, Αουντίνο (60΄Αρατόρε), Μιλάνι (67΄Μανιέρε).

Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στο epo.gr: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Οι Ελβετοί ήταν καλύτεροι και δίκαια προηγήθηκαν με 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Η Ελβετία διαθέτει ποιοτική ομάδα. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα μάθημα για μας. Σκοπός της συμμετοχής μας σε αυτό το τουρνουά είναι να δέσουμε ως ομάδα και να γίνουμε καλύτεροι. Θέλουμε να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία για την επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

*Ο επόμενος αγώνας για την Εθνική Νέων είναι την Παρασκευή 13/11 με αντίπαλο τη διοργανώτρια Γαλλία.

*Αλλαγή σημειώθηκε στο ρόστερ της ομάδας. Ο Θωμάς Τσιτάς (Ηρακλής) κλήθηκε στην αποστολή, ενώ δεν ταξίδεψε στη Γαλλία ο Θανάσης Καραγκούνης.

πηγή: www.epo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast