10.11.09

ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» ΠΙΝΕΙ Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ.


ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ»

ΠΙΝΕΙ Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Αποκλειστικός προμηθευτής φυσικού μεταλλικού νερού για την περίοδο 2009-10

Η εταιρεία «Πηγή Ολύμπου ΑΕ» του «Ομίλου επιχειρήσεων Γαντζούλα», είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής φυσικού μεταλλικού νερού του ΣΦΚ Πιερικού Αρχελάου για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

Η εταιρεία «Πηγή Ολύμπου ΑΕ»

Το 1992 ιδρύθηκε η εταιρεία «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ» και κτίστηκε το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ, στην περιοχή Βουλίκι.

Το νερό εμφιάλωσης προέρχεται από γεώτρηση βάθους 250 μέτρων και είναι αναγνωρισμένο ως ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ με την απόφαση Υ2/6595/93 του Υπουργείου Υγείας. Έτσι, από το 1993 που εκδόθηκε η άδεια εμφιάλωσης (αρ. άδειας 1020/2153/1γ/93) έως και σήμερα, στο εν λόγω εργοστάσιο, εμφιαλώνεται το νερό με την ονομασία προέλευσης «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ».

Από το 2004 το εργοστάσιο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο όπου ελέγχεται καθημερινά το νερό που εμφιαλώνεται.

Το έτος 2005 το εργοστάσιο πέρασε στην ιδιοκτησία του ομίλου επιχειρήσεων ΓΑΝΤΖΟΥΛΑ και το 2007 ολοκλήρωσε τον εκσυγχρονισμό του με καινούρια μηχανήματα, πλήρη αυτοματοποίηση της γραμμής παραγωγής καθώς και ανακαίνιση του χώρου εμφιάλωσης.

Επίσης, από το 2008 η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005 για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Λόγω της υπόγειας προέλευσής του, το νερό προστατεύεται με φυσικό τρόπο με αποτέλεσμα να εμφιαλώνεται χωρίς καμία χημική επεξεργασία και τα άριστα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του να παραμένουν σταθερά με την πάροδο του χρόνου.

Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων που παραδίδονται στους πελάτες καθώς και η διαρκής έρευνα αγοράς, αποτελούν βασικό μέλημα των μελών της διοίκησης και των εργαζομένων της εταιρείας.

(Δελτίο Τύπου από το Γραφείο Τύπου του Πιερικού Αρχελάου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast