19.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

«Το Σάββατο με τον ΟΦΗ δεν πρέπει να λείπει κανείς από το γήπεδο»


Αγαπητοί φίλαθλοι,

Η ομάδα μας διανύει το τελευταίο χρονικό διάστημα μία ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα που σε συνδυασμό με την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, δημιουργούν ένα κλίμα εφορίας αλλά και ευθύνης για να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και στη συνέχεια.

Είναι αλήθεια ότι τα άσχημα αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος δημιούργησαν έναν προβληματισμό σε εμάς που διοικούμε την ομάδα και βέβαια δυσαρέσκεια στον κόσμο, που περίμενε από την αρχή να δει έναν Πιερικό έτοιμο να διεκδικήσει την άνοδο.

Χρειάστηκαν μία σειρά από κινήσεις οι οποίες οδήγησαν και πάλι την ομάδα σε ανοδική τροχιά. Η διοίκηση έκανε και κάνει όλα αυτά που απαιτούνται για να δούμε τον Πιερικό εκεί που του αξίζει. Η διοίκηση με όλους τους τρόπους που διαθέτει, στηρίζει τον Πιερικό. Αυτό πρέπει να κάνει και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας. Να στηρίζει την ομάδα με έναν και μοναδικό τρόπο: με την παρουσία του στο γήπεδο.

Ο αγώνας του Σαββάτου με τον ΟΦΗ είναι κρίσιμος για τη συνέχεια. Γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπει κανείς από το γήπεδο. Κανενός η φωνή δεν περισσεύει το Σάββατο. Όλοι μαζί στο γήπεδο το Σάββατο, πάμε για να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα, για τη νίκη!


ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

(Από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πιερικός)

2 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ... !!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚ. - ΘΥΡΑ 5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 5 ΓΙΑ ΤΟ 2010
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 5 ΓΙΑ ΤΟ 2010.ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΥΣΧΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ 5 EURO.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 5.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast