5.5.10

Κρίσιμο το παιγνίδι του Πιερικού Αρχελάου με την Αναγέννηση Φλόγα.

Κρίσιμο το παιγνίδι του Πιερικού Αρχελάου

με την Αναγέννηση Φλόγα

Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη

Σύσσωμος και πάλι ο φίλαθλος κόσμος του μπάσκετ περιμένει -και αυτή τη φορά με αγωνία- το παιγνίδι του Πιερικού Αρχελάου με την Αναγέννηση Φλόγα Θεσσαλονίκης.

Ο κυριακάτικος αυτός αγώνας έχει πάλι εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού όση ανάγκη έχει ο Πιερικός Αρχέλαος τη νίκη για να «κλειδώσει» η άνοδος στην Α2, άλλη τόση έχει και η Αναγέννηση Φλόγα για να ισχυροποιήσει την παραμονή της στη Β΄ εθνική κατηγορία.

Στο «στρατόπεδο» της Κατερίνης, δηλ. στο κλειστό γυμναστήριο, οι προπονήσεις είναι εντατικές, με πάθος και αισιοδοξία, καθώς και μέσα σε ένα καλό κλίμα. Τακτικές είναι και οι επισκέψεις των φιλάθλων τόσο για να δουν από κοντά την προετοιμασία, όσο και για να προετοιμάσουν την κυριακάτικη γιορτινή ως συνήθως ατμόσφαιρα.

4 σχόλια:

  1. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΧΙ 17:00 ΑΛΛΑ 19:00 ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλαγη ωρας τωρα...
    δεν γινεται να ειμαστε ταυτοχρονα σε 2 μερη...
    ας μεριμνησει η δοιηκηση του μπασκετ, εξάλλου αν δεν αλλαξει την ωρα αυτη θα χασει την παντα τεραστια και μεγαλοπρεπη συμπαρασταση στην ομαδα καθως και την εκπληκτικη ατμοσφαιρα που δημιουργουμε για τον Αρχοντα του Βορρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το λέω με σιγουριά, αλλά νομίζω ότι τελικά η ώρα διεξαγωγής του αγώνα, θα αλλάξει κι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast