19.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Στην Αθήνα με τον Πανερυθραϊκό – Και πάλι ντέρμπυ.

EXPERT - ΕΪΤΣΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΝΑΚΟΣ FURCH και TAKESHY KUROSAWA

οι νέοι χορηγοί - Ο Αντ. Παπαγιαννούλης πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για την Αθήνα …κατηφορίζει το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου για να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον ισόβαθμο Πανερυθραϊκό. Ο αγώνας θα γίνει στις 5 μ.μ. στη Νέα Ερυθραία και μοναδικός σκοπός ένα νικηφόρο, πάλι, αποτέλεσμα.

Για τον αγώνα αυτό ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιγνίδι καθώς όλες οι ομάδες έχουν έδρες που δύσκολα σπάνε. Από ότι μαθαίνω για τον Πανερυθραϊκό πρόκειται για μια ομάδα νεανική με πολύ ταλέντο και φρεσκάδα. Προέρχεται από μια μεγάλη νίκη, αυτή με το Αίγιο. Εμείς θα πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιγνίδι και να πάρουμε τις πιθανότητες νίκης που μας αντιστοιχούν».

● Διαιτητές για το ενδιαφέρον αυτό παιγνίδι ορίσθηκαν οι κ.κ. Μαχαιριανάκης και Πίγκας.

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής με 75-69 του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Λαυρίου και προκάλεσε... κυκλοφοριακό στην κορυφή της βαθμολογίας. Μοιρασμένο στα... έξι το «ρετιρέ».

«Αλιευμένο» κείμενο από αθλητικές ιστοσελίδες. Καλό ε….

● Συμμεριζόμενοι την προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου οι επιχειρήσεις: EXPERT - ΕΪΤΣΙΔΗΣ, Ηλεκτρικά είδη – Λ. Ιασωνίδη 105 – Κατερίνη, ΝΙΚΟΣ ΝΑΚΟΣ FURCH, Εμπορία ειδών συνεργείων αυτοκινήτων – Αγ. Αθανασίου 71 – Κουφάλια Θεσσαλονίκης καιTAKESHY KUROSAWA, Έτοιμα ενδύματα - Μεγ. Αλεξάνδρου και Τσιμισκή – Κατερίνη, προστέθηκαν στους νέους χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου. Το δ.σ. του συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά.

● Για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι ο Πιερικός Αρχέλαος αγωνίζεται στον Κολινδρό με τον ΓΑΣ Κορινού, ενώ την ίδια ώρα στην Κατερίνη η Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ αντιμετωπίζει το Βατανιακό Σάρισσα. Πρόκειται για αγώνες της 4ης αγωνιστικής του α΄ γύρου.

● Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα παμπαίδων όπου το Σάββατο στις 11,00 π.μ. στον Κολινδρό ο Κορινός φιλοξενεί τον Πιερικό Αρχέλαο, ενώ στις 2,00 μ.μ. ο Πιερικός Αρχέλαος την Αναγέννηση Λιτοχώρου.

● Την ίδια μέρα οι κορασίδες στις 12 το μεσημέρι οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου αγωνίζονται στην Κατερίνη με το Μέγα Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς.

● Πάντως είναι παρήγορο το γεγονός ότι, λίγες όμως, τουριστικές περιοχές της Πιερίας ή ακόμη και ορεινές, έχουν ομάδες μπάσκετ. Αυτό και μόνο δείχνει τον ενδιαφέρον των αρμοδίων που δεν επαναπαύονται και στρέφουν τα παιδιά στον αθλητισμό και όσο μπορούν τα απομακρύνουν έτσι από τους κινδύνους που και εκεί…παραμονεύουν άγρια.

● Τέλος και η στήλη εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΜ συμπολίτη μας κ. Αντώνη Παπαγιαννούλη, που πρόσφατα εκλέχθηκε στη θέση αυτή. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον Αντώνη που η ανάληψη των καθηκόντων του είναι ξεχωριστή τιμή για την Κατερίνη.


(Δελτίο τύπου από το Γραφείο Τύπου του Πιερικού Αρχελάου)

1 σχόλιο:

  1. Με σταθερά βήματα η άνθρωοι του μπάσκετ οργανώνουν την ομάδα. Το μέλλον του μπάσκετ στην πόλη μας είναι λαμπρό. Ένα μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast