26.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Όλοι ραντεβού στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης το Σάββατο στις 7 μ.μ. με τον Πανελευσινιακό.


Και η VODAFONE νέος χορηγός

Τελικά όλοι οι αγώνες του Πιερικού Αρχελάου είναι ντέρμπι. Όπως και αυτός του Σαββάτου με τον ισόβαθμο στην πρώτη θέση Πανελευσινιακό, που όλοι περιμένουν με αγωνία για να ζήσουν και πάλι συναρπαστικές στιγμές. Η καλή πορεία της κατερινιώτικης ομάδας προκαλεί τις εκατοντάδες των φιλάθλων να συμμετέχουν κάθε φορά σε ένα πανηγύρι του μπάσκετ που είχε χρόνια η πόλη μας να δει σε τέτοιο βαθμό. Και σ΄ αυτό παίρνουν μέρος όλοι, χωρίς καμιά διάκριση. Όχι μόνο οι κατερινιώτες, αλλά και οι φιλοξενούμενοι γιατί βρίσκονται σε μια ατμόσφαιρα που σπάνια υπάρχει σε άλλες πόλεις.

Γι΄ αυτόν το αγώνα ο τεχνικός ηγέτης Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής. Η Ελευσίνα πολύ θετικά στοιχεία και είναι μία ομάδα με πολλές λύσεις. Πιέζει και αλλάζει σχήματα. Γενικά είναι ένα δύσκολο παιγνίδι και για τις δύο ομάδες».

● Οι κ.κ. Λαζαρίδης και Σιμητόπουλος θα είναι οι διαιτητές στο παραπάνω παιγνίδι. Κομισάριος ορίσθηκε ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

● Επέστρεψε δυναμικά στην ομάδα ο γκαρντ Φάνης Τσαϊτουρίδης μετά την πλήρη μετεγχειρητική ανάρρωσή του. Ο Φάνης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο μπασκετικό χώρο, μπορεί να μη συμμετείχε στις προπονήσεις, ήταν όμως πάντα εκεί. Καλή δύναμη…

● Με ευμενή σχόλια αντιμετωπίζει ο αθλητικός -ηλεκτρονικός και έντυπος- τύπος την καλή πορεία του Πιερικού Αρχελάου και άλλωστε η πραγματικότητα δεν αφήνει και διαφορετικά περιθώρια. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι πάντα αυτή αποτυπώνεται σωστά. Απλά σημαίνει ότι στις μέρες μας υπάρχει, όπως δείχνουν τα πράγματα, ποιότητα αθλητικογράφων.

● Και η VODAFONE προστέθηκε στους νέους χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου και σύμφωνα με πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι είναι ακόμη αρκετοί. Οι κινήσεις αυτές είναι σίγουρα και παρήγορες και …ανακουφιστικές.

● Για μια ακόμη φορά το δ.σ. του Πιερικού Αρχελάου ευχαριστεί το συμπολίτη μας κ. Σάκη Αντ. Πρίντζιο για την έμπρακτη και αμέριστη συμβολή του προς το σύλλογο. Ο κ. Πρίντζιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως αρχιτέκτων μηχανικός και εργολάβος στη Μύκονο.

● Για το προπαιδικό πρωτάθλημα η Κατερίνη 2008 νίκησε την Αναγέννηση Λιτοχώρου με 92-28. Στα 10λεπτα: 18-10, 46-18, 66-23, 92-28.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008: Πρισκομάτης 4, Παπασωτηρίου Γ. 5, Τσίπας 4, Ζαδές 4, Φακοπουλίδης 16, Νατσιάβας 8, Κοντσές 4, Καπετανάκης 7, Συμεωνίδης 10, Μαγιώνας 6, Τσαλμπούρης 6, Αναστασιάδης 10, Παπασωτηρηρίου Α. 5, Οφείδης 3.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ: Γκίνας 4, Βαλτζής 5, Τσελέκας 4, Γραβάνης 1, Σαράντης 6, Νούλας 7, Τσαργαλής 1.

● Το Σάββατο αρχίζει το ανδρικό πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ και η Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ αντιμετωπίζει στις 4 μ.μ. τον Μέγα Αλέξανδρο Κορινού.

● Για το εφηβικό πρωτάθλημα ο Πιερικός Αρχέλαος την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Λιτοχώρου.

● Την Κυριακή ξεκινάει ο δέυτερος γύρος στο παιδικό πρωτάθλημα και στις 12 το μεσημέρι ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενείται στο Λιτόχωρο από την Αναγέννηση, ενώ στις 10 π.μ. η Κατερίνη 2008 αντιμετωπίζει τον Αιγινιακό.

● Για το προπαιδικό πρωτάθλημα το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι η Κατερίνη 2008 αγωνίζεται στην έδρα του Βατανιακού Σάρισσα.

● Επίσης, το Σάββατο στις 4 μ.μ. οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου αντιμετωπίζουν για το πρωτάθλημα τον Αιγινιακό.

● Με 80-72 έχασε η παιδική ομάδα Κατερίνη 2008 από την αντίστοιχη του Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας ήταν φιλικός και σίγουρα με πολλές εμπειρίες. Η θυγατρική ομάδα αγωνίσθηκε με τους: Μπούσιο, Φακοπουλίδη, Μωυσίδη, Τσερβίστα, Αναγνώστου, Καραμανίδη, Κατωνίδη, Κοντσέ, Τσολογιάννη, Κυλώνη, Μπίλα και Πουρτσίδη.

● Τέλος, η Ξένια Λάππα και η Μαριαλένα Χελιδώνη, αθλήτριες του Πιερικού Αρχελάου, επιλέχθηκαν κλήθηκαν στη μικτή ομάδα κοριτσιών της ΕΚΑΣΚΕΜ για να πάρουν μέρος στις προπονήσεις της.

ΦΩΤΟ:

Ο Φάνης Τσαϊτουρίδης.

(Δελτίο τύπου από το Γραφείου Τύπου του Πιερικού Αρχελάου).

1 σχόλιο:

  1. Όλοι το Σαββάτο στις 7μμ στη γιορτή του μπάσκετ.Αντε ρε Πιερικάρα μας κάνεις περήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast