17.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ!

Τυχερός μέσα στην...ατυχία του ήταν σήμερα το απόγευμα ο Θανάσης Παντελιάδης ο οποίος μετά το τέλος της προπόνησης του Πιερικού τράκαρε με το αυτοκίνητό του. Ευτυχώς για τον νεαρό αμυντικό των "μελανολεύκων" αυτός δεν έπαθε το παραμικρό, σε αντίθεση με το όχημά του το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.
Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Ντεμπελέ ο οποίος ζήτησε και έλαβε άδεια για προσωπικούς λόγους από τον Σούλη Παπαδόπουλο ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Παέζ, Γιαζιτζόγλου και Μανουσαρίδης με τους δυο πρώτους να μην έχει ξεκαθαρίσει αν θα προλάβουν να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για το Σούλη Παπαδόπουλο καθώς ο Ντεμπελέ που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την αγωνιστική της ποινής του στο ματς με τον Διαγόρα. Τέλος, αύριο στις 11.30 το πρωί ο Σούλης Παπαδόπουλος θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της πόλης, στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός.

8 σχόλια:

  1. den mas endiaferei o Ntempele....kalutera na min paiksei...gt eimaste -1 panta...ksupna Souli..! opws k gia aristero back vale giazitziglou gt me panteliadi mpazoume aristera...esu eisai proponitis..alla kaneis la8i.. Gi..Ba.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω δηλώσει για τον Ντεμπελέ, ότι έπρεπε η ομάδα να τον είχε "σουτάρει" από τις Απόκριες. Τότε δηλαδή που είχε δημιουργήσει το χοντρό εκείνο επισόδειο.
    Ο Νεμπελέ είναι αυτό που λέει ο λαός μεταφορικά "καλό τυρί σε σκύλινο δερμάτι". Είναι ευχή και κατάρα για την ομάδα μας.
    Όσο για τον Παντελιάδη ξαναλέω ότι πρέπει να συγκεντρωθεί στη δουλειά του και να βελτιωθεί στα σημεία που υστερεί. Μπορεί να είναι νέος ακόμη αλλά κι ο καιρός περνάει χωρίς να το καταλάβει. Πάντως δεν έχει χάσει ακόμη το "τρένο" των φιλοδοξιών του, αρκεί να είναι προσγειωμένος, εργατικός και προσηλωμένος στην ομάδα του.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΑ. ΣΟΥΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλούς προπονητές έχουμε εδώ. Βάλε τον ένα βγάλε τον άλλο. Εκτός εάν είστε φίλοι και συγγενείς κάποιων παικτών και τους σπεκουλάρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kaio giazitzoglou k o panteliadhs einai megales pextares opios k na paizei tha einai adikia na mhn paizei o allos..... k oi duo prepei na pezoun giati einai oi monoi pou pezoun me psuxh..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο γιαζιτζογλου δυστυχως ειναι λιγος για τον πιερικο της β εθνικης. ο παντελιαδης εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες αλλα φετος ειναι πολυ κακος. ελπιζω να συνελθει συντομα. παντως χρειαζομαστε σοβαρο αριστερο μπακ τα χριστουγεννα.αυτη ειναι η γνωμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Παντελιάδης σίγουρα δεν είναι ο περισινός όμως θα ανέβει αγωνιστικά και να δείτε πως σύντομα θα δεχτεί και πρόταση για μεταγγραφή στην μεγάλη κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ke ego tha simfoniso me Ton filo pou ipe oti afti pou katigorune tous podosferistes mas vale Ton enan ke vale ton alon, i to pezoune proponitares i tobdeftero prepi na ine sinkenis. Ke ego eho Ton gio mou alla pote den katigorisa podosferisti oso ke katoteri na ine apo afton, ego to milao mazi tou ke eki meni. Lathos teties kouventes gia ta pedia pou o kathenas prospathi afto pou mpori ke o kathenas analoga tis ikanotites tou ke ta prosonta tou. As mathoume na imaste pio dimiourgiki stin pedia tou athlitis mou se opio athlima ke as ine, opos ke as imaste ke stous antipalous mas pou erhonte se mas pio anthropini. As imaste emis pou tha dosoume tin pedia stous allous otan erhonte stin Katerini , pistevo oti kapote tha alaksoune ke afti.gia na efharistiomaste ta pehnidia Mesa ke ekso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast