7.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ "ΤΕΣΣΑΡΑ" ΕΠΙ ΤΟΥ "ΣΙΤΙ.

Τη χαρά της νίκης που αγνοούσε από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος "γεύτηκε" σήμερα ο Πιερικός ο οποίος μπροστά σε επτακόσιους περίπου φιλάθλους του επικράτησε του Αιγάλεω με 4-1. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Θάνου, ωστόσο το ιδανικό ξεκίνημα για τους "μελανολεύκους" δεν είχε συνέχεια μιας και μετά το δεκάλεπτο οι μαχητικοί φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι ίσως τον εφυσηχασμό των παικτών της κατερινιώτικης ομάδας, ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Βασί στο 33' στη μοναδική φάση που δημιούργησαν στα "καρέ" του Καρακούτση. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πιερικού μπήκαν αποφασισμένοι να "καθαρίσουν" το παιχνίδι κι αφού προηγήθηκαν σχεδόν με το...καλημέρα του β' ημιχρόνου με τον Ντεμπελέ (50') απλοποίησαν τα πράγματα με το γκολ του Γκουγκουλιά στο 60' και "σφράγισαν" τη νίκη με το γκολ του Μακρή στο 75'. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου σε ρόλο "θεατή" (είχαν να επιδείξουν μόλις μια καλή φάση με τον Βασί στο 69') και ειδικά μετά το 4-1 περίμεναν τη λήξη του αγώνα. Στο τελευταιο δεκάλεπτο ο Μαρσέλο Πέντα "χόρεψε" τανγκό την αιγαλεώτικη άμυνα φτάνοντας κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις (86', 90'+2', 90'+3'). Με τη νίκη αυτή ο Πιερικός "αναρριχήθηκε" στην ένατη θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με τη Ρόδο, έχοντας βέβαια έναν αγώνα περισσότερο.



Το "φιλμ" του αγώνα.

Α’ ημίχρονο:

2’ ΓΚΟΛ! 1-0: Σέντρα Πέντα από τα αριστερά, κεφαλιά του Φρέντερικς από κοντά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία ο Θάνος με συρτό σουτ έκανε το 1-0.

6’: Ο Ντεμπελέ από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει και έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αιγάλεω.

20’: Φάουλ του Πέντα, ανάποδο ψαλίδι του Μακρή, η μπάλα στα χέρια του Ταμπάση.

25’ Ο Ντεμπελέ κέρδισε κόντρα, αποδέκτης της μπάλας ο Θάνος ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής και αριστερά δε σημάδεψε σωστά και έστειλνε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ταμπάση.

36’ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Σκάρος έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Βασί κι αυτός πλάσαρε επιτυχημένα τον Καρακούτση ισοφαρίζοντας σε 1-1.

41’ Ο Ντεμπελέ με μαχητικότητα κέρδισε τη μπάλα και από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε, για να αποκρούσει με τα πόδια ο Ταμπάσης.

Β’ ημίχρονο:

47’ Δυνατό συρτό σουτ του Μαρτίνεζ από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ταμπάση.

48’ Σέντρα του Πέντα από τα αριστερά, προβολή του Ντεμπελέ από κοντά, εκπληκτική απόκρουση του Ταμπάση σε κόρνερ.

50’ ΓΚΟΛ! 2-1: Φάουλ του Πέντα, δε βρήκε τη μπάλα ο Εξουζίδης, όμως ο Ντεμπελέ από κοντά χαμήλωσε το σώμα και με κεφαλιά έκανε το 2-1.

52’ Φάουλ του Πέντα από δεξιά, μπλοκάρε ο Ταμπάσης μπροστά από αρκετούς παίκτες του Πιερικού.

57’ Μακρινό σουτ του Κοκκίνη, δεν ανησύχησε τον Καρακούτση.

60’ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Γκουγκουλιάς εκμεταλλεύτηκε διώξιμο του Τασίδη με κεφαλιά και λάθος εκτίμηση της άμυνας του Αιγάλεω, βρέθηκε τετ α τετ με τον Ταμπάση και με σουτ έστειλε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του γκολκίπερ του Αιγάλεω κάνοντας το 3-1.

69’ Δυνατό σουτ του Βασί από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πέρασε κόρνερ μετά από πρόσκρουση σε αμυντικό.

75’ ΓΚΟΛ! 4-1! Ο Παστός από τα αριστερά τροφοδότησε τον Μακρή μέσα στην μεγάλη περιοχή κι αυτός με γυριστό σουτ έκανε το 4-1.

86’ Ωραίο συρτό σουτ του Πέντα έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ταμπάση.

90’+ 2’ Ατομική προσπάθεια του Πέντα και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα άουτ.

90’ + 3’ Εκπληκτικό σουτ του Πέντα έξω από την περιοχή, ο Ταμπάσης πετάγεται στο δεξί παραθυράκι και αποκρούει σε κόρνερ.

Τον αγώνα διηύθηνε ο Σελίμος (ΕΠΣ Λακωνίας) με βοηθούς τους Κυριακόπουλο (ΕΠΣ Μεσσηνίας) και Ναλμπάντη (ΕΠΣ Κιλκίς). 4ος διαιτητής ήταν ο Κωνσταντινίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας). Ο Λάκωνας ρέφερι τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τους Παέζ, Γκουγκουλιά και Παστό (87’) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Παέζ (62’ Χατζηζήσης), Τασίδης, Εξουζίδης (54’ Παστός), Παντελιάδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Ντεμπελέ, Φρέντερικς (46’ Γκουγκουλιάς), Πέντα, Θάνος.

Αιγάλεω (Γιάννης Χατζηνικολάου): Ταμπάσης, Παυλίδης, Τσιρογιάννης, Κοκκίνης, Παντίδος, Ουμουρί (55’ Τρέχο), Σκάρος, Tσαμπούρης, Βασί, Φρίμπονγκ (73’ Ουλάι) και Νάστος (81’ Βελέτης).

6 σχόλια:

  1. Κερδίσαμε την παιδική χαρά του Αιγάλεω. Ο αγώνας δεν αποτελεί κριτήριο για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα στη συνέχεια. Είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός από ορισμένους παλιούς παίκτες της ομάδας μου, που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Δεν είμαι όμως απόλυτα σίγουρος αν μπορούν ή δεν μπορούν. Θα δούμε. Εύχομαι πάντως καλή συνέχεια.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xespitwsan tous melanoleukous apo tin "6" kai tin ekana thura filoxenoumenwn!auto einai lathos gia ton kosmo tou pierikou kai tha fanei stin poreia otan paixoume antipaloi me mia omada pou tha exei pollous filathlous sto pleuro tis opws dramma kai alles! ante kai kala soutia! auto einai to mono sigouro kai lupamai ta paidakia tou sop!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

    BRAVO STOUS PAIKTES KAI STON PROPONITI OXI SE DIOI KISEIS KAI TSIRAKIA!

    FORZA PIERIKARA.....

    laza88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΡΕΝΑΛΝΤΥ 4-1.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΕΝΤΑ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 5 ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΩΝ ΠΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς να γνωρίζω το θέμα πιστεύω ότι η μετακίνηση της θύρας των φιλοξενούμενων γίνεται για λόγους ασφαλείας. Λογικά η μετάβαση τους στο γήπεδο θα γίνεται πίσω από την ελιά χωρίς να διέρχονται μπροστά από την μεγάλη κερκίδα και για να μην υπάρχει συνάντηση με τους γηπεδούχους. Θα υπάρχει βέβαια πρόβλημα στη Θύρα 5, λόγω της κοντινής απόστασης με τους οργανωμένους του Πιερικού. Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι οπαδοί θα έχουν πιο άμεση επαφή με τον αγωνιστικό χώρο καθότι από την πλευρά της Θύρας 5 δεν μεσολαβεί σκάμμα μεταξύ χόρτου και στίβου. Αντιθέτως η Θύρα 2 εξέχει κατα 350 θέσεις από την γραμμή του άουτ και είναι πιο απόμακρη από την 5.
    Μάλλον δεν είναι απόφαση της διοίκησης. Έπρεπε να μεταφερθεί η Θύρα των φιλοξενούμενων και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πέταλο στην πλευρά που βλέπει προς την Ελιά αναγκαστικά η Θύρα 5 κόβεται περίπου στη μέση.
    Είναι μια εξέλιξη που και εμένα δεν μου αρέσει λόγω της ιστορικότητας της συγκεκριμένης θύρας 5 και για τους λόγους που προανέφερα. Τα επεισόδια με την Κασσάνδρα επηρέασαν τους υπεύθυνους, αστυνομία, ΠΑΕ, διοίκηση σταδίου, για την παραπάνω αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ego eimai sto SOP k 3erw pws sta megala match 8a ipar3ei provlima..8a lene kapoioi oi organomenoi me touus filo3enoumenous!!! mega la8os..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast