13.11.09

ΤΑΣΟΣ ΘΑΝΟΣ: «Η ομάδα θέλει τον κόσμο δίπλα της»

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΤΑΣΟΥ ΘΑΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

«Η ομάδα θέλει τον κόσμο δίπλα της»

«Όχι μόνο στο παιχνίδι με το Αιγάλεω αλλά στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα έχει δείξει σημάδια βελτίωσης. Η ομάδα έχει μπει σε ένα δρόμο επιτέλους μετά την κακή αρχή που έκανε. Είδαμε βέβαια στο παιχνίδι με το Αιγάλεω ότι αν υποτιμήσεις τον αντίπαλο, όπως απ’ ότι φάνηκε κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, μπορείς να την πατήσεις. Μιλώντας βέβαια εκ του ασφαλούς, δεχθήκαμε νωρίς την ισοφάριση, «ξυπνήσαμε», παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

«Για το παιχνίδι στην Καισαριανή με τον Εθνικό Αστέρα, εμείς πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και δεν θέλουμε βέβαια να μπούμε σε αυτό το τρυπάκι που ήμασταν πριν ότι πάμε για να κερδίσουμε γιατί έτσι την πατούσαμε. Να μην ξεχνάμε ότι εμείς είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία και ο Εθνικός Αστέρας έχει αποδείξει ότι είναι μία ομάδα πολύ καλή που άλλωστε το αποδεικνύει και η πολύ καλή βαθμολογική θέση που έχει, είναι δεύτερος στη βαθμολογία».

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκω δίχτυα. Έχω σκοράρει 4 φορές αλλά δεν είναι μόνο θέμα της καλής ψυχολογίας που έχω αλλά και του γεγονότος ότι όλα αυτά τα χρόνια δουλεύω πάνω σ’ αυτό. Πέρυσι έφτανα μέχρι τη φάση του γκολ αλλά δεν τα κατάφερνα. Φέτος χαίρομαι που φτάνω πιο εύκολα στο γκολ και βοηθάω έτσι την ομάδα να έρθει πιο κοντά στους στόχους της».

«Οι ομάδες στη Β’ εθνική δεν έχουν και τόσο μεγάλες διαφορές. Ουσιαστικά όποια ομάδα καταφέρνει να μαζεύει βαθμούς από έξω και κερδίζει στην έδρα της, αυτή βρίσκεται και ψηλά στη βαθμολογία».

«Ο κόσμος στην αρχή έδειξε ζεστός προς την ομάδα αλλά σε κάποια φάση τον απογοητεύσαμε και μέχρι να τον ξαναζεστάνουμε πιστεύω ότι δικαίως λείπει από την ομάδα. Για μένα είναι ως ένα βαθμό δικαιολογημένη η απουσία του κόσμου σ’ αυτή τη φάση. Αλλά νομίζω ότι εδώ και δύο βδομάδες η ομάδα δείχνει ένα άλλο προφίλ και ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα μας γιατί είναι πολύ κρίσιμο για την ακόμη πιο καλή πορεία της ομάδας».


Η συνέντευξη δόθηκε στο δημοσιογράφο Μπάμπη Πεΐδη.
πηγή: www.pierikos.gr

3 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΣΟ ΑΡΧΟΝΤΑ. ΟΝΤΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΕΥ ΟΦ ΑΝΟΔΟΥ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑΣΟ. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΘΥΡΑ 5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΠΛΕΥ ΟΦ ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ;
    ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟ ΜΙΛΑΜΕ.
    ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thano gera mn masas tpt i pierikara paei sta play off k meta A

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast