31.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

Την 1-1-2010 το katerinisport.gr έγραφε: Με αφορμή την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Τόσκα ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Πιερικός μέχρι το καλοκαίρι του 2012, το katerinisport, παρουσιάζει σήμερα τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια με τη "μελανόλευκη" ΠΑΕ ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου του 2010. Αξίζει να σημειωθεί ότι, από σήμερα 1-1-2010, εάν κάποιος παίκτης του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 30-6-2010 επιθυμεί, μπορεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε σύλλογο της αρεσκείας του από την 1-7-2010.
Σημείωση: Το katerinisport άντλησε τα στοιχεία από την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής Κατηγορίας www.epae.org και δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη της βάσης δεδομένων της λίγκας.

Συνοπτικά οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου του 2010 είναι οι:
Γιώργος Χατζηζήσης
Αχιλλέας Αγγελόπουλος
Κώστας Καλλιμάνης
Γιώργος Τασίδης
Τάσος Παστός
Παναγιώτης Κουδουνάς
Τάσος Καρακούτσης
Τάσος Θάνος
Γιώργος Μακρής
Σάββας Εξουζίδης
Γιώργος Γκουγκουλιάς
Γιώτης Γιαζιτζόγλου
Θανάσης Παντελιάδης
Κώστας Μανουσαρίδης (δανεικός από ΠΑΟΚ)
Ντιέγκο Μαρτίνεζ
Στάντον Φρέντερικς
Γκαρά Ντεμπελέ
Νίκος Γιάγκου
Λουτσιάνο Ολγκίν

Από την παραπάνω λίστα πρέπει να αφαιρεθούν οι: Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Κώστας Καλλιμάνης, Κώστας Μανουσαρίδης (δανεικός από ΠΑΟΚ), Γκαρά Ντεμπελέ που αποχώρησαν τον Ιανουάριο, ο Νίκος Γιάγκου (ο νεαρός είχε συμπεριληφθεί λανθασμένα μιας και είχε αποχωρήσει αρκετό καιρό πριν, από το δυναμικό της ομάδας) και ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου που ανανέωσε μέχρι το 2012 τη συνεργασία του με τον Πιερικό. Οι υπόλοιποι παραμένουν ως είχαν. Παρότι με κάποιους υπήρξαν επαφές για ανανέωση της συνεργασίας, εντούτοις δεν υπήρξαν συμφωνίες με αποτέλεσμα 13 συμβόλαια ποδοσφαιριστών να ολοκληρώνονται στις 30-6-2010. Αξίζει να σημειωθεί ότι ως γνωστόν ο κάθε παίκτης δύναται να διαπραγματευτεί, και να συμφωνήσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έξι μήνες προτού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του...

8 σχόλια:

  1. "Αξίζει να σημειωθεί ότι ως γνωστόν ο κάθε παίκτης δύναται να διαπραγματευτεί, και να συμφωνήσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έξι μήνες προτού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του..." άμα ήταν η ζωή σαν το FM θα είχε ήδη κλείσει αλλού η μισή ομάς. Αλλά στην πραγματικότητα, ποιος να κλείσει τον παστό και τον κουδούνα με Μπόσμαν ρούλινγκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργος Τασίδης
    Παναγιώτης Κουδουνάς
    Τάσος Καρακούτσης
    Τάσος Θάνος
    Γιώργος Μακρής
    Σάββας Εξουζίδης
    Γιώργος Γκουγκουλιάς
    Γιώτης Γιαζιτζόγλου
    Θανάσης Παντελιάδης
    προσωπική μου άποψη ότι αυτά τα παιδιά αξίζει να μείνουν. Άλλα λόγω εντοπιότητας και άλλα γιατί δούλεψαν τα χρήματα που παίρνουν και απέδειξαν έμπρακτα ότι μπορούν να βοηθήσουν. Όπως και όλοι οι πιτσιρικάδες που έγιναν επαγγελματίες το καλοκαίρι. Εκεί είναι το μέλλον. Και το υγιές παρόν. Με έναν καλό δουλευτάρη προπονητή, άνθρωπο πάνω απο όλα που να έχει διάθεση δημιουργίας, μπορεί η Πιερία και πάλι να φτιάξει τον Πιερικό που όλοι ονειρευόμαστε. Αργά και σταθερά. Με πρόγραμμα 2-3 ετών, σοβαρότητα και όραμα...
    Μπάμπης Πεϊδης
    Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
    Αθλητικογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγο "άτυχο" και "άτοπο" το δημοσίευμα το χθεσινό περί απο το Katerinisport περί
    "λήξης συμβολαίων" και ακόμη πιο άτοπο το σχόλιο του κυρίου Μπάμπη Πείδη "Αθλητικογράφου".

    Εάν είναι "Αθλητικογράφος" όπως μας πληροφορεί ο κύριος Πείδης,να πεί στον κόσμο ότι οι παίχτες του Πιερικού είναι απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες,παίρνουν μόνο τους μισθούς τους και γενικά τους συμπεριφέρονται σαν να τους κάνουν και χάρη.

    Αλλά ο κύριος Πείδης ανοίκει στην γνωστή "οικογένεια" των δημοσιογράφων της Κατερίνης,που πνίγουν τα νέα και μας σερβίρουν τα δικά τους νέα,δήθεν προς όφελος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.Είναι ταυτισμένη με την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όχι με την αλήθεια.

    Σταματήστε να τα βάζετε με τους παίχτες και να μας υποδεικνύετε ποιους εσείς θέλετε να μένουν ή όχι.

    Δεν σέβομαι την άποψη σας κύριε Πείδη,ξεκινήστε πρώτα απο τον εαυτό σας.

    Όποιος πιστεύει ότι λέω ψέμματα ή ότι θέλω να κάνω κακό,ας ρωτήσει έναν έναν τους ποδοσφαιριστές όσον αφορά τις πληρωμές και την συμπεριφορά της διοίκησης και του προπονητή προς τους παίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε σου απαντώ επώνυμα και θέλω να πάρεις τα λόγια μου πολύ σοβαρά και υπεύθυνα.
    Το οικονομικό δεν συμβαδίζει με την απόδοση των παικτών και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα ποδοσφαιριστών, που αν και πληρωμένοι προσφέρουν τα ελάχιστα μέσα στο γήπεδο.
    Προσπαθώ μέσα απ΄την ανωνυμία σου να καταλάβω το προφίλ σου, το επάγγελμα σου, την στάση σου στην κοινωνία.
    Δεν πρέπει νά 'σαι επαγγελματίας η ιδιωτικός υπάλληλος, αλλά μάλλον έχεις "σίγουρο" το μισθό σου.
    Δεν θ' αναφερθώ στους εργασιακούς νόμους, αλλά στους νόμους του ποδοσφαίρου, όπου γνωρίσουμε ότι τα συμβόλαια προστατεύονται και τα δεδουλευμένα τελικώς αποδίδονται, έστω και καθυστερημένα.
    Είμαι απόλυτα σίγουρος όμως, ότι κανένα συμβόλαιο στον κόσμο, ακόμη και το πιο πλήρες και το πιο ακριβό, δεν υπάρχει όρος που να κατοχυρώνει τον παίκτη που δεν παίρνει τα χρήματά του στην ώρα του, να αποδώσει λιγότερο στην δουλειά του.
    Αντίθετα δουλειά του είναι να αποδώσει τα μέγιστα μέσα στο γήπεδο, για να δικαιολογήσει πρακτικά και ηθικά τα λεφτά που παίρνει έστω και καθυστερημένα.
    Συντάσσομαι με το δημοσίευμα του katerinisport και το σχόλιο του Μπάμπη και κατηγορώ τον παίκτη που παίζει με μειωμένη απόδοση, λόγω οικονομικής καθυστέρησης, με τον ίδιο τρόπο που κατηγορώ τον εαυτό μου, αν πράξω το ίδιο σε μια εταιρεία "πελάτη" μου και την ζημιώσω με την συμπεριφορά μου, για χρήματα που κάποια μέρα θα τα εισπράξω και θα μείνει μόνο η κακή μου ενέργεια. Ακόμη κι αν δεν τα εισπράξω ποτέ, η κακή μου ενέργεια θα μείνει κι αυτή καταγραμμένη στη ζωή αυτή!
    Αν κάποιοι από τους παίκτες που δεν αναφέρει ο Μπάμπης, δεν αξίζει να μείνουν στον Πιερικό μας, για τον λόγο ότι δεν έπαιξαν καλά γιατί δεν πληρώθηκαν, όπως π.χ. ο Κοτταράς που μας πρόσβαλε νε χυδαίο τρόπο, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ.
    Ευχαριστώ που μ' άκουσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιότιμε Επώνυμε Φράτε,

    απέξω απο το χορό ωραία τα λέτε όλοι σας.

    Η κατάσταση μέσα στην ομάδα του Πιερικού δεν είναι έτσι όπως προσπαθούν να μας την προβάλουν οι επίσης επώνυμοι κύριοι δημοσιογράφοι και κάποιοι άλλοι παρατρεχάμενοι/γλύφτες της ΠΑΕ.

    Να χορεύεις τον χορό,και μετά να μιλάς,αλλιώς δυστυχώς υπάρχει άγνοια και κακόβουλη κριτική προς τους ποδοσφαιριστές σαν "δήθεν" οι μόνοι υπαίτιοι του κακού αγωνιστικού προσώπου του ΠΙΕΡΙΚΟΎ.

    Επαναλαμβάνω:
    Aπέξω απο το χορό ωραία τα λέτε όλοι σας.

    Εκτός εάν σας λένε να τα λέτε ωραία,για να κρύβετε την αλήθεια.

    Η αλήθεια είναι μία,δεν υπάρχουν 1000 αλήθειες.

    Δεν έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις,η αλήθεια μ'ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που εισαι τωρα κυριε ''ανωνυμε'' ;
    Γιατι δεν απαντας σε αυτα που υπογραμμισε ο φιλτατος ΦΡΑΤΕ ;
    Αυτα που εχεις να πεις αλλη φορα να τα λες επωνυμα και οχι κρυμενος πισω απο το ''ανωνυμος ειπε...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μπάμπης Πεϊδης ανώνυμε ανθρωπάκο μου, έπαιξε και ποδόσφαιρο. Και έτυχε να είναι και απλήρωτος και να παίζει καλύτερα απο τους πληρωμένους. Γιατί αγαπούσε και σεβότανε αυτό που έκανε. Κανονικά δε θα έπρεπε να ασχοληθώ μαζί σου γιατί φαίνεται ότι είσαι ανθρωπάκι και ειλικρινά δε με ενδιαφέρει καθόλου αν σέβεσαι την άποψή μου ή όχι, άλλωστε δεν την εκφράζω για να τη σεβαστούν ανθρωπάκια σαν κι εσένα που που τοποθετούνται ανάλογα με τις ορέξεις τους, θα προτείνω να ρωτήσεις εναν-εναν τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού, άν ήρθε κανένας να μου καταγγείλει αυτά που εσύ ο πολύξερος γνωρίζεις, κι εγώ το έπνιξα. Ανθρωπάκο μου δεν είναι όλοι σαν κι εσένα. Δε καταλαβαίνω πάνω στη δουλειά ούτε εσένα τον απρόσωπο ανθρωπάκο που κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία, όποιος κι αν είσαι, όπως κι αν λέγεσαι, ούτε τον Ντούμο ούτε τον Ελευθεριάδη ούτε τον Ιωαννίδη ούτε κανέναν. Γιατί ξέρω καλά τι δουλειά που κάνω και σέβομαο πολύ το κομμάτι της. Τώρα ανθρωπάκια σαν κι εσένα πάντα θα υπάρχουν και δε σε βλέπω καθόλου...Πίστεψέ με. Και τον προτείων εγω να μείνουν αυτοί που προσφέρουν και πρόσφεραν στην ομάδα, σε συνδιασμό με παιδιά απο την περιοχή κι αυτό δικαίωμά μου είναι. Τι να προτείων αυτούς που πέρασαν και δεν κούμπησαν? επειδή είχαν κολλητο τον Σούλη ή τον Κατσαβάκη? ή καποιον καλό πονηρό μάνατζερ? Τράβα αγοράκι μου καλό. Ακόμα κι άν είσαι ποδοσφαιριστής και πειράχτηκες, τράβα κάπου αλλού να βρείς την άκρη γιατί απο τέτοια ξέρουμε. Εμείς εδώ γεννηθήκαμε, απο τον Πιερικό βγήκαμε και τον αγαπάμε είτε είστε όλοι εσείς οι περίεργοι κοντά του είτε όχι. Όλοι εσείς είστε σήμερα κι αύριο δεν υπάρχετε. Εμείς εδώ είμαστε κι εδώ θα μείνουμε. Ανθρωπάκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O MΠΑΜΠΗΣ ΠΕΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ...ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast