7.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.



Γιάννης Χατζηνικολάου (τεχνικός Αιγάλεω): Το τελικό σκορ τα λέει όλα. Όσο υπάρχει ο ενθουσιασμός σε μια ομάδα που αλλάζει προπονητή, αυτή μπορεί να αντέξει. Σήμερα παλέψαμε, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα, η απειρία μας λόγω του νεαρού της ηλικίας των παικτών αλλά και τα εύκολα γκολ που δεχτήκαμε είχαν αντίκτυπο στην ψυχολογία μας και διαφοροποίησαν την εικόνα μας. Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση αλλά μέχρι το Γενάρη θα βελτιωθούμε, θα ενισχυθούμε και η κατάσταση θα αλλάξει. Εύχομαι τα καλύτερα στον Πιερικό που εξ αρχής υπολόγιζα ότι θα είναι στις διεκδικήτριες ομάδες για την άνοδο και νομίζω ότι έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει.

Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να ευχηθώ καλή συνέχεια και επιτυχία στο Αιγάλεω όπου βρισκόμουν μέχρι πριν από λίγο καιρό. Το αξίζουν οι παίκτες γιατί είναι νεαροί και καλοί ποδοσφαιριστές αλλά και καλά παιδιά. Όσον αφορά στον σημερινό αγώνα, ξεκινήσαμε πολύ καλά με το γκολ, όμως μετά νομίσαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι και αν εξαιρεθεί το πρώτο δεκάλεπτο, το Αιγάλεω ήταν καλύτερο στο α' μέρος και απειλητικό. Στην ανάπαυλα μιλήσαμε στα αποδυτήρια, μπήκαμε αποφασισμένοι στο γήπεδο και κερδίσαμε δίκαια τον αγώνα.

Σάββας Τσαμπούρης (ποδοσφαιριστής Αιγάλεω): Το σημερινό σκορ είναι βαρύ για μας και πρέπει σαν παίκτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είμαστε σε δύσκολη θέση και για αυτό έχουμε, σαν ποδοσφαιριστές, μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Δεν αξίζει στο ιστορικό Αιγάλεω να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Θα κάνουμε τα πάντα από δω και πέρα για να αλλάξουμε την κατάσταση. Συγχαρητήρια στον Πιερικό, του εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Σάκης Παντελιάδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Μπήκαμε καλά στον αγώνα και προηγηθήκαμε όμως μετά νομίσαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι και το πληρώσαμε. Στο ημίχρονο συζητήσαμε και είπαμε ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά στο β' μέρος, σα μεγάλη ομάδα και να "καθαρίσουμε" τον αγώνα. Αυτό και κάναμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Αιγάλεω και θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για τη νίκη αλλά και να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast