16.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Χαλαρό πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του Πιερικού ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα διεξήχθη υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Σούλη Παπαδόπουλου ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα μετά τη λήξη της αναμέτρησης για προσωπικούς λόγους και θα προπονήσει κανονικά την ομάδα αύριο Τρίτη. Στις υποχρεώσεις της ομάδας επέστρεψε και ο Τόσκας ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων. Το ευχάριστο για τους "μελανολεύκους" είναι ότι από τον αγώνα με τους Καισαριανιώτες δεν προέκυψαν νέα προβλήματα τραυματισμών ή απουσίων κι έτσι το "απουσιολόγιο" περιλαμβάνει τους Μανουσαρίδη (πρόβλημα στους κοιλιακούς) και τους Παέζ και Γιαζιτζόγλου με προβλήματα στα γόνατα. Πάντως, όσον αφορά στους δυο μπακ, γυμνάστηκαν χαλαρά και πιθανόν να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Μανουσαρίδης, από την άλλη πλευρά, ο οποίος επίσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μάλλον θα λείψει περισσότερο και δεν έχει αποσαφηνιστεί πότε θα είναι 100% έτοιμος.

4 σχόλια:

  1. Πώς παίχτηκαν «όλα τα λεφτά» σε Κακά και Καισαριανή!

    Σε ένα σύνολο 250 αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο σε όλο τον κόσμο (από τις σοβαρές χώρες) το Εθνικός Αστέρας - Πιερικός συγκέντρωσε τον έκτο μεγαλύτερο τζίρο στο ανταλλακτήριο της Betfair, η οποία συνήθως είναι καθρέπτης της τάσης που επικρατεί στην αγορά.
    Πάνω από το... δημοφιλέστατο παιχνίδι της Ψωροκώσταινας ήταν μόνο το Βραζιλία - Αγγλία, το Ρωσία - Σλοβενία, το Πορτογαλία - Βοσνία/Ερζεγοβίνη, το ΕΪΡΕ - Γαλλία και το Ισπανία - Αργεντινή. Επειτα από τα προαναφερόμενα, οι απανταχού φίλαθλοι προτίμησαν την ομάδα της Καισαριανής και την ομάδα της Κατερίνης, γνωστές ποδοσφαιρομάνες για να κάνουν τις συναλλαγές τους!
    Πέραν της ειρωνείας που είναι το λιγότερο που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει για να δώσει εμφατικό τόνο σε αυτή την παρωδία που ζούμε κάθε χρόνο από αυτή την κατηγορία, θα μελετήσουμε χρονικά όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου με το συγκεκριμένο ματς, βάσει πάντα των στοιχείων που προκύπτουν από τη μελέτη των τζίρων στην Betfair.
    Πέμπτη 8 π.μ.: ο τζίρος στη νίκη του Πιερικού είναι στο 1 ευρώ και η απόδοση στο 5,30.
    Παρασκευή 8 π.μ.: ο τζίρος στο διπλό: 202 ευρώ, απόδοση: 4,80.
    Σάββατο 8 π.μ.: ο τζίρος στο διπλό: 12.269 ευρώ, απόδοση: 3,50.
    Κυριακή 8 π.μ.: ο τζίρος στο διπλό: 187.989 ευρώ, απόδοση: 1,62
    Κυριακή 3 μ.μ.: ο τζίρος στο διπλό: 492.817 ευρώ, απόδοση: 1,28.
    Με λίγα λόγια το αρχικό σετάκι αποδόσεων ήταν 1: 1,79, Χ: 3,95, 2: 5,30 και τελικά έκλεισε σε 1: 8,60, Χ: 9,40, 2: 1,28! Το φοβερό σε αυτή την ιστορία είναι ότι τη νύχτα, από τις 8 μ.μ. του Σαββάτου μέχρι και το πρωί της Κυριακής (στις 8) παίχτηκαν πάνω στο διπλό 162.697 ευρώ, ήτοι το 30% του συνολικού πονταρίσματος. Αλλωστε, οι καλές οι δουλειές γίνονται νύχτα...
    Duke...

    www.goalday.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΕΣΥ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Edo tha mporousa na elega oti ne oti to pechnidi itane stimeno apo afta pou vlepoune ke akoume. Pistevo oti ola ginonte gia ta lefta, meriki i ke poli malista tha polousan ke ti mana tous. Enas apo aftous tous alites aniki ke o Achileas Mpeos ke poli paragonte opos o psomiadis tis kavalas. Distihos afti ine i alizhia. Kali epitihia stin omada mas me ton ofi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΑΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ. ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ. ΟΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast