18.5.10

"ΤΡΙΑΡΑ" ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 3-0
Παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων κόντρα στη Βέροια, ο Βατανιακός απέδειξε ότι αδικήθηκε από την τελική του βαθμολογική θέση και ότι άξιζε καλύτερης τύχης στη φετινή σεζόν. Οι παίκτες του Γιάννη Κωνσταντινίδη επιβλήθηκαν της πρωταθλήτριας του Βορείου ομίλου της Γ' Εθνικής Βέροιας με 3-0 σε έναν αγώνα που ο έμπειρος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να δει όλους τους ποδοσφαιριστές του. Από την πλευρά του ο προπονητής της Βέροιας κ. Χαραλαμπίδης παρέταξε την ομάδα του με δυο διαφορετικές ενδεκάδες, στις οποίες συμμετείχαν και παίκτες υπό δοκιμή.
Στο 38' ο Βατανιακός άνοιξε το σκορ με τον Μπατσαρά να κάνει το δυνατό διαγώνιο συρτό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από συνεργασία των Γ. Τσιώμη και Καλαμπαλίκη. Στο 53 ο Τριανταφύλλου τροφοδότησε τον Καλαμπαλίκη ο οποίος πλάσαρε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 74 ' ο Βασιουρής.
Διαιτητής ήταν ο Τόλιος με βοηθούς τους Κύφο και Σβάρνα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
Βατανιακός: Χατζηεπίδης, Λαζαρίδης Ι., Τριανταφύλλου, Κολαξίδης, Παπείρας, Γιαπιτζής, Μπουζούκης, Μπατσαράς, Τσιώμης Γ., Καλαμπαλίκης, Μυστρίδης. Έπαιξαν και οι: Σπανός, Μπέης, Καργιώτης, Μπαγγέας, Κωνσταντινίδης, Ζανέτας, Δολμίδης, Βασιουρής, Τσιώμης Β., Μερόκης.
Βέροια: Θέμης, Βέρτζος, Κόκαλης, Καπίας, Αλμπάνης, Μάουρο, Γκόλτσης, Τοπαλίδης, Παυλίδης, Μανιόπουλος, Έντι. Έπαιξαν και οι: Παπάς, Βέργος, Τσακτάνης, Τσιάμης, Κελεσίδης, Πιέτρα, Ντουντούκης, Σούρλας, Ζαχαριουδάκης, Σκαθαρούδης, Μάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast