10.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΝΕΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ Η ΕΛΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

To katerinisport χαιρετίζει την ανάληψη των καθηκόντων του Υπευθύνου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Πιερικός από την καλή συνάδελφο Ελίνα Διαμαντοπούλου. Έπρεπε να φτάσει σε επικοινωνιακό τέλμα η ΠΑΕ Πιερικός προκειμένου να αναληφθούν οι ιθύνοντες ότι για να ασκηθεί σωστή επικοινωνιακή πολιτική δεν αρκούν μονό οι αναμφισβήτητα καλές προθέσεις που ήταν το μοναδικό όπλο που διέθεταν οι μέχρι πρότινος επιφορτισμένοι με τα καθήκοντα αυτά. Οπωσδήποτε η παρουσία μιας καταξιωμένης σε πιερικό επίπεδο δημοσιογράφου στην κομβική θέση του Υπευθύνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ Πιερικός μπορεί να βοηθήσει ώστε ο Πιερικός να επανακτήσει την αξιοπιστία που απώλεσε σε επικοινωνιακό επίπεδο με τους ως επί το πλείστον χειρισμούς…νηπιαγωγείου τα τελευταία χρόνια.

Είναι περιττό να τονιστεί ότι το katerinisport θα διαθέσει τις λιγοστές του δυνάμεις, όπως άλλωστε κάνει από την πρώτη μέρα της παρουσίας του, για να βοηθήσει το έργο της Yπεύθυνης Tύπου και ΜΜΕ με γνώμονα πάντα το καλό του ιστορικού σωματείου της πόλης μας. Η διαδρομή και η προσωπικότητα της Ελίνας Διαμαντοπούλου, άλλωστε, υπόσχεται ότι καμία γόνιμη και καινοτόμα πρόταση δεν πρόκειται να…προσκρούσει σε «ώτα μη ακουόντων» και καμιά καλοπροαίρετη κριτική σε ενδεχόμενα λάθη και παραλείψεις δε θα παρεξηγηθεί. Ο αγαπημένος μας Πιερικός βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, και πλέον, με την παρουσία ενός ατόμου με το βεληνεκές και τις γνώσεις της Ελίνας Διαμαντοπούλου οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και δικαιολογίες δε χωρούν. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και ευχή όλων όσοι αγαπάμε τον Πιερικό και θέλουμε να τον δούμε ψηλά, είναι η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη.

Ελίνα,

Καλή Επιτυχία

katerinisport

6 σχόλια:

  1. Σοβαρή Π.Α.Ε. χωρίς Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων δεν νοείται.
    ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟΝ!!!

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην Κυρία Διαμαντοπούλου.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή η κυρία Ελίνα αλλά θα μας άρεσε και λίγο παρασκήνιο για το πως πήρε την θέση...

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΓΑΘΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ήθελες ρε αγνέ φίλαθλε να προσληφθεί με το ΑΣΕΠ;
    Η κ. Διαμαντοπούλου έχει σπουδάσει φιλολογία και επί πλέον αθλητικό ρεπορτάζ και επίσης έχει δουλέψει και στην metrospor. Νέα και ορεξάτη για δουλειά. Καλορίζικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala.as min eixe ton antra pou exei kai tha sou lega ego 6.47 an tha tin epairne ti thesi. den exo kati me tin kopela kai euxomai na petyxei alla mi mas koroideuoun kiolas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη Ελλάδα βρισκόμαστε, μήπως το έχουμε ξεχάσει αυτό ή μήπως εμφανίζουμε επιλεκτική μνήμη;

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΟΙ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε συ στην επιχείρησή σου δε θα έβαζες άτομο της εμπιστοσύνης σου; Εδώ οι προπονητές που δεν βάζουν τα χρήματα φεσώνουν τους προέδρους με ένα σωρό λεφτά και δε λέμε τίποτε. Για την υπεύθυνη τύπου μας έπιασε η αναποδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast