24.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ.

Με δυο γκολ του Λουτσιάνο Ολγκίν στο 16' και στο 32' (με πέναλτι) ο Πιερικός επικράτησε με 2-1 του Θερμαϊκού Κορινού σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Κορινού. Για τους "μελανολεύκους" αγωνίστηκαν παίκτες που δεν συμμετείχαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ή είχαν μικρή συμμετοχή. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού αγωνίστηκαν με την ομάδα του Κορινού λόγω των πολλών απουσιών για τους Κορινιώτες εξαιτίας ασθένειας με τον Σουλίδη μάλιστα να σημειώνει το τέρμα για την ηττημένη ομάδα στο 58'. Ο Πιερικός έπαιξε με τους Κοτταρά, Χατζηζήση, Αγγελόπουλο, Παστό, Γιαζιτζόγλου, Παέζ, Τόσκας, Λαναρή, Ολγκίν, Τσιτλακίδη και Θωμά (υπό δοκιμή). Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κόιτς, Σεχολάρι στις θέσεις των Λαναρή και Ολγκίν.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά στις 12 η ώρα κάνοντας βάρη και ασκήσεις αλτικότητας, και με μπάλα. Δε γυμνάστηκε ο Μανουσαρίδης λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς και δεν υπολογίζεται για το δευτεριάτικο ματς με τον Διαγόρα εκτός έδρας, από όπου θα απουσιάζει και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Γκαρά Ντεμπελέ.
Αύριο, 25 Νοεμβρίου, εορτή της πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού θα απολαύσουν το ρεπό που τους χορήγησε ο Σούλης Παπαδόπουλος επ' ευκαιρία της διεξαγωγής του ερχόμενου παιχνιδιού Δευτέρα.

1 σχόλιο:

  1. << ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 >>

    Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού ΘΥΡΑ 5 εκφράζει την αντίθεσή του, στο να συνυπάρχουν στην ιστορική ΘΥΡΑ 5 του Πιερικού οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι, διότι είναι φύση αδύνατον να μην δημιουργηθούν επεισόδια που οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 5 ποτέ δεν δημιούργησαν και πάντα προστατεύουν την ομάδα και την έδρα μας από κάθε είδους τιμωρία.

    ΄΄ Η ΘΥΡΑ 5 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΄΄

    Με τιμή
    Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
    Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
    GATE 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast