10.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.


Ο Δημήτρης Γαλάνης
Ιστορική μέρα η χθεσινή για τον Πιερικό Αρχέλαο. Το συγκρότημα του Δημήτρη Γαλάνη επικράτησε τηςΑναγέννησης Φλόγας και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στην Α2, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Β' Εθνικής. "Είναι μία ημέρα χαράς και πρέπει η Κατερίνη να είναι υπερήφανη για την ομάδα της. Ανεβαίνει στην Α2, ύστερα από πολλά χρόνια και σε δύσκολους καιρούς για την πατρίδα μας... Αυτή η παρέα, με αυτή τη διοίκηση, ξεκίνησε να δουλεύει από πέρυσι και ήρθε φέτος αυτό το αποτέλεσμα", ανέφερε αρχικά ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας, για να προσθέσει:

"Θέλω να τονίσω ότι υπάρχουν παιδιά, τα οποία πέρυσι μας βοήθησαν πάρα πολύ να κρατηθούμε στην κατηγορία. Ο Χρυσανθόπουλος, οΧρυσόπουλος, ο Χρυσίδης, ο Χατζηϊωάννου, ο Κουνούπης και άλλοι αθλητές επίσης έχουν μερίδιο στην άνοδό μας. Τους ευχαριστούμε όλους, όπως και αυτά εδώ τα παιδιά, τα οποία έχουν πολλά περιθώρια ακόμη. Πρέπει η πόλη αυτή να είναι υπερήφανη για τα παιδιά της".

Ο Δημήτρης Γαλάνης αναφέρθηκε και στη συνένωση του Πιερικού με τονΑρχέλαο, που δημιούργησαν την παρούσα ομάδα "Η συνειδητή συνένωση δυνάμεων πάντα φέρνει αποτελέσματα. Και όταν είναι δύσκολες οι εποχές αυτό είναι το μόνο γιατρικό. Να μπορέσουμε οι άνθρωποι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να δώσουμε σθένος ο ένας στον άλλον και να μπορέσουμε τα τρωτά μας και τις αδυναμίες να τα αμβλύνουμε. Όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους".

Ο Νίκος Βίλλας
Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Βίλλας δήλωσε: "Είναι πάρα πολύ ωραία τα συναισθήματά μας, καθώς πετύχαμε έναν σημαντικό στόχο, αυτό της ανόδου.Ανοίγονται νέοι ορίζοντες, δημιουργούνται νέες φιλοδοξίες, νέα πράγματα για όλη την ομάδα, αλλά και την πόλη. Πιστεύω ότι και στην Α2 θα είναι πάλι επιτυχημένη η χρονιά, παρόλο που θα είναι δύσκολη" και οΒαγγέλης Γκέρος πρόσθεσε: "Μου φαίνεται απίστευτο! Είμαι πολύ συγκινημένος και χαίρομαι ιδιαίτερα που η ομάδα μας κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο της. Είμαστε εδώ από τον Αύγουστο, κουραστήκαμε, στενοχωρηθήκαμε, αλλά κρατάμε μόνο τις ευχάριστες στιγμές. Ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μου, στους διοικούντες, αλλά και στον κόσμο".

Ο Χρήστος Γκογκίδης
Ο Χρήστος Γκογκίδης συμπλήρωσε: "Η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Δώσαμε κι εμείς μια μικρή ώθηση για να πάρει φόρα αυτή η ιστορική ομάδα", ενώ ο Γιάννης Μητσάκης αφιέρωσε την άνοδο σε όλους όσοι απαρτίζουν τον Πιερικό Αρχέλαο - είτε ως μέλη της ομάδας είτε ως απλοί φίλαθλοι: "Το ταξίδι μας καταλήγει στον προορισμό του και από ό,τι φαίνεται είναι πανέμορφος, όπως και η διαδρομή του. Μαθηματικά ανεβήκαμε κι έχουμε άλλα τρία παιχνίδια που πρέπει να τα χαρούμε. Θέλουμε να αφιερώσουμε την άνοδο και όλα τα νικηφόρα παιχνίδια μας στη διοίκηση, στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας και, βέβαια, στον κόσμο μας".

Ο Ανδρέας Μόρφης
Ευχαριστίες μοίρασε ο Ανδρέας Μόρφης: "Δικαιώνονται οι κόποι μιας χρονιάς. Ο ιδρώτας που έπεσε ήταν πολύς... Η ανταμοιβή μας ήταν το συναίσθημα αυτό, η χαρά της ανόδου.Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, χωρίς αυτόν δεν θα καταφέρναμε τίποτε. Η άνοδος επιτεύχθηκε σίγουρα χάρη στις δυνατότητές μας. Παίξαμε μπάσκετ, το ευχαριστηθήκαμε κι έπειτα από τόσα χρόνια ήρθε και η πολυπόθητη άνοδος, ένα μεγάλο γεγονός για τηνΠιερία" και συγχαρητήρια έδωσε ο Μιχάλης Παπαμιχαήλ:

"Το συναίσθημα που έχουμε αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι απίστευτο. Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια ο στόχος μας ήταν να μπούμε στην εξάδα και βέβαια να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Τώρα, είμαστε στην Α2. Είναι απίστευτο! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στο τεχνικό τιμ, στη διοίκηση πάνω από όλα και, φυσικά, στον υπέροχο κόσμο μας".

Ο Νεμάνια Τσουκ σε φάση από τον χθεσινό αγώνα...
Τον λόγο δεν θα μπορούσε να μην πάρει και η διοίκηση του Πιερικού Αρχέλαου...

Απόστολος Πόδας (πρόεδρος): "Το ταξίδι πάντα αξίζει κι όταν έχει όμορφο προορισμό είναι ακόμη πιο ωραίο.Η ομάδα πέτυχε ένα στόχο, ένα όραμα που είχαμε βάλει όταν ξεκινήσαμε το 2004 και το 2008 με τη συνένωση με τον Αρχέλαο τότε και τον Πιερικό Αρχέλαο σήμερα. Αυτό το όραμα απέκτησε σάρκα και οστά. Σε δύο χρόνια η ομάδα από τη Γ' Εθνική βρέθηκε στην Α2. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει, τον προπονητή της ομάδας που είμαστε μαζί από τον περυσινό Ιανουάριο, ξεκινώντας από μια πορεία σωτηρίας και στη συνέχεια ανόδου, όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά στο Δημήτρη Γαλάνη, τον Χρήστο Χρηστίδη, τους βοηθούς Βαγγέλη Κουλακιώτη και Χρήστο Ξηρομερίτη, τη γυμνάστριαΡάνια Μυρωτή, το φυσιοθεραπευτή Μπάμπη Χοντολίδη, το γιατρό μας Μανώλη Παπακώστα και γενικά όλους τους συνεργάτες μας.

Αυτή η επιτυχία ανήκει στην Κατερίνη. Περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια από τις αρχές της πόλης, αντίστοιχη με αυτή που έχουν ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμάς. Θέλουμε να ολοκληρωθεί το κλειστό γυμναστήριο στο Σταθμό και ελπίζουμε του χρόνου αυτή η ομάδα να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο αντάξιο με τη δυναμική της".

Γιάννης Πόδας (αντιπρόεδρος): "Το ισχύς εν τη ενώσει εφαρμόσθηκε πλήρως και αποτελεσματικά. Η συνένωση των δύο μεγάλων ομάδων τηςΚατερίνης αποδείχθηκε ότι ήταν επιβεβλημένη. Έχουμε την τύχη να έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ με πολύ καλά παιδιά κι έναν εργατικό προπονητή".

Δημήτρης Ρογκότης (αντιπρόεδρος): "Η άνοδος μάς δίνει μια ξεχωριστή χαρά και αυτοπεποίθηση. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμπαραστέκονται και βοηθούν υλικά και ηθικά. Είναι μια ιστορική μέρα που την περίμενε χρόνια η Πιερία".

Μάκης Γιαλένιος (γεν. γραμματέας): "Η ομάδα ύστερα από πολλά χρόνια ζει πάλι μια ιστορική στιγμή. Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια σε όλη την πόλη".

Δημήτρης Πόδας (υπεύθυνος μάρκετινγκ): "Ηταν μια δύσκολη και μεγάλη χρονιά. Διανύθηκε ένας μακρύς δρόμος τα τελευταία χρόνια κι αν σκεφθούμε πού βρισκόταν το μπάσκετ της Πιερίας πριν από μερικά χρόνια, ποιοι ήταν οι αντίπαλοί του, πού βρίσκεται τώρα και πού θα βρίσκεται του χρόνου, είναι κάτι το συγκινητικό.Πριν από τρία χρόνια δεν μπορούσαμε καν να διανοηθούμε τη σημερινή μέρα. Βέβαια, η διάρκεια καθορίζει τις ομάδες και για να υπάρχει αυτή στους καιρούς που ζούμε, χρειάζεται στήριξη από όλους τους φορείς".

πηγή: basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast