24.11.09

KATERINISPORT: ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 5.


Το katerinisport δίνει σε όλους τους φίλους του Πιερικού να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με την απόφαση της ΠΑΕ Πιερικός, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, για λόγους ασφαλείας, να μεταφέρει τους φιλοξενούμενους οπαδούς που θα έρχονται στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης στο αριστερό άκρο της ιστορικής Θύρας 5. Στο δεξί μέρος της οθόνης, οι φίλοι επισκέπτες μπορούν να καταθέτουν τη γνώμη τους σχετικά με την απόφαση η οποία έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στις τάξεις των οργανωμένων και μη οπαδών του Πιερικού. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει, συμβολικά, μέχρι τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Πιερικού, που θα διεξαχθεί με τον Αγροτικό Αστέρα, στις 6 Δεκεμβρίου, στις 15.00 και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους ιθύνοντες της ΠΑΕ Πιερικός.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ! Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ!

13 σχόλια:

  1. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ Θ5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego ti vrisko sosti apofasi. pera apo tous eulogous synaisthimatismous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κίνηση που μικραίνει τον Πιερικό μας.Στερεί και την παραμικρή πιθανότητα κάποτε να αποκτήσουμε οργανομένη κερκίδα.Καλύτερα να κλείσει τελειώς παρά να είναι έτσι.Η κίνηση αυτή είναι αυτογκολ που η διοίκηση δεν μας έχει συνηθίσει.Να επιστρέψουν οι φιλοξενούμενοι εκεί που ήταν και να σηκωθεί ένα μεταλικό πλέγμα αν η ασφάλεια είναι αποκλειστικά ο λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας αποκτήσουμε οργανωμένη ομάδα καλύτερα,παρά οργανωμένη κερκίδα.Η απόφαση είναι πολύ σωστή,και το συγκεκριμένο σημείο είναι το καλύτερο για να τοποθετηθούν οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι.

    Εαν θα υπάρχει αστυνομία στο κενό ανάμεσα στους φιλάθλους δεν θα γίνει τίποτα.Ο νόμος εχει αλλάξει και προβλέπει αμεση φυλάκιση σε οποιον προκαλέσει η συμμετέχει σε επεισόδια.

    Επιπλέον ποτε δεν υπήρχε οργανωμένη κερκίδα στα πρότυπα άλλων ομάδων.Είτε θέλουμε είτε οχι,ο Πιερικός είχε ανέκαθεν πολλούς πραγματικούς φιλάθλους αλλα ποτε οργανωμένους.Και καλα εκανε.Περαν απο 50-60 πιτσιρικάδες που οργανωνονται,δεν υπάρχει κατι.Είμαστε μια μικρή επαρχιακή ομάδα,με λίγο κόσμο,αλλά με μεγάλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί όμως τους 50-60 πιτσιρικάδες να τους κάνουμε 100-200 τους διώχνουμε και αυτούς, και ένα γήπεδο χωρίς φωνή είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Λάθος 100% η απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Θύρα 5 είναι η εικόνα της ομάδας και κατ' επέκταση της πόλης μέσω της τηλεοπτικής κάμερας. Προτιμώ να βλέπω εκει Πιερικούς φιλάθλους παρά άδειες κερκίδες, αστυνομία και 5-10 φιλοξενούμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sosti i apofasi na pane oi filoxenoumeni stin thira 5, etsi tha mporoume na spame aneta to kefali tou bolioti ktl ktl!! a re noumeraaaaaa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pia thira 5 reeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    thira 6666666666666666666666666666
    k ne re goystaro re gia na toys spaw sto ksilo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και τότε γιατί το πανό σου λέει "5" ρε νούμερο;

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. << ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 >>

    Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού ΘΥΡΑ 5 εκφράζει την αντίθεσή του, στο να συνυπάρχουν στην ιστορική ΘΥΡΑ 5 του Πιερικού οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι, διότι είναι φύση αδύνατον να μην δημιουργηθούν επεισόδια που οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 5 ποτέ δεν δημιούργησαν και πάντα προστατεύουν την ομάδα και την έδρα μας από κάθε είδους τιμωρία.

    ΄΄ Η ΘΥΡΑ 5 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΄΄

    Με τιμή
    Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
    Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
    GATE 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΤΕ 5 ΕΙΤΕ 6 ??? ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΩΜΑΣΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΑ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μετα μου λετε σοπ και μελανολευκοι...ΤΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Ι 2 ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast