13.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
«Με την είσοδο του Σούλη του Παπαδόπουλου στην ομάδα, είδαμε ότι καταρχήν άλλαξε η ψυχολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κάναμε μία επιλογή το καλοκαίρι με τον κ. Κατσαβάκη, η οποία δεν μας βγήκε. Βέβαια δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την αξία του κ. Κατσαβάκη. Μπορεί να πάει σε μία άλλη ομάδα και να κάνει θαύματα. Ο Σούλης ο Παπαδόπουλος ξέρει την κατηγορία πολύ καλά, τον γνωρίζουμε κι εμείς πολύ καλά και ας ελπίσουμε αυτό το ανανεωτικό κλίμα που έδωσε ώθηση στην ομάδα, να παραμείνει έτσι».

«Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος θα ξαναγυρίσει στην ομάδα γιατί την αγαπάει. Απλά ο φίλαθλος κόσμος της Πιερίας θέλει η ομάδα πάντα να κερδίζει και να είναι ψηλά. Αυτό βέβαια δεν είναι εύκολο για καμιά ομάδα. Όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Την ομάδα εφόσον την αγαπάμε όλοι μας πρέπει να είμαστε κοντά της και στις χαρές και στις λύπες. Και πρέπει να τη στηρίξουμε από τη στιγμή που έχουμε βάλει ένα στόχο και τον πήχη ψηλά. Εμείς θεωρούμε ότι η ομάδα έχει όλα τα φόντα να βγει. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, γίνεται σε όλα τα επίπεδα μια πολύ καλή δουλειά και νομίζω ότι όλοι μας υπολογίζουν και μας έχουν για πολύ πιο ψηλά. Το ότι ξεκινήσαμε άσχημα δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα. Το αποτέλεσμα θα το βγάλουμε το Μάιο. Επίσης είναι τα play out και τα play off που δημιουργούν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον Πιερικό».

«Ο νέος γενικός αρχηγός, ο Παναγιώτης ο Κωνσταντινίδης έλειπε από την ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπήθηκε πάρα πολύ και από τον Πιερικό και από όσες ομάδες έχει πάει. Είναι προσωπική μου επιλογή, πιστεύω ότι θα βοηθήσει γιατί είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και αποτελεί ένα κομμάτι της ομάδας πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι θα δημιουργήσει το κατάλληλο δέσιμο μεταξύ παικτών και διοίκησης αφού ξέρει και την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων».


Η συνέντευξη δόθηκε στο δημοσιογράφο Μπάμπη Πεΐδη.

πηγή: www.pierikos.gr

4 σχόλια:

  1. Τα θαύματα για τον Κατσαβάκη έχουν τελειώσει.
    Η τελευταία του ευκαιρία ήταν η Κατερίνη.
    Αλλά δεν μέμφομαι τη Διοίκηση για την επιλογή της.
    Κι εγώ στη θέση της αυτόν θα έπερνα τη συγκεκριμένη περίοδο.
    ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ.
    Το λέω αυτό εγώ, που μόνο νεκρός δεν πάω στο γήπεδο.
    Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας καλός προπονητής δε δένει με τη γενικότερη χημεία μιας ομάδας. Ο Κατσαβάκης είρθε σαν όνομα και με περγαμηνές στην Κατερίνη, αλλά αποδείχθηκε οτι δεν ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα. Και τα λέμε πλέον αυτά εκ του ασφαλούς μιας και ξέρουμε πλέον ποιά ήταν η κατάληξη. Εμείς όλοι είχαμε την υποχρέωση να τον στηρίξουμε, όπως άλλωστε κάνουμε και τώρα με τον Παπαδόπουλο, όπως θα κάνουμε και με οποιονδήποτε καθήσει στον πάγκο της ομάδας. Όσο για την διοίκηση, έχουν κάνει ήδη μεγάλα βήματα προόδου. Ίσως να μην είμαστε ακόμη στο στάδιο που πρέπει οργανωτικά, αλλά υπάρχει μια νοικοκυροσύνη σε θέματα πληρωμών και λειτουργίας, που εξασφαλίζουν την ηρεμία και την αξιοπιστία που χρειάζεται, στο έμψυχο υλικό μας. Και αυτό βγάζει σοβαρότητα και υπευθυνότητα προς τους έξω. Είναι πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς που είμασταν μια δεκαετία πρίν...
    Μπάμπης Πεϊδης Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
    Δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Μπάμπη, ένας καλός προπονητής δένει παντού. Κι αν δε δέσει όπως εσύ σωστά λες, τότε παίρνει το καπελάκι του κι αποχωρεί από την ομάδα πριν γελοιοποιήσει την ομάδα και γελοιοποιηθεί ο ίδιος. Οι δηλώσεις του " ή οι παίκτες μου ξέχασαν το ποδοσφαίρο ή έγω ξέχασα το ποδοσφαίρο" και "νομίσαμε ότι η έλευση Κατσαβάκη, μαζί με κάποιους παίκτες, οτι γίναμε Μπαρτσελόνα" αποτέλεσαν μνημεία αποφυγής ανάληψης της ευθύνης αλλά και γελοιότητας.
    Έφτασα στο σημείο να σκεφτώ, εγώ ο κακόμοιρος, ότι θα μπορούσα κι εγώ να κοουτσάρω την ομάδα μου, όχι χειρότερα απ' αυτόν.
    Εκεί έφτασα. Να έχω δίκαιο.
    Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστηχώς η ιστορία έχει αποδείξει σε όλους μας οτι και οι καλοί προπονητές έχουν τις άσχημες στιγμές τους. Δε θέλω να δικαιολογήω τον Κατσαβακη που και για μένα, που ξέρω τους παικτες της ομάδας, έκανε πολύ κακές επιλογές. Το πλήρωσε αυτό αλλά εμάς λίγο μας ενδιαφέρει γιατί το πλήρωσε και η ομάδα. Επειδή έχω καθήσει σε πάγκο ομάδας και ξέρω πως είναι, πάντα περιμένεις να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο γι αυτό και δε τα παρατάς. Αυτό ήθελε να κάνει και αυτός αλλά δε του βγήκε. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα γιατί καλώς ή κακώς, ήταν το καλύτερο όνομα που κυκλοφορούσε στην αγορά. Γι αυτό και επιλέχθηκε απο τη διοίκηση. Αλλιώς θα παίρνανε κάποιον απο εμάς που μπορεί να σκεφτόμαστε οτιδήποτε. Το σίγουρο είναι οτι η ομάδα συνεχίζει. Κι εμείς συνεχίζουμε μαζί της να πιστεύουμε, γιατί έχουμε το δικαίωμα αυτό. Μπάμπης Πείδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast