27.5.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕ PLAY OFF ΚΑΙ PLAY OUT.

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΡΟΔΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΓΥΜΝ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ)

(88' Κριστόρι κεφ - 74' Πελέκης κεφ)

Στο 80' οριζόντιο δοκάρι ο Λουτσιάνο

Στο 83' δοκάρι ο Λουτσιάνο

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Μπάγιτς, Κεφαλούκος, Μπέριος, Τσερκέζος, Λανγκλέ (71' λ.τ Γεωργίου), Κριστόρι, Μακράκης, Γάλας (56' Γιόνδης), Σάλτο, Χαλαουάνι (65' Σιδέρης).

Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Παναγιωτόπουλος, Στ. Καντιμοίρης, Γ. Καντιμοίρης (71' Ζιλβάν), Πρίπου, Μπιμπίρης, Δανάς, Πελέκης, Παπαδημήτρης, Ιράλα, Λουτσιάνο (90+4' Αγγελόπουλος), Λάζετιτς (90+2' Κακλαμάνος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κεφαλούκος - Λουτσιάνο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Σε ένα παιχνίδι όπου όλα συνέβησαν στα τελευταία 15 λεπτά, Ιωνικός και Ρόδος αναδείχθηκαν ισόπαλοι και έτσι καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει από την τελευταία θέση του πίνακα των πλέι άουτ. Οι Νικαιώτες είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ενώ Κεφαλούκος (2') και Τσερκέζος (40') προσπάθησαν ανεπιτυχώς να απειλήσουν την εστία του Παναγιωτόπουλου.
Στον αντίποδα, τα «ελάφια» έριξαν το βάρος στην αμυντική λειτουργία και είχαν μόλις μια αξιόλογη φάση στα πρώτα 45 λεπτά με τον Πρίπου, το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ. Το σκηνικό δεν άλλαξε στις αρχές της επανάληψης, αφού οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να τη μετουσιώσουν σε ευκαιρίες. Η Ρόδος προηγήθηκε σε μια ανύποπτη φάση, όταν ο Λουτσιάνο έβγαλε τη σέντρα στη μεγάλη περιοχή του Πουρή και ο Πελέκης με «καρφωτή» κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Οι «πράσινοι» είχαν δυο ακόμα σημαντικές ευκαιρίες με τον Λουτσιάνο (80', 83'), αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι την πρώτη φορά και στο δεξί τη δεύτερη. Ο Κριστόρι «λύτρωσε» τους Νικαιώτες δυο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, όταν από την εκτέλεση φάουλ του Σάλτο «παραβίασε» με κεφαλιά την εστία του Παναγιωτόπουλου και έφερε το ματς στα ίσια. Η τελευταία αξιόλογη στιγμή άνηκε στους γηπεδούχους και συγκεκριμένα τον Κεφαλούκο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Ροδίτων.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΓΗΠ. Γ.Σ "ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ")

(26' Χλωρός σουτ, 61' Πινδώνης σουτ)

Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Τοπαλίδης, Τσιμπλίδης (65' λ.τ Χ. Μουρατίδης), Ρομπίνιο, Σαμαράς, Πινδώνης, Αγγος, Μαρκόφσκι (81' λ.τ Βαν Ες), Μπαξεβανίδης, Παρμαξίδης, Χλωρός, Μαχαιρολύδης (73' Τσουκαλάς).

Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Μπαρτζώκας, Κονέσνι, Ζώνας, Βασιλείου, Χ. Μίχος (65' Κόζλεϊ), Σπ. Μίχος, Παληγεώργος (46' Ντοριβάλ), Σαπάνης (60' Τσούτσουρας), Κατσίκης, Χατζηπαντελίδης, Κλούσενερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης, Δημόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χλωρός, Πινδώνης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: «Παράσταση» για ένα ρόλο είχαμε στη Δράμα, με τη Δόξα να επικρατεί άνετα του Θρασύβουλου και να «σκαρφαλώνει» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στα μπαράζ. Οι «μαυραετοί» ξεκίνησαν δυνατά και έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 3', όταν ο Μπαρτζώκας απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα έπειτα από κεφαλιά του Μαρκόφσκι. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε αρκετές περιπτώσεις. Τσιμπλίδης (6') και Μαρκόφσκι (10', 15') είχαν τρεις καλές στιγμές στη συνέχεια, ενώ ο Χλωρός ανάγκασε τον Μπαρτζώκα στο 24' να διώξει τη μπάλα με τα πόδια. Κάτι ανάλογο, όμως, δε συνέβη δυο λεπτά αργότερα, όταν και πάλι ο Χλωρός είχε τετ-α-τετ με τον έμπειρο πορτιέρο και τον νίκησε για να ανοίξει η Δόξα το σκορ.
Η μοναδική αξιόλογη φάση από πλευράς φιλοξενουμένων στο πρώτο μέρος έγινε στο 19', όταν ο Κλούσενερ προσπάθησε από μακρινή απόσταση να αιφνιδιάσει τον Τοπαλίδη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά το 30', ενώ το ξεκίνημα της επανάληψης βρήκε ξανά τους «μαυραετούς» στην επίθεση με σκοπό να «καθαρίσουν» το ματς. Μετά τη χαμένη ευκαιρία του Μαχαιρούδη στο 50', ο Πινδώνης ήταν αυτός που με ένα ευθύβολο δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OUT

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΤΕΡΜΑΤΑ

1.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

6

3-1

2.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

5

3-3

3.

ΙΩΝΙΚΟΣ

2

2-4

4.

ΡΟΔΟΣ

2

2-2

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)

(45' Σουμπίνιο φάουλ, 49' Φερέιρα κεφ - 64' πεν Μαρτίνεζ)

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Ψιάνος, Παγώνης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Σουμπίνιο, Κορακάκης, Ροντρίγκο, Φερέιρα (60' Τσεμπερίδης), Φαρινόλα (86' Καρακώστας).

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου (84' Γκουγκουλιάς), Παντελιάδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς (74' Ρέγες), Θάνος, Ολγκίν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Παπαχαραλάμπιους (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιλιγαρδάκης, Ροντρίγκο - Τασίδης, Φρέντερικς, Ολγκίν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΟΦΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΓΗΠΕΔΟ Α.Σ ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

(78' Τάντιτς κόρνερ)

ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Κιάσσος (70' Ζορμπάς), Πίτσος, Νατσούρας, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Σταυρακάκης, Πόποβιτς, Κωνσταντινίδης, Αγρίτης (60' Βλόνταρτσικ), Ογκουνσότο (63' Μπούρμπος).

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο (78' Παπάζογλου), Μπανγκουρά, Τάντιτς, Σκάγκλια (66' Καλί), Κωνσταντινίδης, Λεοζίνιο, Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατίδης (Μακεδονίας), Τρύφων (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αγρίτης, Κάλαϊτζιτς, Πόποβιτς, Νατσούρας, Κατσικογιάννης, Χαραλαμπάκης - Κωνσταντινίδης, Λεοζίνιο, Τάντιτς, Μπανγκουρά
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

*Στο 79 και για περίπου δέκα λεπτά διεκόπη το ματς λόγω ρίψης αντικειμένων από την πλευρά των οπαδών του ΟΦΗ.

Σχόλιο: Καθοριστικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Πανσερραϊκός στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο τον ΟΦΗ, βάζοντας γερά «θεμέλια» για την πρωτιά στη βαθμολογία των πλέι οφ και την επάνοδο στα «μεγάλα σαλόνια». Περισσότεροι από 7.000 φίλαθλοι των Κρητικών δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δυσκολεύτηκαν απέναντι σε έναν καλά διαβασμένο Πανσερραϊκό που ήξερε τι ακριβώς ήθελε από το παιχνίδι. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι μέχρι το 25ο λεπτό δεν είχε σημειωθεί ούτε μια φάση στην αναμέτρηση αφού η σκοπιμότητα είχε τον πρώτο λόγο. Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους γηπεδούχους, όταν στο 29' από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Ογκουνσότο πλάσασε τον Κοτταρά κι εκείνος έδιωξε σε κόρνερ. Ο Πόποβιτς είχε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 45' όταν πέρασε τον Κοτταρά αλλά καθυστέρησε να κάνει το σουτ προ κενής εστίας και έτσι ο Μιχαήλ έδιωξε σε κόρνερ. Μια ακόμα καλή φάση καταγράφηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και πάλι ο Πόποβιτς επιχείρησε ένα ευθύβολο και δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο έμπειρος πορτιέρο των «ερυθρολεύκων».
Ο ρυθμός «έπεσε» στην επανάληψη καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν τους «διαδρόμους» στην εστία του Κοτταρά, ενώ ο διαιτητής με τις αποφάσεις του εκνεύρισε τους «μελανόλευκους». Συγκεκριμένα, η φάση που συγκέντρωσε τα πυρά των Κρητικών έγινε στο 67', όταν ο Πίτσος βρέθηκε πεσμένος στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Καλόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Το σουτ του Πόποβιτς στο 72' πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Βεζυρίδης απέκρουσε τη μπάλα έπειτα από κεφαλιά του Κάστρο. Όλα κρίθηκαν στο 79', όταν μετά από κόρνερ του Τάντιτς η μπάλα ακούμπησε στον αμυντικό του ΟΦΗ, Κωνσταντινίδη και κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου Βεζυρίδη «παγώνοντας» το Ηράκλειο. Στη συνέχεια είχαμε τρίλεπτη διακοπή από τον Καλόπουλο και ήταν η πρώτη από μια σειρά που ακολούθησαν και διήρκεσαν συνολικά 15 λεπτά. Εν τέλει, το ματς ολοκληρώθηκε με αρκετή καθυστέρηση, χωρίς να αλλάξει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΤΕΡΜΑΤΑ

1.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

7

2-0

2.

ΟΦΗ

4

0-1

3.

ΕΘΝΙΚΟΣ

4

2-2

4.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

1

1-2


πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast