16.11.09

Δημήτρης Γαλάνης: «Ο κόσμος μας είναι συγκλονιστικός. Αυτό τα λέει όλα».

Μετά τον αγώνα με το Λαύριο στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Το Λαύριο όλοι το ξέρουν ότι έχει πάρα πολύ μεγάλο προϋπολογισμό, είναι τέταρτη χρονιά στην κατηγορία με σταθερό κορμό και γενικά με μεγάλη υποστήριξη από τους φορείς της περιοχής του. Γενικά είναι μία ομάδα που πέρυσι έχασε την άνοδο στο παρά πέντε και παρ΄ όλα αυτά δεν πτοήθηκαν. Έβαλαν περισσότερα χρήματα, κράτησαν όλους τους καλούς παίκτες που είχαν και έφεραν άλλους τρεις ή τέσσερις ακόμη.

Μεγάλη η νίκη μας, όπως όλες οι νίκες είναι μεγάλες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι οι φορείς της πόλης πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Ο Πιερικός Αρχέλαος έχει ξεκολλήσει από το ερασιτεχνικό επίπεδο και πάει να συναντήσει το επαγγελματικό. Αυτό το πράγμα θέλει σύμπραξη όλων των φορέων και άλλο σκεπτικό. Όπως βλέπω στην ομάδα του ποδοσφαίρου εκεί έχουν εξελιχθεί πολύ τα πράγματα και καλά γίνεται γιατί οι άνθρωποι και εκεί κάνουν τεράστια προσπάθεια. Το ίδιο πράγμα πάει να γίνει και δω.

Τέλος, αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι ο κόσμος μας είναι συγκλονιστικός. Αυτό τα λέει όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast