11.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ, 2-3 ΑΠΟ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ.

Την ήττα με 2-3 από τον Βατανιακό γνώρισε ο Πιερικός σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο του Βατάν και ήταν μια ευκαιρία για τον Σούλη Παπαδόπουλο να δει την αγωνιστική κατάσταση παικτών με μικρό χρόνο συμμετοχής, αλλά και αυτών που δεν έπαιξαν κόντρα στον Εθνικό. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής και ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων του συλλόγου.
Οι "μελανόλευκοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Πέντα στο 4' που προήλθε από χέρι του Μυστρίδη σε σέντρα του Παντελιάδη από αριστερά (0-1).
Στο 11' ο Καλαμπαλίκης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα από το Μυστρίδη και με συρτό διαγώνιο σουτ ισοφάρισε για τον Βατανιακό (1-1). Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 42' με γκολ του Κολαξίδη μετά από σέντρα του Μυστρίδη (2-1). Στην επανάληψη ο Πιερικός ισοφάρισε στο 62' με διαγώνιο σουτ του Παντελιάδη ύστερα από πάσα του Μακρή (2-2) αλλά ο Βατανιακός "απάντησε" στο 69' με τον Μυστρίδη που από "εμπνευστής" έγινε "εκτελεστής" σκοράροντας με δυνατό σουτ στην εστία του Κουδουνά (3-2).
Στο 65' ο Αγγελάκης σημάδεψε το δοκάρι του Πιερικού με κεφαλιά.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Λαφατζής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βατανιακός (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Χατζηεπίδης, Λαζαρίδης Ι., Μυστρίδης, Κολαξίδης, Παπείρας, Μπουζούκης, Τσιώμης Γ., Ευσταθιάδης (30' Βασιουρής), Τριανταφύλλου, Καλαμπαλίκης, Ανδρονικίδης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Μπέης, Δολμίδης, Ζανέτας, Κωνσταντινίδης, Τσιώμης Β., Μπαγγέας, Αγγελάκης.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης (46' Κουδουνάς), Κωτσιόπουλος (46' Γιαζιτζόγλου, 77' Μίγκος), Παστός, Τόσκας, Κοντέων (69' Απόστολος Μακρής-αδελφός του Γιώργου Μακρή-), Παντελιάδης, Γ. Μακρής (63' Κραγιόπουλος), Κωνσταντινίδης (46' Χατζηζήσης, 77' Καραγκούνης), Ολγκίν (60' Σεχολάρι), Κόιτς (46' Παπαδόπολος, 67' Τσικαδέρης).

Αύριο οι παίκτες του Πιερικού θα απολαύσουν το ρεπό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast