15.11.09

"ΔΙΠΛΟ" ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΓΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟ, 2-1 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πιερικός στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" της Καισαριανής επί του εκ των πρωτοπόρων Εθνικού Αστέρα. Οι "μελανόλευκοι" παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 31' από γκολ του Λουαμό, εντούτοις ισοφάρισαν στο 43' ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση της ομάδας. ασσίστ του Θάνου στον Ολγκίν και πλασέ του τελευταίου και έφτασαν στη νίκη με γκολ του Τασίδη με προβολή στο 72'. Με τη νίκη αυτή ο Πιερικός που παραμένει αήττητος με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο του, έφτασε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Το "φιλμ" του αγώνα:

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Γήπεδο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος»

Β’ Εθνική Κατηγορία

9η αγωνιστική

Εθνικός Αστήρ-Πιερικός

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

4ος διαιτητής: Μήτση (Πειραιά)

Α’ ημίχρονο:

31’ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Διαμάντης έβγαλε βαθιά μπαλιά μπαλιά στον Λουάμο, ο Καλλιμάνης δεν κατάφερε να απομακρύνει, και ο Αφρικανός φορ αφού τον «άδειασε» με πλάτη, από το ύψος της μεγάλης περιοχής «κρέμασε» τον Καρακούτση που είχε βγει στο σημείο του πέναλτι κάνοντας το 1-0.

33’ Σέντρα του Ντεμπελέ από δεξιά, κεφαλιά του Θάνου, η μπάλα άουτ.

34’ Σουτ του Πέντα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Γκίτκος.

36’ Κίτρινη στον Ντεμπελέ για διαμαρτυρία.

42’ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Μακρής έκλεψε τη μπάλα, ο Πιερικός βγήκε στην αντεπίθεση με αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Θάνος που έγινε αποδέκτης της μπάλας, έδωσε στον Ολγκίν ο οποίος ευρισκόμενος στο ύψος του πέναλτι και αριστερά, με υποδειγματικό πλασέ νίκησε το Γκίτκο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

44’ Ατομική προσπάθεια και σουτ του Πέντα έξω από την περιοχή, δεν αιφνιδιάζεται ο Γκίτκος και μπλοκάρει.

Β’ ημίχρονο:

47’ Ο Πέντα έδωσε στον Παντελιάδη, αυτός από το ύψος τηε μεγάλης περιοχής έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκίτκου.

63’ Ο Μακρής εκτέλεσε γρήγορα φάουλ, έδωσε στον Φρέντερικς, αυτός έβγαλε τον Γκουγκουλιά τετ α τετ με τον Γκίτκο αλλά το δυνατό σουτ του πέρασε ψηλά άουτ.

65’ Δυνατό σουτ του Μακρή έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

69’ Κίτρινη κάρτα στον Κριπιντήρη για διαμαρτυρία.

70’ Κίτρινη κάρτα στον Γκουεΐ για διαμαρτυρία.

71’ Σουτ του Θάνου από κοντά απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκίτκος.

72’ ΓΚΟΛ! 1-2: Κόρνερ του Πέντα, κεφαλιά του Θάνου στο πρώτο δοκάρι, αδράνησε η άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο Τασίδη που καιροφυλακτούσε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έκανε το 1-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εθνικός Αστέρας (Αντώνης Μανίκας): Γκίτκος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ (68’ Καγκιούζης), Κριπιντήρης, Χωριανόπουλος, Ουκάρ (82’ Λυκούδης), Γκουεΐ (82’ Ευαγγελάτος), Διαμάντης, Τζημόπουλος, Λουάμο.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Καλλιμάνης, Τασίδης, Εξουζίδης, Παντελιάδης, Μακρής (87’ Χατζηζήσης), Μαρτίνεζ, Ντεμπελέ (46’ Φρέντερικς), Θάνος, Πέντα, Ολγκίν (54’ Γκουγκουλιάς).

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πιερικός αποκτά άλλη δυναμική, με το Σούλη στον πάγκο. Αν και αισθάνομαι σίγουρος για τη πορεία μας, ας είμαστε κάπως προσγειωμένοι, για τις επόμενες επιτυχίες της ομαδάρας μας!!!
    Το Σάββατο λέμε ΟΧΙ στους καναπέδες, ΝΑΙ στο γήπεδο!!!

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ... Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕ; (ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΘΥΡΑ 5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με Σούλη μαζί στην Α΄Εθνική!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast