6.5.10

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Πρόσκληση προς τον αθλητικό κόσμο της Πιερίας για τους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Πρόσκληση προς τον αθλητικό κόσμο της Πιερίας
Για τους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές και οι προπονητές του Πιερικού Αρχελάου καλούν όλο τον αθλητικό κόσμο της Πιερίας να δώσει και πάλι το δυναμικό του «παρών» στους κυριακάτικους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.
Η κάθε μία από τις δύο ομάδες της Κατερίνης δίνει τη δική της μάχη ανόδου για τις παραπάνω εθνικές κατηγορίες της Α΄ εθνικής και Α2, αντίστοιχα.
Στο ποδόσφαιρο ο Πιερικός φιλοξενεί τον Εθνικό Πειραιώς και στο μπάσκετ ο Πιερικός Αρχέλαος την Αναγέννηση Φλόγα Θεσσαλονίκης. Και οι δύο αγώνες αρχίζουν στις 5 μ.μ.
Η αθλητική Πιερία πρωταγωνιστεί και πάλι όχι μόνο με την παρουσία της στα γήπεδα, αλλά κύρια με την πρέπουσα και αρμόζουσα συμπεριφορά της που χάρη σ΄ αυτή παράγει και το ανάλογο ήθος.
Όλοι οι φίλαθλοι της Πιερίας πρέπει να είμαστε την Κυριακή εκεί στους αγώνες.
Από το ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

2 σχόλια:

  1. καλα πανε καλα;
    πως γινεται να μας προσκαλουνε και στα 2 ματς...;
    γινεται να ειμαστε ταυτοχρονα και στα 2 παιχνιδια;
    τοσο δυσκολο ειναι να αλλαξει η ωρα εναρξης στο μπασκετ ;;;
    νομιζω η ανακοινωση ειναι πολυ ακυρη, δεν εγινε παρομοιη της αλλες φορες σε πολυ πιο κρισιμους αγωνες που δεν ειχαμε ποδοσφαιρο και γινεται τωρα ;;; γιατι ; διχαζει και μοιραζει τον κοσμο...και δεν εχουμε και τον κοσμο ομαδων του ποκ και της σαλονικης...Οποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πει κανεις,απο αυτο φαινετε ποσο ανοργανωτοι ειναι.Που νομιζουνε πως ζουμε στην βαρκελωνη? Βαλανε τα 2 παιχνιδια ακριβως την ιδια ωρα λες και εχουμε σε αυτην την πολη 200000 κατοικους.Ελεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast