31.5.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕ PLAY OFF ΚΑΙ PLAY OUT.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-4 ΤΕΛΙΚΟ (ΟΑΚΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

(86' Φρέντερικς σουτ - 28' πεν Λεοζίνιο, 40' Μπανγκουρά κεφ, 47' , 82' Αθανασιάδης κεφ & σουτ)

Στο 4' οριζόντιο δοκάρι ο Τάντιτς

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου (45' Ρέγες), Παντελιάδης, Μακρής (57' Φρέντερικς), Μαρτίνεζ, Θάνος, Ολγκίν, Γκουγκουλιάς (46' Πλάτανος).

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Καλί, Βοσκόπουλος, Μπανγκουρά (87' Τράκις), Τάντιτς, Σκάγκλια (59' Παπάζογλου), Κωνσταντινίδης, Λεοζίνιο (46' Αθανασιάδης), Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπασταμάτης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ελευθερίου, Νικολόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ολγκίν, Πλάτανος - Βοσκόπουλος, Λεοζίνιο, Ν. Ζαπρόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 40' Ολγκίν

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΦΗ 4-4 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)

(7' Φερέιρα σουτ, 42' πεν, 50' , 62' πεν Σουμπίνιο σουτ - 22' , 40' Βλόνταρτσικ κεφ, 57' , 75' Πόποβιτς σουτ)

Στο 47' οριζόντιο δοκάρι ο Σουμπίνιο

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Ψιάνος, Βιδάλης (85΄Γκράιμς), Καρακώστας, Μοσχογιάννης (36' λ.τ Σύρος), Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης, Ροντρίγκο, Σουμπίνιο, Φερέιρα (46' Κορακάκης), Φαρινολα.

ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης (53' Αγρίτης), Πίτσος, Χαραλαμπάκης, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Μπούρμπος (54' Πόποβιτς), Κατσικογιάννης, Ζορμπάς (66' Καρακατσάνης), Βλόνταρτσικ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιλιγαρδάκης, Καρακώστας, Βιδάλης, Σύρος - Βλόνταρτσικ, Μπούρμπος, Μπερτίν, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Βεζυρίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 38' Σιλιγαρδάκης - 61' Μπερτίν

Σχόλιο: Ένα παιχνίδι που δύσκολα θα ξεχάσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Αιγάλεω έγινε μεταξύ Εθνικού και ΟΦΗ. Το τελικό αποτέλεσμα τα λέει όλα, αν και μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για τα πλάνα των δυο ομάδων ενόψει της συνέχειας. Οι Πειραιώτες με τον Σουμπίνιο πραγματοποίησαν την πρώτη καλή φάση (1'), καθώς ο Βεζυρίδης μπλόκαρε δύσκολα το φάουλ του Βραζιλιάνου φορ. Στο 7' ο Φερέιρα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους έπειτα από κάθετη πάσα του Τσεμπερίδη, ενώ οι Κρητικοί ισορρόπησαν σταδιακά και τελικά πέτυχαν την ισοφάριση στο 22', όταν μετά από σέντρα του Κάλαϊτζιτς ο Βλόνταρτσικ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Συμεωνίδη. Η αποβολή του Σιλιγαρδάκη άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι (38') και οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν την ανατροπή δυο λεπτά αργότερα όταν ο Ζορμπάς έβγαλε τη σέντρα και ο Βλόνταρτσικ με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σουμπίνιο έπειτα από φάουλ του Μπερτέν στον Ροντρίγκο. Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τους Πειραιώτες στην επίθεση και τον Σουμπίνιο να χάνει διπλή ευκαιρία αφού αρχικά ο Βεζυρίδης απέκρουσε με δυσκολία το φάουλ του Βραζιλιάνου, ενώ στη συνέχεια η κεφαλιά του νεαρού φορ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Ότι δεν κατάφερε, όμως, στο 47' το πέτυχε τρία λεπτά αργότερα όταν έπειτα από μια εκπληκτική προσπάθεια πλάσαρε εύστοχα τον Βεζυρίδη. Ο Πόποβιτς εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα του Εθνικού και με ένα δυνατό σουτ έκανε το 3-3 ενώ ο Σουμπίνιο εξελίχθηκε σε «τιμωρό» των Κρητικών όταν στο 61ο λεπτό και μετά από όμορφη ενέργεια βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή του Βεζυρίδη, ανατράπηκε από τον Μπερτίν (αποβλήθηκε) και κέρδισε πέναλτι. Ο βιρτουόζος επιθετικός εκτέλεσε εύστοχα και πάλι από τα 11 βήματα, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους «κυανολεύκους», αλλά ο Πόποβιτς με έναν "κεραυνό" (75') και ισοφάρισε για μια ακόμα φορά, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

* Ανταλλαγή καθισμάτων και μπουκαλιών μεταξύ οπαδών ΟΦΗ και Εθνικού 15 λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΤΕΡΜΑΤΑ

1.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

10

6-1

2.

ΟΦΗ

5

4-5

3.

ΕΘΝΙΚΟΣ

5

6-6

4.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

1

2-6

ΡΟΔΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ)

(73' αυτ. Βασιλείου - 11' Χατζηπαντελίδης σουτ)

Στο 5' οριζόντιο δοκάρι ο Καραμαλίκης

Στο 57' ο Στ. Καντιμοίρης έχασε πέναλτι ( η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι)

Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Παναγιωτόπουλος, Στ. Καντιμοίρης, Δανάς, Πελέκης (46' Γ. Καντιμοίρης), Παπαδημήτρης, Μπιμπίρης (84' Αθανασιάδης), Πρίπου, Ιράλα, Ζιλβάν (30' Κακλαμάνος), Λουτσιάνο, Λάζετιτς.

Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Μπαρτζώκας, Χ. Μίχος (39' Σ. Μίχος), Πιπίνης, Ζώνας, Βασιλείου, Παληγεώργος, Κόμπο, Ντελγκάδο, Σαπάνης (64' Κλούσενερ), Χατζηπαντελίδης (78' Κονέσνι), Καραμαλίκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάκος (Ξάνθης)

ΒΟΗΘΟΙ: Μπάλτας, Σωτηρόπουλος (Αχαϊας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιράλα, Κακλαμάνος, Αθανασιάδης, Δανάς, - Παληγεώργος, Μπαρτζώκας, Πιπίνης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Παναγιωτόπουλος (αποβλήθηκε με το τέλος της αναμέτρησης)

* Πεντάλεπτη διακοπή λόγω τραυματισμού του Χάρη Μίχου που είχε δυο σύντομους τραυματισμούς και ο δεύτερος στο κεφάλι, αποχώρησε και αντικαταστάθηκε από τον Σπύρο Μίχο (39'), τραυματίστηκε ελαφρά ο Μπαρτζώκας στο κεφάλι αλλά συνέχισε χωρίς πρόβλημα.

Σχόλιο: Ρόδος και Θρασύβουλος είχαν από ένα ημίχρονο και στο τέλος μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα παιχνίδι όπου οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και οι γηπεδούχοι στην επανάληψη. Ο Καραμαλίκης απώλεσε σημαντική ευκαιρία στο 5' όταν το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου. Ο Χατζηπαντελίδης άνοιξε το σκορ σε μια γρηγορη αντεπίθεση μετά από έξυπνη πάσα του Ντελγκάδο και αφού πλάσαρε εύστοχα τον πορτιέρο των «ελαφιών». Οι Ροδίτες είχαν δυο καλές στιγμές με τους Μπιμπίρη (12') και Πελέκη (26') αλλά στην πρώτη ο Μπαρτζώκας έδιωξε με τα πόδια και στη δεύτερη η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Σαπάνης απώλεσε μια ακόμα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους όταν στις καθυστερήσεις σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα βρήκε στον Μπιμπίρη και απομακρύνθηκε. Η Ρόδος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απειλητική στην επανάληψη και είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 56' από τα έντεκα βήματα, αλλά ο Σταμάτης Καντιμοίρης έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπαρτζώκα. Ο πορτιέρο του Θρασύβουλου ήταν σε εκπληκτική ημέρα και πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση στο σουτ του Γιώργου Καντιμοίρη (60'). Η ισοφάριση ήλθε στο 73' όταν μετά από το σουτ του Λάζετιτς η μπάλα κόντραρε στον Βασιλείου και κατέληξε στα δίχτυα του Μπαρτζώκα. Από μια αξιόλογη φάση είχαν οι δυο ομάδες στα τελευταία λεπτά, με τον Παναγιωτόπουλο να αποκρούει το σουτ του Ντελγκάδο (89') και τον Καντιμοίρη να σημειώνει το γκολ στις καθυστερήσεις αλλά να ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ του Αθανασιάδη στον Μπαρτζώκα.

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΓΥΜΝ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ)

(45' πεν, 69' Κριστόρι σουτ - 83' Σαμαράς κεφ)

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Παγούδης, Γεωργίου (63' Γιόνδης), Κεφαλούκος (46' Σάλτο), Μπέριος, Ρουσάκης, Πεδάνο (57' Μακράκης), Κριστόρι, Κ. Μωραίτης, Γάλας, Απ. Παπαζούδης, Χαλαουάνι.

Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Τοπαλίδης, Σαμαράς, Ρομπίνιο, Χ. Μουρατίδης (55' Παπαθανασίου, Πινδώνης, Τσουκαλάς (77' Χλωρός), Βαν Ες, Τρελόπουλος, Γαλακτερός, Μπαξεβανίδης, Μαχαιρούδης (83' Παρμαξίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Γούκος (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπέριος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ιωνικός στη Νεάπολη με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας και κατάφερε να απομακρυνθεί από την τελευταία θέση του πίνακα των πλέι άουτ. Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο με τους Νικαιώτες να χάνουν σωρεία ευκαιριών. Κεφαλούκος (1') και Μωραΐτης (3') πραγματοποίησαν το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ Κριστόρι (9') και Γάλας (17') αστόχησαν επίσης από πλεονεκτική θέση. Η πίεση στα καρέ του Τοπαλίδη συνεχίστηκε με την κεφαλιά του Παπαζούδη στο 27' αλλά και πάλι η μπάλα κατέληξε άουτ. Παρόμοια εξέλιξη είχε η ευκαιρία του Κριστόρι ένα λεπτό αργότερα, ο οποίος ενώ βρέθηκε σε πολύ καλή θέση δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Οι «μαυραετοί» είχαν δυο καλές στιγμές στο δίλεπτο 30'-32' με τους Τσουκαλά και Πινδώνη, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ο Παγούδης. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος όταν ο Κριστόρι ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή. Ο ίδιος ανέλαβε να εκτελέσει την «εσχάτη των ποινών» και έδωσε το προβάδισμα στους «κυανολεύκους». Τα δεδομένα άλλαξαν στην επανάληψη καθώς οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 53' με τον Γαλακτερό να κάνει το σουτ και τον Παγούδη να μπλοκάρει με δυσκολία. Η επόμενη αξιόλογη φάση ήταν το δεύτερο γκολ από πλευράς γηπεδούχων, όταν ο Κριστόρι με κοντινό πλασέ «παραβίασε» για δεύτερη φορά την εστία του Τοπαλίδη. Η Δόξα ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης στη συνέχεια αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με την κεφαλιά του Σαμαρά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 83ο λεπτό, ενώ είχε προηγηθεί το σουτ του Πινδώνη στο 79'.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OUT

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΤΕΡΜΑΤΑ

1.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

6

4-3

2.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

6

4-4

3.

ΙΩΝΙΚΟΣ

5

4-5

4.

ΡΟΔΟΣ

3

3-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast