18.11.09

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ" ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ.

Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της πόλης, παρέθεσε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός ο τεχνικός της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος. Στη συνέντευξη, η οποία θα λαμβάνει χώρα κάθε δεύτερη Τετάρτη, ο Σούλης Παπαδόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα θέματα που αφορούν στην ομάδα. Όσον αφορά στον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: "Η ομάδα είναι έτοιμη, προπονούμαστε σκληρά, δεν υποτιμάμε σε καμιά περίπτωση τον ΟΦΗ που είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία, σε φόρμα και είμαστε σε θέση να χτυπάμε κάθε παιχνίδι.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος εξάλλου ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν έχει "καπαρωμένη" θέση στην ενδεκάδα: "Όλοι αγωνίζονται για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Για κανέναν αυτή η θέση δεν είναι δεδομένη, ανεξάρτητα από το ύψος του συμβολαίου του. Πάρτε για παράδειγμα τη θέση του τερματοφύλακα. Τη δεδομένη στιγμή θεωρώ ότι ο Καρακούτσης έχει να προσφέρει περισσότερα κάτω από τα δοκάρια, παρότι έχει πολύ μικρότερο συμβόλαιο από τον Κοτταρά. Αν αύριο ο Κοτταράς μου αποδείξει ότι έχει να δώσει το κάτι παραπάνω, θα παίξει ο Κοτταράς".
Σχετικά με τον βοηθό του, θέση η οποία είναι ακόμη κενή, ο τεχνικός του Πιερικού ξεκαθάρισε ότι έχει προεπιλέξει 4-5 νέους και ορεξάτους ανθρώπους, μεταξύ αυτών και ο Ζαΐμι (το όνομά του είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες), ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάτι οριστικό. "Θα ήθελα να είναι κάποιος από Κατερίνη, στην οποία υπάρχουν πολλοί και αξιόλογοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και εμένα και τον Πιερικό από αυτό το πόστο, όμως προτιμώ να επιλέξω κάποιον εκτός Κατερίνης για να μη δημιουργήσω κακό κλίμα και αντιπάθειες λόγω του ότι θα επιλέξω τον τάδε και όχι τον δείνα. Σε καμιά περίπτωση πάντως δε μειώνω την αξία των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην Πιερία.
Τέλος, ο 42χρονος προπονητής, απαντώντας σε όσα λέγονται περί μειωμένης απόδοσης του Εθνικού Αστέρα στο ματς με τον Πιερικό και σχέσης του αποτελέσματος με...περίεργους στοιχηματισμούς είπε χαρακτηριστικά: "Δε θα απολογηθώ για ένα παιχνίδι το οποίο έχω κερδίσει. Στο κάτω κάτω της γραφής το ρόστερ του Πιερικού δικαιολογει να υπάρχει πολύ καλύτερη απόδοση της ομάδας μας κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική διαφορά των ομάδων τη δεδομένη στιγμή. Με όσες επαρχιακές ομάδες έχω παίξει ως προπονητής στην Αθήνα, μετράω μόλις δυο ήττες. Ο Πιερικός βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Για ποιο λόγο να προκαλεί συνειρμούς το αποτέλεσμα της Καισαριανής;

2 σχόλια:

  1. Αυτά Σούλη πρέπει να τ' ακούσει ο κεφάλας ο Καραγιαννίδης του ΦΙΛΑΘΛΟΥ, του οποίου οι χθεσινές του τοποθετήσεις στον ALTER, ήταν εμπρηστικές και επικίνδυνες. Έβγαλα τελικά συμπέρασμα για τους φωστήρες και διαμορφώτες της φίλαθλης κοινής γνώμης:
    Η κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να ξεκινήσει από τους δημοσιογράφους.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpes ksipnistere.gr kai grapse oti thelis gia ton pieriko tha valoume kai to blogg sou sti selida mas apo katerini eimaste..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast