20.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΟΙ ΕΙΚΟΣΙ "ΕΚΛΕΚΤΟΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ.

Με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ Κατερίνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με τον ΟΦΗ. Οι παίκτες ακολούθησαν το πρόγραμμα που έγινε υπό τις οδηγίες του 42χρονου τεχνικού με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας να είναι άριστο και την αισιοδοξία για νίκη στον αυριανό αγώνα να είναι έκδηλη. Ο Παέζ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του και αποκλείστηκε από το αυριανό παιχνίδι, όπως άλλωστε και ο Μανουσαρίδης του οποίου η απουσία ήταν δεδομένη λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους είκοσι της αποστολής οι οποίοι θα καταλύσουν σε παραλιακό ξενοδοχείο στις 18.30. Αυτοί είναι οι: Καρακούτσης, Κουδουνάς, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζηζήσης, Καλλιμάνης, Τασίδης, Εξουζίδης, Παστός, Αγγελόπουλος, Μακρής, Μαρτίνεζ, Τόσκας, Πέντα, Λαναρής, Φρέντερικς, Ντεμπελέ, Θάνος, Γκουγκουλιάς και Ολγκίν.
Στις κερκίδες του γηπέδου, παρά την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, αναμένεται να προσέλθουν πολλοί φίλοι του Πιερικού για να συμπαρασταθούν με το δικό τους μοναδικό τρόπο στην αγαπημένη τους ομάδα.

1 σχόλιο:

  1. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 5 ΓΙΑ ΤΟ 2010
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 5 ΓΙΑ ΤΟ 2010.ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΥΣΧΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ 5 EURO.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 5.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast