30.11.09

ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΗΤΤΑ 2-3 ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ.

Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι του Πιερικού να φύγουν από το "σμαραγδένιο νησί" με ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς γνώρισαν ήττα με 2-3 από την αντίστοιχη ομάδα του Διαγόρα. Οι Κατερινιώτες θα μπορούσαν να φύγουν ακόμη και με το "τρίποντο" αν η τύχη δε γύριζε την πλάτη στην ομάδα, καθώς η μπάλα προσέκρουσε τρεις φορές στα δοκάρια των Ροδιτών.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα ο Διαγόρας ήταν καλύτερος, πέτυχε το γκολ αλλά στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Πιερικός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε είχε δυο δοκάρια καθώς και ευκαιρίες αλλά δεν ευτύχησε να ισοφαρίσει.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Πιερικός ισοφάρισε αλλά στη συνέχεια μίλησε ο Μέντος που πέτυχε δυο γκολ και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του αφού το μόνο που κατάφερε ο Πιερικός ήταν να μειώσει στο 80΄σε 3-2.
Τα γκολ:
1-0 στο 15΄ ο Πατούνας με ωραίο σουτ
1-1 στο 50΄ με σουτ του Κραγιόπουλου
2-1 στο 60΄ με κεφαλιά του Μέντου
3-1 στο 76΄ με πέναλτι ο Μέντος
3-2 στο 80΄ με πέναλτι ο Κραγιόπουλος
Να σημειωθεί ότι ο Πιερικός στο πρώτο ημίχρονο είχε δυο δοκάρια σε σουτ των Μάρκογλου και Μπαρέκα ενώ στο δεύτερο ημίχρονο την ίδια τύχη είχε σουτ του Κραγιόπουλου.
Πολύ καλή η διαιτησία του Σάββα Τσοπανάκη και των βοηθών του Κασιώτη και Κόγγου.
Διαγόρας: Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Φασσάκης, Μέντος, Αυγενικού, Επιφάνης, Μεριεττάκης, Οικονομίδης (76΄Κενενούνης), Πουλλάς (30΄Καραγεωργίου), Πατούνας, Κετσές (58΄Κενενούνης)
Πιερικός: Τσιντιώτας, Καραγκούνης, Ντόσης, Κραγιόπουλος, Κοτσιόπουλος, Μάρκογλου, Τσικαβέρης, Μπαρέκας, Σεχολάρι (΄46΄Σκούρτης - 51΄ Τσιανάκας), Νίγκος, Καμπερίδης (67΄Παναγιωτίδης)
Ο Πιερικός πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Πηγή: http://rodoslive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast