21.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΟΦΗ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

Νίκος Γκουλής (τεχνικός ΟΦΗ): Σε αυτό το παιχνίδι μέτρησε η αποτελεσματικότητα που είχαμε. Παίξαμε με μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό πήγαινε πάρα πολύ καλά. Στο α’ ημίχρονο είχαμε μερικά προβλήματα με τις στημένες φάσεις γιατί ο Πιερικός είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό τον τομέα. Στο β’ ημίχρονο υπήρχε περισσότερη ισορροπία στις φάσεις του παιχνιδιού και ευτυχήσαμε να βάλουμε το νικητήριο γκολ προς το τέλος. Καλή συνέχεια στον Πιερικό και τον κ. Παπαδόπουλο παρ’ όλο που μας έβριζε στο β’ ημίχρονο. Δε ξέρω το λόγο, πιστεύω ότι είναι ένας καλός προπονητής και δουλεύει σε μια καλή ομάδα, αλλά υπάρχει ένταση. Εγώ θα λέω αυτό που αισθάνομαι. Έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο παιχνιδιών και δεν έχει κριθεί τίποτε για κανέναν. Θα χαρούμε αυτή τη νίκη γιατί πιστεύω ότι τα παιδιά τη δικαιούνται μόνο για σήμερα το βράδυ. Αύριο είναι μια ξεχωριστή μέρα. Οι απουσίες ήταν ένα σημαντικό κομμάτι αλλά στο ποδόσφαιρο πιο σημαντικό είναι αυτοί που έχεις στη διάθεσή σου, παρά αυτοί που δεν έχεις.

Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): Δυστυχώς πρέπει να ξεκινήσουμε με ένα δυσάρεστο γεγονός, με την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Λάρισας, γιατί το πολυτιμότερο πράγμα στη ζωή είναι η ίδια η ζωή. Το έχω βιώσει και το ξέρω πάρα πολύ καλά. Επειδή ξεκίνησε ο συνάδελφος με αιχμές για μένα κι επειδή είπε ότι τα λέει ευθέως, αν θα βρεθεί ένας από τον πάγκο του ΟΦΗ και πει ότι τον έβρισα, εγώ σταματάω το ποδόσφαιρο, αυτή τη στιγμή. Κι ας έχω την ανάγκη να δουλέψω. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Το ότι δεν έχω παίξει σε μεγάλη ομάδα, αυτό δε λέει τίποτε. Όσο για τον αγώνα, νομίζω ότι το είδατε όλοι, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, νομίζω ήταν ο Πιερικός. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και στα 90 λεπτά του αγώνα αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Είπα στα παιδιά, στο ημίχρονο, ότι σήμερα δεν είναι η μέρα μας. Είχαμε κάνει επτά-οκτώ ευκαιρίες και οι αντίπαλοι είχαν ένα σουτ-ένα γκολ. Αν θέλετε να έχουμε στόχους υψηλούς δεν πρέπει να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Κι αν μπορέσουμε να το κερδίσουμε, ας το κερδίσουμε. Είδαμε και στο β’ ημίχρονο το ίδιο σκηνικό. Ο ΟΦΗ πέτυχε το γκολ με μια αντεπίθεση στο τέλος, όταν δεν είχαμε τα χρονικά περιθώρια. Παρ’ όλα αυτά και μετά χάσαμε δυο-τρεις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, δυστυχώς στενοχωρηθήκαμε. Συγχαρητήρια και στον ΟΦΗ γιατί πήρε μια σπουδαία νίκη, ανεξάρτητα αν ήμασταν καλύτεροι, κάτι το οποίο δεν άκουσα, μιας και τα λέμε όλα! Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Γιώργος Μανούσος (ποδοσφαιριστής ΟΦΗ): Σήμερα παίξαμε ποδόσφαιρο Β’ Εθνικής, δε νομίζω ότι δώσαμε αυτό που ξέραμε και θέλουμε. Καταφέραμε όμως και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη τη βδομάδα για το παιχνίδι. Μένουμε προσγειωμένοι και κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Για μένα δε σημαίνει τίποτε ότι σκόραρα εγώ, χαίρομαι βέβαια, αλλά είναι ευχάριστο να κερδίζουμε, όποιος κι αν σκοράρει. Ο Νίκος Γκουλής σιγά σιγά θα κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα. Ακόμη είναι λίγο διάστημα μαζί μας, είδατε όμως ότι στα πρώτα αυτά παιχνίδια, η ομάδα παίρνει αυτό που χρειάζεται. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν μαζί μας και ξέρουμε ότι την Κυριακή το «Γεντί Κουλέ» θα είναι γεμάτο.

Γιώργος Γκουγκουλιάς (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ που πήρε μια δύσκολη και τυχερή νίκη. Δείξαμε 90 λεπτά ότι είχαμε δουλέψει σκληρά για το παιχνίδι και κάναμε ό, τι μας ζήτησε ο προπονητής μας. Αυτό που δεν καταφέραμε σήμερα ήταν να πετύχουμε κάποιο γκολ παρότι είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Όλοι είδαν ότι αδικηθήκαμε στο φάση του πέναλτι που ο αντίπαλος έκανε χέρι. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες που παλέψαμε το παιχνίδι ως το τέλος.

8 σχόλια:

  1. Κοιμήθηκε λίγο ο Σούλης.
    Έβαλε τον Γκουγκουλιά για 15 λεπτά,και πρίν είχε βάλει τον Ολγκίν.
    ¨ Όσο για τον Λαναρή,για να χτυπήσει ένα φάουλ,πρώτη φορά το βλέπω.

    Η ομάδα έτσι όπως είναι δεν μπορεί.
    Θέλει τερματοφύλακα,δεξί και αριστερό μπακ,θέλει στόπερ,θέλει δεξί χαφ και θέλει πραγματικό ΣΈΝΤΕΡ ΦΟΡ.
    Έχουμε τόσους φόρ (Θάνος,Γκουγκουλιάς,Ολγκίν,Ντεμπελέ κτλ.αλλά δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος).
    Βασικά πιστεύω και οι ξένοι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν την ΔΙΑΦΟΡΑ,και δεν την κάνουν.

    Ο Σούλης καλός είναι να τον αφήσουν να δουλέψει και όλα θα πάνε καλά.

    ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ,
    εκτός εάν το μάτς ήταν πονηρό,αλλά δεν πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα ο κόσμος ήταν περισσότερος στο γήπεδο, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας ήταν αλλού. Εκεί δηλαδή που θα βρίσκονται όταν ξυπνήσουν. Στα αζήτητα των μεταγραφών. Ξέρετε κάτι; Στο παρελθόν ήταν διαβατήριο για κάποιον παίκτη να έχει παίξει στον Πιερικό. Στην μέρες μας είναι απαξιωτικό !!! Ούτε μόρια για θέσεις στο Δημόσιο δεν παίρνουν.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. a re souli. vale ton panteliadi pagko. vale dembele pagko. mpas kai doume aspri mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛ. Ο ΣΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2-3 ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΛΉ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚ. - ΘΥΡΑ 5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ομάδα αν έπαιζε πάρα πολύ καλά δεν θα έτρωγε δύο γκολ.
    Με επτά αμυντικογενείς παίκτες στην ομάδα δεν έπρεπε να χάσουμε.
    Καλύτερα να παίζαμε μ' έναν επιθετικό ακόμη. Μπορεί να κερδίζαμε 3-2.
    Αλλά με τέτοια αμπαλοσύνη που μας δέρνει είμαστε άστα να πάνε.
    ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    Το καλοκαίρι πήραμε δέκα ποδοσφαιριστές και οι οκτώ μας βγήκαν παλτά χωρίς να έχει έρθει ακόμη ο χειμώνας!
    Όποιο τζιμάνι έκανε τις επιλογές αυτές έχει ΧΡΕΩΘΕΙ και την τωρινή αποτυχία της ομάδας.
    Τώρα ο "ΦΩΣΤΗΡΑΣ' που θα επιλέξει τις νέες μεταγραφές ας είναι περισσότερο ικανός, αν και ο Δεκέμβριος δεν ευνοεί τις καλές μεταγραφές. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ:
    ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΩΝ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ;

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρε Κατσαβάκη.Τις αμαρτίες σου πληρώνουμε ακόμη.Κουβάλησες ολα τα παλτά απο τα αζήτητα και τώρα δεν μπορούμε να νικήσουμε ούτε τον ΟΦΗ.

    Μονο ο Πέντα και ο Γκουγκουλιάς παίζουν μπάλα,ειδικά ο Πέντα.Οι υπόλοιποι ούτε για Δόξα Κρανούλας δεν κάνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ ξέρω οτι είμαστε στα ρηχά νερά. Ποτέ, σε καμία στιγμή των φιλικών και του πρωταθλήματος δε μπόρεσα να μείνω ικανοποιημένος απο τη φετινή μας ομάδα. Μια ενα ημιχρονο σε καποιο ματσ, ενα εικοσαλεπτο σε καποιο αλλο, μιση ωρα αλλου...Τα παιχνίδια ρε παιδιά διαρκούν 90 λεπτά. Κι αν έρχεται ο Θρασύβουλος και ο ανύπαρκτος αγωνιστικά ΟΦΗ και μας την κάνει, τότε ποιόν θα κερδίσουμε? Μερίδιο ευθύνης ο Κατσαβάκης 100% αλλά πάει αυτός. Είρθε ο Σούλης που μη τρελαινόμαστε ούτε μάγος είναι ούτε μπαστουνάκια κρατάει να μεταμορφώσει τον βάτραχο σε πρίγκιπα. έναν Αγρίτη είχαν οι κρητικοί και εναν Βλόνταρτισκ προχθές που όταν πέρνανε την μπαλα δε ξεραμε κατα που να παμε. Τι να λεμε και τι να κρυβόμαστε τώρα. Η μεγάλη και καλή ομάδα είναι αυτή που κερδίζει οταν δεν παιζει μπαλα. Δε συζητάω για όταν παίζει ενα καλο ημιχρονο σα το προχθεσινό και δε παίρνει το τριποντο. Αυτό ειναι ανικανότητα, τελεία και παύλα. Ματώσαν οι μεγαλομέτοχοι να κάνουν ομάδα και αποτελεσμα μηδεν. Δε θα στεναχωρηθώ αν η ομάδα δε βγεί φέτος και το λέω ειλικρινά αυτό γιατί μπορεί να γίνει και μελοντικά. Και κάτω απο πολυ καλύτερες συνθήκες. Θα στεναχωρηθω όμως που μετα απο τοσα χρόνια έχουμε μια τόσο καλή οικομικά κατάσταση για την ομαδα την οποια δε μπορουν κάποιοι να εκμεταλλευτουν σωστα, κάνοντας λάθη τα οποία στοιχειώνουν τον σύλλογο...Μπάμπης Πεϊδης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής-Αθλητικογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πες τα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ!!
    Μήπως δεν σε λένε Μπάμπη τελικά, αλλά Χρυσόστομο Πείδη;!

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast