23.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΙΑΓΟΡΑ.

Με προπόνηση σε δυο γκρουπς άρχισε, μετά το χτεσινό ρεπό που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές ο Σούλης Παπαδόπουλος, η προετοιμασία του Πιερικού για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Διαγόρα που θα διεξαχθεί στο "σμαραγδένιο νησί". Πριν την έναρξη του σημερινου προγράμματος, ο τεχνικός των "μελανολεύκων" μίλησε στους παίκτες σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό τους μετά την ήττα του Σαββάτου από τον ΟΦΗ με 1-2 και κυρίως με τον τρόπο που ήλθε. "Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο. Δε θα τα παρατήσουμε όμως. Ψηλά το κεφάλι, έχουμε καλή ομάδα και οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια", ήταν μερικές από τις χαρακτηριστικές ατάκες του 42χρονου προπονητή του Πιερικού προς τους ποδοσφαιριστές. Μετά την ομιλία Παπαδόπουλου, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Κρητικούς έκανα χαλαρό πρόγραμμα διάρκειας τριών δεκαλέπτων ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά δουλεύοντας στη δύναμη (βάρη) και στην αλτικότητα (σχετικές ασκήσεις). Απών από την προπόνηση ήταν ο Μανουσαρίδης που ως γνωστόν δεν γυμνάζεται λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς.
Αύριο, όσοι παίκτες έπαιξαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ θα γυμναστούν στις 12 το μεσημέρι ενώ οι υπόλοιποι θα δώσουν φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τον Θερμαϊκό Κορινού που θα διεξαχθεί στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ Κατερίνης στις 15.30. Ο Σούλης Παπαδόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Διαγόρα δίχως τον Γκαρά Ντεμπελέ ο οποίος θα απουσιάσει λόγω καρτών.

3 σχόλια:

  1. Re: GATE 5
    << ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 >>

    Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού ΘΥΡΑ 5 εκφράζει την αντίθεσή του, στο να συνυπάρχουν στην ιστορική ΘΥΡΑ 5 του Πιερικού οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι, διότι είναι φύση αδύνατον να μην δημιουργηθούν επεισόδια που οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 5 ποτέ δεν δημιούργησαν και πάντα προστατεύουν την ομάδα και την έδρα μας από κάθε είδους τιμωρία.

    ΄΄ Η ΘΥΡΑ 5 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΄΄

    Με τιμή
    Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
    Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
    GATE 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με την ανακοίνωση των οργανωμένων. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast