17.5.10

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού Βόλου για την απευθείας άνοδό τους στην Σούπερ Λιγκ. Το είχα πει από τη λήξη του α΄ γύρου ότι αυτές οι δυο ομάδες ήταν οι καλύτερες στην κατηγορία και ειδικά η Κέρκυρα στον α΄ γύρο ήταν εξαιρετική. Σημαντικό ρόλο βέβαια έπαιξε η παρουσία του κ. Τεννέ που είναι ένας καταξιωμένος τεχνικός και για να είμαι ειλικρινής αυτή τη στιγμή τον ζηλεύω. Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που κατάφεραν μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, να κερδίσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ. Εμείς σε αυτά τα παιγνίδια δε θα πάμε για βόλτα, αλλά με φιλοδοξίες και για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όσον αφορά το παιγνίδι προσέξαμε περισσότερο την άμυνά μας για να διασφαλίσουμε το μηδέν, διότι ο βαθμός ήταν αυτός που τελικά μας έδωσε το εισιτήριο για τα πλέι οφ».

Μπάμπης Τεννές (τεχνικός ΑΟ Κέρκυρας): «Τελείωσε αυτή η χρονιά που ήταν απόλυτα πετυχημένη για την ομάδα της Κέρκυρας. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, μάζεψα τα παιδιά στο κέντρο του γηπέδου και τους είπα ότι είναι μια ευτυχισμένη μέρα και πρέπει να τη χαρούμε. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια ξεκούραστη σαιζόν για την ομάδα της Κέρκυρας που ξεχώρισε από τις πρώτες αγωνιστικές και σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν αγχωθήκαμε ποτέ. Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της Κέρκυρας που δεν πήραν αυτό που τους άξιζε από τον κόσμο του νησιού. Με την επιτυχία που σημείωσαν, έγιναν οι μεγαλύτεροι μάγκες. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού για την είσοδό της στα πλέι οφ και να της ευχηθώ καλή τύχη».

Δημήτρης Τόσκας (ποδοσφαιριστής Πιερικού): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κέρκυρας για τη δίκαιη άνοδό της. Ήταν από τις καλύτερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα και άξια ανέβηκε. Παίξαμε ένα δύσκολο παιγνίδι απέναντι στην Κέρκυρα, πήραμε το θετικό αποτέλεσμα που μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την άνοδό μας στα πλέι οφ».

Διονύσης Μακρυδημήτρης (ποδοσφαιριστής ΑΟ Κέρκυρας): «Ολοκληρώσαμε μια επιτυχημένη χρονιά, κερδίζοντας την άνοδό μας στη Σούπερ Λιγκ. Σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν παρουσιάσαμε ένα ιδιαίτερα ισχυρό πρόσωπο και σε γενικές γραμμές δεν κινδυνέψαμε ποτέ να φύγουμε από τις δυο πρώτες θέσεις. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι».

πηγή: kerkyrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast