12.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΕΖ, ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ.

Προπόνηση στις στημένες φάσεις περιελάμβανε το "μενού" της σημερινής προπόνησης του Πιερικού που διεξήχθη στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ. Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το 45λεπτο ζέσταμα δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στα "στημένα" με σκοπό αφ' ενός μεν να αυξήσει την επιθετική ισχύ της ομάδας σε εκτελέσεις φάουλ ή κόρνερ και αφ' ετέρου να μπορεί να ανταποκρίνονται καλύτερα οι παίκτες όταν βρίσκονται σε θέση άμυνας σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Το ευχάριστο για τον 42χρονο τεχνικό είναι ότι ο Σέρτζιο Αριέλ Παέζ δεν έχει κάτι το ανησυχητικό από τη σύγκρουση με συμπαίκτη του στο γόνατο, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία. Ο Αργεντινός μπακ γυμνάστηκε χαλαρά και ίσως να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για το ματς της Κυριακής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου λόγω ενός προβλήματος που τον ταλαιπώρησε κι έτσι τα μοναδικά δυο ονόματα στο "απουσιολόγιο" Κορυδαλλιώτη προπονητή είναι ο Μανουσαρίδης που ως γνωστόν απέχει λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς και ο Τόσκας που βρίσκεται στη Γαλλία με την Εθνική Νέων.
Σήμερα πέρασε από αιματολογικές εξετάσεις το δεύτερο γκρουπ των παικτών του Πιερικού και αύριο, με το τρίτο γκρουπ ολοκληρώνεται ο ιατρικός έλεγχος που ζήτησε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ!!!

    (ΕΝΑ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast