21.5.10

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ: Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Κανέναν απολύτως δεν αφήνει αδιάφορο στον Πιερικό η πρόκληση που ακούει στο όνομα άνοδος στη Σούπερ Λίγκα, μιας και αφού οι «μελανόλευκοι» κατάφεραν να φτάσουν στην… πηγή, επιθυμούν να πιουν νερό, γνωρίζοντας την ανταμοιβή για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η ΠΑΕ Πιερικός με ανακοίνωση της απευθύνει σήμερα πρόσκληση στους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς της Πιερίας, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας στο καφέ Εκάβη στις 21:00, όπου θα ζητήσει την συμπαράσταση όλων για την τεράστια πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει από την Κυριακή.

«Ο Πιερικός ανήκει σε όλους»

Καταλληλότερος να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Πιερικού δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο των «μελανόλευκων» Δημήτρη Ελευθεριάδη, ο οποίος μέσω του «Μ» έστειλε το μήνυμα του και έδωσε το δικό του στίγμα για τα πλέι-οφ: «Αναμφισβήτητα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στη δύσκολη διαδικασία που ξεκινάει από την Τετάρτη, ούτως ώστε να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε το στόχο που είχαμε θέσει από το καλοκαίρι, δηλαδή να μπορέσουμε να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα. Ο αρχικός στόχος που ήταν η είσοδος στα πλέι-οφ επετεύχθη, μιας και καταφέραμε να είμαστε στις έξι πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά πλέον χρειαζόμαστε μεγάλο συμπαραστάτη τον κόσμο της ομάδας, όπως και όλους τους φορείς. Ο Πιερικός δεν ανήκει στον Ντούμο και τον Ελευθεριάδη, αλλά σε όλη την Πιερία που νομίζω ότι έχει υποχρέωση πλέον να βοηθήσει το καμάρι της. Αυτή η ομάδα μπορεί τη Σούπερ Λίγκα, αρκεί να το πιστέψουμε όλοι».

πηγή: metrosport.gr

2 σχόλια:

  1. Οι παίκτες έκανα το καθήκον τους και μας έφτασν μέχρι εδώ. Η σειρά μας τώρα να τους δώσουμε την ώθηση για το μεγάλο άλμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΝΤΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΑΝΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast