11.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Εντατικές οι προπονήσεις για τον αγώνα με το Λαύριο.









Εντατικές και σκληρές είναι οι προπονήσεις του Δημήτρη Γαλάνη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με το πρωτοπόρο Λαύριο και η συμμετοχή όλων των καλαθοσφαιριστών διακρίνεται και από ένα μικρό …πείσμα και ταυτόχρονα ενθουσιασμό.

Και αυτό γιατί από καταστάσεις και συμπεριφορές, όπως αυτές στον Εύοσμο από τους οικοδεσπότες και το …σφυριχτή, όλοι βγαίνουν πιο δυνατοί και «ατσαλένιοι» και μάλιστα με συμπαραστάτη τον υπέροχο πιερικό κόσμο που και εκεί, όπως πάντα, η παρουσία του ήταν δυναμική, αξιοζήλευτη και πάνω από όλα –ως συνήθως- αξιοπρεπής.

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι ο Πιερικός Αρχέλαος θα δώσει και πάλι το καθαρό μπασκετικό του μήνυμα και σ΄ αυτόν τον αγώνα καλούνται να παραβρεθούν και πάλι όλοι οι φίλοι του.

Πάντως, στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης το κλίμα έγινε ακόμη πιο χαρούμενο, αφού στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου ήταν δεκάδες μαθητές, εκδρομείς του 4ου Λυκείου Κατερίνης, που συχνά χειροκροτούσαν τις προσπάθειες των αγαπημένων τους καλαθοσφαιριστών.-

ΦΩΤΟ:

  1. Από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.
  2. Φίλαθλοι στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου παρακολουθούν την προπόνηση του Πιερικού Αρχελάου. Είναι εκδρομείς – μαθητές του 4ου Λυκείου Κατερίνης.
Δελτίο Τύπου από το Γραφείο Τύπου του Πιερικού Αρχελάου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast