15.11.09

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

Αντώνης Μανίκας (προπονητής Εθνικού Αστέρα): Συγχαρητήρια στον Πιερικό για την επιτυχία του. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για ότι έχουν πετύχει μέχρι τώρα και πρέπει να βρίσκομαι κοντά τους και στις άτυχες στιγμές. Σ αυτή την δύσκολη στιγμή φαίνεται ποιοι είναι φίλοι της ομάδας και ποιοι είναι εχθροί. Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρεται αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να είναι περήφανος για όσα έχει κάνει η ομάδα ως τώρα. Δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα.

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): Ήταν μια σημαντική νίκη για μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που πήραν τρείς πολύτιμους βαθμούς που τους έχουμε πολύ ανάγκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε και ισοφαρίσαμε την κατάλληλη στιγμή και στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε το γκολ της νίκης. Καλή συνέχεια στον Εθνικό Αστέρα.

Στάθης Προβατίδης (παίκτης Εθνικού Αστέρα): Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ένα ντέρμπι το οποίο το χάσαμε. Όσο για αυτά που λεγόντουσαν από τον κόσμο, τα ίδια έλεγαν και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα αλλά πήραμε την ισοπαλία. Γίνονται αυτά, παιχνίδι είναι και χάσαμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στον Βόλο και πάμε να τα δώσουμε όλα εκεί.

Αναστάσιος Καρακούτσης (παίκτης Πιερικού): Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Δεν πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στο δεύτερο μέρος πετύχαμε ακόμη ένα γκολ και πήρα ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Είχαμε ένα δυνατό αντίπαλο απέναντι μας καμία σχέση με πέρυσι.

πηγή: www.b-united.com

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΕ ΠΡΙΓΚΗΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΑ - ΚΑΚΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ - ΚΑΛΟΨΥΧΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕ; ... (ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΘΥΡΑ 5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast