25.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕ 20 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Το απόγευμα της Τρίτης αναχωρεί η αποστολή του Πιερικού αεροπορικώς για την Αθήνα, εν όψει του αγώνα με τον Εθνικό που αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μετέπειτα πορεία της κατερινιώτικης ομάδας στα πλέι οφ. Οι "μελανόλευκοι" που δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους, παρέμειναν στο -3 από τον πρωτοπόρο ΟΦΗ, που έχει πλέον "συγκάτοικο" στην κορυφή και τον Πανσερραϊκό και θα φιλοξενηθούν από τον ισόβαθμό τους Εθνικό σε έναν αγώνα που πιθανότατα ο χαμένος...χάνεται.
Στα αγωνιστικά, δεν προέκυψαν νέα προβλήματα για τον Σούλη Παπαδόπουλο. Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Κρητικούς έκαναν χαλάρωμα, μασάζ και υδρομασάζ ενώ οι άλλοι προπονήθηκαν κανονικά με έμφαση σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, σουτ, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με δίτερμα. Ατομικά γυμνάστηκε ο Τσιντώτας, ενώ ο Τσιτλακίδης πήρε μέρος μόνο στο ζέσταμα. Δεν προπονήθηκε ο Λαζαρίδης.
Η αποστολή για τον αγώνα με τον Εθνικό είναι η ίδια με αυτή του προχθεσινού αγώνα, δίχως τον Κόιτς που αποκλείστηκε. Αναλυτικά οι 20 "εκλεκτοί" του Σούλη Παπαδόπουλου είναι: Γουμάγιας, Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Παστός, Εξουζίδης, Τασίδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Κοντέων, Τόσκας, Κόιτς, Ρέγιες, Φρέντερικς, Πέντα, Θάνος, Γκουγκουλιάς και Ολγκίν. Οι παίκτες θα γυμναστούν σήμερα το βράδυ στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και ακολούθως θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast