16.11.09

ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ: "Ομάδα με υψηλές βλέψεις ο Πιερικός".

Ο επιθετικός του Πιερικού Γιώργος Γκουγκουλιάς, μιλάει στο www.b-united.com για τους φετινούς στόχους της ομάδας αλλά και για την αλλαγή στην ψυχολογία με την έλευση του Σούλη Παπαδόπουλου. Επίσης, αναφέρεται το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, τον κόσμο αλλά και για το... όπλο της ομάδας του.

-Γιώργο, πως κρίνεις την πορεία της ομάδας σου μέχρι τώρα;

Σίγουρα δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, ανάλογο με αυτό που περιμέναμε. Έπαιξε ρόλο και η ψυχολογία καθώς ξεκινήσαμε τη σεζόν με πίεση, πολλές φιλοδοξίες και στόχους από όλους μας. Το θετικό είναι ότι ο Πιερικός δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ένα διαφορετικό πρόσωπο αλλαγμένο προς το καλύτερο και ελπίζουμε όλοι στην ομάδα να συνεχίσουμε το ίδιο καλά.

-Σε ποιο βαθμό έχει συντελέσει η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας σε αυτό το καλό πρόσωπο που δείχνει στα τελευταία ματς;

Έχει παίξει σημαντικό ρόλο κυρίως στην ψυχολογία της ομάδας. Ο νέος προπονητής μας Σούλης Παπαδόπουλος έχει καταφέρει να περάσει στους παίκτες μια αποφασιστικότητα και μαχητικότητα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Να παλεύουμε για τη νίκη μέχρι τέλους.

-Ποιες εντυπώσεις έχεις αποκομίσει από την μέχρι τώρα συνεργασία σου με τον προπονητή σου Σούλη Παπαδόπουλο;

Πρόκειται για έναν προπονητή που δίνει αρκετό βάρος στην ψυχολογία της ομάδας ενώ διαθέτει και μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει.

-Αναφέρθηκες και στον παράγοντα πίεση, μίλησε μου λίγο γι΄ αυτό;

Ξέραμε όλοι μας από την αρχή της σεζόν ότι βρισκόμαστε σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Αυτό το γεγονός αυτόματα έβγαλε και μια μικρή πίεση στον καθένα ξεχωριστά κάτι που όμως είναι απολύτως φυσιολογικό. Έχουμε αντιληφθεί άπαντες στην ομάδα τις φιλοδοξίες και τους στόχους και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

-Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα τι έχεις να πεις;

Αυτό που μας έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια ο Εθνικός Αστέρας είναι ότι αποτελεί από τις φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς παίξαμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να νικήσουμε μέσα σε μια δύσκολη έδρα παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Θα επαναλάβω ότι διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα το δείξουμε όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο όπως έγινε με τον Εργοτέλη.

-Ποιοι είναι οι στόχοι του Πιερικού;

Κοιτάμε να παίρνουμε σε κάθε ματς θετικό αποτέλεσμα που αυτόματα θα μας ανεβάζει όλο και περισσότερο από εδώ και πέρα στον βαθμολογικό πίνακα. Στόχος είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό με τα τελευταία παιχνίδια και θα δούμε στην πορεία το τι θα κάνουμε και το που μπορούμε να φτάσουμε.

-Για το κόσμο της ομάδας τι έχεις να πεις;

Είναι πάντα κοντά μας. Οι άνθρωποι στην Κατερίνη αγαπούν τον Πιερικό και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Εμένα προσωπικά με βοήθησαν πολύ καθώς με υποδέχτηκαν όμορφα και θέλω να τους το ανταποδώσω όλο αυτό δίνοντας τους χαρά.

-Τι κλίμα επικρατεί στα αποδυτήρια;

Η ομάδα έχει αρκετά παιδιά από την περσυνή σεζόν που βοήθησαν τα νέα που ήρθαν φέτος να εγκλιματιστούν και να ενσωματωθούν το γρηγορότερο δυνατό. Μας υποδέχτηκαν όλοι ωραία και το καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια πιστεύω φαίνεται και στο γήπεδο.

-Πως κρίνεις το πρωτάθλημα της Β Εθνικής;

Δεν ξεχωρίζουν ομάδες στο πρωτάθλημα καθώς οι περισσότερες είναι ισάξιες και τα ματς κρίνονται στην πλειοψηφία τους στις λεπτομέρειες. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα.

-Έχεις ξεχωρίσει κάποιες ομάδες που θα έλεγες ότι είναι φαβορί για την άνοδο;

Είναι νωρίς ακόμα καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αν δούμε και από τις άλλες χρονιές θα καταλάβουμε ότι οι ομάδες στις πρώτες επτά με οκτώ θέσεις βρίσκονται πολύ κοντά στην βαθμολογία.

-Ποιο πιστεύεις είναι το θετικό στοιχειό που διαθέτει ο Πιερικός φέτος;

Το καλό κλίμα που επικρατεί. Διοίκηση, κόσμος, προπονητικό τιμ είναι κοντά στην ομάδα. Επίσης ο Πιερικός διαθέτει μια σωστή χημεία καθώς διαθέτει στο ρόστερ του καλούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν εμπειρία με αρκετούς ελπιδοφόρους νέους.

-Αν σου ζητούσαμε να βρεις κάποιο μειονέκτημα;

Σ΄ αυτό που δουλεύουμε πιο πολύ είναι να μην δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ και να γίνουμε πιο συμπαγής ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι.

-Τον ελεύθερο χρόνο σου πως σου αρέσει να το περνάς;

H Κατερίνη είναι μια όμορφη πόλη που μπορείς να κανείς πολλά πράγματα. Ζω εδώ με την γυναίκα μου και μου αρέσει να πηγαίνω βόλτες στην παραλία καθώς ηρεμώ αρκετά από την ένταση του γηπέδου.

Γιώργος Μαχειμάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast