12.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Όλοι και πάλι την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι

Όλοι και πάλι την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι

στο κλειστό γυμναστήριο

Στον αγώνα με το Λαύριο

Και πάλι, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, όλος ο υπέροχος κόσμος του Πιερικού Αρχελάου θα συγκεντρωθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα που θα φιλοξενήσει για το πρωτάθλημα το πρωτοπόρο Λαύριο.

Είναι ένας αγώνας με ξεχωριστό ενδιαφέρον και γι΄ αυτό ο προπονητής της ομάδας –όπως και όλοι- δίνει μεγάλη βαρύτητα.

Για το παιγνίδι αυτό ο Δημήτρης Γαλάνης δήλωσε:

«Πρόκειται για μια υπερπλήρη ομάδα με βασικό κορμό από προηγούμενες χρονιές και με συμπλήρωμα στη νέα χρονιά με πάρα πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί πολλά χρόνια σε μεγάλες κατηγορίες. Είναι ένα δύσκολο παιγνίδι και για τους δύο αντιπάλους, αλλά εμείς θα κάνουμε ότι γίνεται καλύτερο γιατί παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και στην έδρα μας».

● Διαιτητές στον παραπάνω αγώνα ορίσθηκαν οι κ.κ. Τζαφλέρης και Καλογερόπουλος και κομισάριος ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

Μάλλον θα πρέπει να λέμε καλή επιτυχία και κυρίως καλή φώτιση …

● Εισιτήρια για τον αγώνα με το Λαύριο θα κληρωθούν στην εκπομπή του Μπάμπη Πεΐδη «Αρχίζει το ματς», που θα μεταδοθεί την Παρασκευή από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης στους 95,3 μεγακύκλους από τις 1,00 μ.μ. έως τις 2,00 μ.μ.

● Στις 10 π.μ. θα αρχίσει ο αγώνας μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ που θα γίνει την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνη, δηλ. πριν τον αγώνα πρωταθλήματος της ανδρικής ομάδας.

Είναι για την τρίτη αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

● Επίσης, για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ, το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου αγωνίζεται στη Βέροια με τον ΑΟΚ.

● Mε τη συμμετοχή της Γιώτας Νικολαΐδου που επέστρεψε στην επιστροφή στην ενεργό δράση συνεχίζονται οι προπονήσεις και της γυναικείας ομάδας του Πιερικού Αρχελάου. Η Νικολαϊδου που εκπροσώπησε το κατερινιώτικο μπάσκετ στην Α΄εθνική και σε ευρωπαϊκούς αγώνες με τις ομάδες που αγωνίστηκε, επέστρεψε για να ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας και για να βοηθήσει στην προσπάθεια ώστε να γυρίσει η ιστορική αυτή ομάδα της πόλης στα «σαλόνια» της Α2 κατηγορίας. Η εμπειρία και η ποιότητα της ως παίκτριας, κάνει την επίτευξη αυτού του στόχου να είναι πιο εφικτή και ταυτόχρονα βοηθάει και προτρέπει και τις μικρότερες αθλήτριες παίκτριες να ανέβουν αγωνιστικό επίπεδο, αφού αναμφισβήτητα έχουν να μάθουν πολλά πράγματα δίπλα της.

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή της Γιώτας Νικολαΐδου εξέφρασε και ο προπονητής της ομάδας Μίλτος Μηλιάτης, ο οποίος δηλώνει: «Η επιστροφή της Νικολαΐδου καλύπτει ένα μεγάλο κενό στην ομάδα μας και τώρα σίγουρα θα είμαστε πιο υπολογίσιμοι και πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».

● Ευτυχώς μικρή ήταν η λεία των κλεφτών που πρόσφατα διέρρηξαν το αυτοκίνητο αθλητικού παράγοντα στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης. Και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Και επειδή οι κλέφτες βιαζόταν αφού ήταν μέρα και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο, πήραν μόνο δύο …μπουφάν. Γι΄ αυτό προσοχή και όσο για τα μπουφάν, μόνο με ευχές (και αν) θα είναι καλοφόρετα…σ΄ αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους.

● Τέλος, θερμές ευχές στο συμπολίτη μας δημοσιογράφο Γιώργο Κουκουλιάτα που επανεκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο -και συγκεκριμένα στη θέση του γενικού γραμματέα- της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, στην οποία είναι μέλος και ο συντάκτης αυτής της στήλης. Επίσης και στο Λευτέρη Μωυσιάδη που εκλέχθηκε πρώτο αναπληρωματικό μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast