6.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΙΓΑΛΕΩ.

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με χαλαρή προπόνηση η προετοιμασία του Πιερικού για τον αυριανό αγώνα με το Αιγάλεω. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου γυμνάστηκαν χαλαρά, με τη βάση να δίνεται στις στημένες φάσεις, "αγαπημένο" κομμάτι του 42χρονου τεχνικού. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός ανακοίνωσε τους είκοσι ποδοσφαιριστές που στις 18.30 θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο της Παραλίας Κατερίνης. Οι "εκλεκτοί" της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με το "Σίτι" είναι οι: Καρακούτσης, Κουδουνάς, Χατζηζήσης, Παέζ, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Παστός, Τασίδης, Εξουζίδης, Αγγελόπουλος, Τόσκας, Μαρτίνεζ, Μακρής, Πέντα, Φρέντερικς, Θάνος, Ολγκίν, Ντεμπελέ, Λαναρής και Γκουγκουλιάς. Αποκλείστηκαν οι Καλλιμάνης (τιμωρημένος), Μανουσαρίδης (δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς), Κοτταράς, Σουλίδης καθώς και ο νεαρός Νίκου (τραυματίας). Οι Τσιντώτας, Μίγκος, Κωτσιόπουλος, Κόιτς και Τσιτλακίδης εξάλλου θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας Νέων του Πιερικού στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην αντίστοιχη του Αιγάλεω.

6 σχόλια:

  1. Ο Κοτταράς πάλι εκτός αποστολής, χωρίς να είναι τραυματίας, μάλλον για μισθοφόρος μου φαίνεται.
    Με τέτοιες αποδόσεις μέχρι τώρα, μ' έκανε να πιστέψω ότι κι εγώ μπορώ να παίξω τερματοφύλακας στον Πιερικό μας!!!


    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ & ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ(;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi agnoi eiste kai krazete tn omada.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o kotaras den paizei oxi epeidh den ta paei kala stis proponiseis h oti einai misthoforos... alla den ton thelei o soulis..to paizei polu mourh o tupos k apaitei polla kati pou den aresei sto souli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι κοντός για τερματοφύλακας.Το στύλ Τοχούρογλου εχει αποτύχει εδω και αρκετά χρόνια.Αντιθέτως εχει καλό ύψος για τέννις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν κράζω την ομάδα μου, αλλά έναν συγκεκριμένο παίκτη, τον Κοτταρά. Η μέγαλη ομάδα ξεκινά την ενδεκάδα από τη θέση του τερματοφύλακα. Γι' αυτό και φέραμε τον Κοτταρά, για να κάνουμε μεγάλη ομάδα. Αυτός όμως ήρθε εδώ κατά πως φαίνεται ΜΟΝΟ για τα χρήματα. Δεν έδειξε μέχρι τώρα φιλοδοξία και πρόθεση για την ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Μήπως πήρε κανένα από τα ματς που αγωνίσθηκε; Για το ξέρω δηλαδή. Απεναντίας, με την Δράμα και τον Βόλο, ελέγχεται για την απόδοσή του. Καμιά διαφορά με τον Τόλιο, που είναι κι από την Πιερία το παλικάρι.
    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έδειξε μέχρι τώρα τα προσόντα του στην ομάδα μας, αντίθετα έχει δώσει δικαιώματα να τον κατακρίνουμε. Αντίθετα ο ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗΣ κάνει τα πάντα για να υπερασπισθεί την εστία του. Αυτός για μένα είναι ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ. Τ' άλλα όλα είναι θεωρία.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΡΙΣΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΟΚΟΛΛΗΤΕΣ.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ, ΑΓΝΟΣ, ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast