4.5.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: Η "ΕΙΚΟΝΑ" ΤΗΣ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ


ΚΥΡΙΑΚΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Καισαριανής)

(69' Κριπιντίρης σουτ)

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Ουκάρ (86' Πασάς), Διαμάντης, Τζημόπουλος, Λουάμο (69' Καγκιούζης), Φαμπίνιο (90+2 Παλάσκας).

Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Τοπαλίδης, Τσιμπλίδης (65' Τσουκαλάς), Πακάλτσης, Σαμαράς, Γκονζάλες, Πινδώνης, Άγγος, Μαρκόφσκι (58' Λ. Μουρατίδης), Μπαξεβανίδης, Παρμαξίδης, Χλωρός (88' Μαχαιρούδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ν. Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

ΒΟΗΘΟΙ: Κ. Ποντίκης (Πρέβεζας), Γ. Παπανικολάου (Κορινθίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζημόπουλος, Φαμπίνιο - Μαρκόφσκι, Σαμαράς, Μπαξεβανίδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Καθοριστικό βήμα για την αποφυγή των μπαράζ παραμονής έκανε ο Εθνικός Αστέρας που επιβλήθηκε 1-0 της Δόξας στο γήπεδο του. Μετά από ένα κάκιστο πρώτο μέρος όπου τόσο ο αγωνιστικός χώρος, όσο και η ζέστη επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και άσκησαν πίεση στα καρέ του Τοπαλίδη. Αρχικά ο Τζημόπουλος είχε δυο καλές ευκαιρίες στο 52ο και 57ο λεπτό αντίστοιχα, αλλά την πρώτη φορά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και τη δεύτερη ο πορτιέρο των «μαυραετών» τη μπλόκαρε. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι είχαν αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπαθούσαν σποραδικά με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν κάτι καλό χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση έλαβε χώρα στο 69', όταν ο Κριπιντίρης επιχείρησε μακρινό σουτ από μεγάλη απόσταση και νίκησε τον Τοπαλίδη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΕΑΚ Κέρκυρας)

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Ιωάννου, Βενέτης, Μπουτζίκος, Ρεπερνέ (83' Κολοτούρος), Φλαβίνιο (32' λ.τ Παρασκευαίδης), Μπερνς (71' Γιαννιτσανάκης), Σίλβα, Τσίγκας.

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μόρετς (84' Πασάς), Δέντσας, Θεοδωρίδης, Ζουρούδης (74' Δημούτσος) Μανίκας, Βούκοβιτς, Μπελεβώνης (70' Μπακάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αν. Παπαπέτρου (Αθήνας)

ΒΟΗΘΟΙ: Γ. Κουντουρέλλης, Π. Νακόπουλος (Αθήνας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Ένα βαθμό αναζητούσε η Κέρκυρα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και τον κατέκτησε με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην έδρα της δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους φιλάθλους του συλλόγου. Οι «Φαίακες» είχαν τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και πίεσαν για το τέρμα της νίκης, αλλά τα «καναρίνια» αμύνθηκαν σωστά και πήραν ένα πολύτιμο βαθμό. Στο δια ταύτα, η πρώτη καλή στιγμή για την Κέρκυρα σημειώθηκε στο 8', όταν ο Φλαβίνιο βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Μπαμπανιώτη αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση. Μια ακόμα καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 45' όταν από φάουλ του Μπουτζίκου, ο Βενέτης με προβολή έστειλε λίγα εκατοστά άουτ τη μπάλα. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, αλλά τόσο ο Μπερνς, όσο και ο Μπουτζίκος δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον έμπειρο πορτιέρο. Στον αντίποδα, οι «νεοφώτιστοι» είχαν από μια επίσκεψη στα καρέ του Απόστολίδη σε κάθε ημίχρονο, με τον Βούκοβιτς στο 31' και τον Θεοδωρίδη στο 53' χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτούν ανάλογα.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΟΦΗ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Αιγάλεω)

(36' Κιάσσος φάουλ)

Αιγάλεω (Σούλης Παππάς): Βενιάμιν, Παυλίδης, Κωνσταντόπουλος (62' Πουλάκος), Παντίδος, Ουμούρι, Τεγούσης, Μουστόγιαννης, Κακαράς, Μπερνιδάκης (71' Σκάρος), Φραντζεσκί (78' Τσαμπούρης), Νάστος.

ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Πίτσος, Αγρίτης, Καλάιτζιτς, Κιάσσος, Μπούρμπος (71' Χαραλαμπάκης), Πόποβιτς (92' Οργκανίστα), Νατσούρας, Βλόνταρτσικ (71' Ογκουνσότο), Μπερτίν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Κ. Κωνσταντινίδης, Κυρ. Μερκενίδης (Μακεδονίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πίτσος, Καλάιτζιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Παίζοντας ποδόσφαιρο για 10-15 λεπτά στο α' μέρος κι εκμεταλλεύόμενος την αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Κιάσου, ο ΟΦΗ πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Αιγάλεω, που σφραγίζει την κατάληψη της τρίτης θέσης, που θα τον φέρει σε θέση ισχύος, στην έναρξη των πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές, ιδιαίτερα στο β' μέρος, όπου δημιούργησαν μερικές σημαντικές ευκαιρίες με τους Σκάρο και Πουλάκο, ενώ ο ΟΦΗ μπορούσε να "σφραγίσει" την επικράτησή του και να μην κάνει το παιχνίδι, ρώσικη ρουλέτα, αν ο Βενιαμίν δεν νικούσε τον Πόποβιτς, σε τετ α τετ του Σέρβου φορ με τον έμπειρο γκολκίπερ.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (Ολυμ. Εγκατ. Ελληνικού)

(42', 67' Ροντρίγκο σουτ & κεφ - 9' Νιάρος σουτ)

Στο 25' δοκάρι ο Καρακώστας

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Γκράιμς, Βιδάλης, Σύρος (90' Μοσχογιάννης), Καρακώστας, Ψιάνος, Φερέιρα (69' Κωστάκης), Στρατάκης (46' Νικολόπουλος), Τσεμπερίδης, Ροντρίγκο, Φαρινόλα.

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Σαρόγλου, Δωροβίνης (64' Ψαρρής), Κόλτσης (51' Νικολόπουλος), Τσώνης, Γήτας, Σικαλιάς, Αλημπάς, Τσατσαρής, Νιάρος, Κρητικός, Μουνιόθ (81' Τσιώλης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι. Κεμεντσετσίδης (Κιλκίς)

ΒΟΗΘΟΙ: Τρ. Ναλμπάντης, Χρ. Πεντζερετζής (Κιλκίς)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σύρος, Μοσχογιάννης, Νικολόπουλος, Τσεμπερίδης - Γήτας, Τσατσαρής

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Σημαντική νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Εθνικός κόντρα στην Ηλιούπολη στο γήπεδο του Ελληνικού. Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τους φίλους των Πειραιωτών αρκετά νωρίς με τον Νιάρο, αλλά οι «κυανόλευκοι» κατέκτησαν το τρίποντο χάρη σε δυο τέρματα του Ροντρίγκο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, αλλά η ομάδα του «Ήλιου» ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο 9ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Κρητικού ο Νιάρος ανοιξε το σκορ. Παρά την «ψυχρολουσία» οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου συνέχισαν να πιέζουν και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες τόσο με τον Καρακώστα που «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι του Σαρόγλου στο 25' όσο και με τον Ροντρίγκο που είχε επίσης δοκάρι στο 38'. Η πίεση απέφερε τελικά καρπούς στο 43' όταν και πάλι ο Βραζιλιάνος φορ έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έφερε το ματς στα ίσια. Οι Πειραιώτες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στην επανάληψη, με τους Ψιάνο (47') και Φερέιρα (51') να απειλούν αρχικά την εστία του 26χρονου πορτιέρο και τον Ροντρίγκο να τον νικά στο 68' για δεύτερη φορά έπειτα από σέντρα του Γκράιμς. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο υπόλοιπο του αγώνα να πετύχουν το τρίτο τέρμα -κυρίως- με μακρινά σουτ, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έφταναν με δυσκολία στην περιοχή του Συμεωνίδη.

ΡΟΔΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Ρόδου)

(57' Κακλαμάνος κεφ - 39' Μακρής σουτ)

Στο 29' δοκάρι ο Ζιλβάν

Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Παναγιωτόπουλος, Δανάς, Πελέκης (83' Γ. Καντιμοίρης), Μπιμπιρής, Στεργαλλάς, Ζιλβάν, Στ. Καντιμοίρης, Κακλαμάνος, Λάζετιτς (78' Τριχιάς), Λουτσιάνο (64' Βιγιάρ), Καλλιμάνης.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Εξουζίδης, Κοντέων, Γιαζιτζόγλου, Πλάτανος, Μακρής, Μαρτίνεζ, Ρέγες (63' Κωνσταντινίδης), Πέντα, Θάνος (90+1' Γκουγκουλιάς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρ. Σφήκας (Ανατ. Αττικής)

ΒΟΗΘΟΙ: Ιορ. Απτόσογλου (Αθήνας), Εμμ. Ζώρζος (Αθήνας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λουτσιάνο, Λάζετιτς, Δανάς - Κοντεών, Γιαζιτζόγλου, Μαρτίνεζ, Πέντα, Κωνσταντινίδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+3' Πέντα

* Στον αγώνα Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ρόδος ΑΣ-Πιερικός τον αρχικά ορισθέντα βοηθό διαιτητή Ι. Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών) αντικατέστησε ο Σπ. Νικολαδός της ιδίας ένωσης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Σερρών)

(16' Λεοζίνιο σουτ, 51' Γεωργιάδης σουτ - 84' πεν Σολάκης)

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Μιχαήλ, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Βοσκόπουλος, Τάντιτς (78' Αθανασιάδης), Σκάγκλια (70' Καλί), Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Μπανγκουρά (90+2' Τράκις).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κολίτσι, Ζαραδούκας (65' Ιακωβάκης), Κόρμπος, Σολάκης, Καπετάνος, Πλιάγκας (54' Μητρόπουλος), Σιαλμάς, Αλβάρεζ, Ουμπίντες, Λιαπάκης (46' Αρβανίτης), Ψυχογιός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπ. Σέλιμος (Λακωνίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Γ. Παλαμίδας (Λακωνίας), Ευστ. Ζαρακοβίτης (Μεσσηνίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τάντιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 49' Αρβανίτης

Σχόλιο: Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού και πραγματοποίησε ένα ακόμα βήμα ώστε να εξασφαλίσει μια θέση για τα μπαράζ ανόδου. Οι γηπεδούχοι ήθελαν ένα γρήγορο τέρμα προκειμένου να διώξουν το άγχος και το πέτυχαν μόλις στο 16' όταν ο Μπανγκουρά έδωσε τη μπάλα στον Λεοζίνιο κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα τον Κολίτσι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι με τον Σιαλμά θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ ένα λεπτό νωρίτερα, αλλά ο Βοσκόπουλος έδιωξε την τελευταία στιγμή. Σολάκης (26') και Σιαλμάς (27') είχαν από μια καλή στιγμή στα καρέ των «λιονταριών» μετά το γκολ, ενώ ο Παπάζογλου έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα ελάχιστα άουτ από το δοκάρι στο 39'. Οι αριθμητικές ισορροπίες διαταράχθηκαν στο 49' αφού ο διαιτητής Σέλιμος απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Αρβανίτη για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπανγκουρά. Από την άλλη πλευρά, οι Σερραίοι δεν άργησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το πλεονέκτημα, αφού μόλις στο 50' ο Γεωργιάδης «αιφνιδίασε» από μακρινή απόσταση τον Κολίτσι και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Σολάκης από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και μείωσε έτσι το σκορ για τους Βολιώτες. Ο ρέφερι υπέδειξε την εσχάτη των ποινών για μαρκάρισμα του Μιχαήλ στον Ψυχογιό μέσα στη μεγάλη περιοχή.


ΔΕΥΤΕΡΑ

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Νεάπολης)

(47' , 63' , 69' Φουρτάδο σουτ & κεφ - 32' Αντ. Κωνσταντόπουλος κεφ)

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Ρουσάκης (74' λ.τ Απ. Παπαζούδης), Μπάγιτς, Μπέριος, Χαλουάνι, Λανγκλέ, Φουρτάδο, Μακράκης, Ερρίκος (40' Σάλτο), Ευαγγελάτος (59' Γάλας), Κεφαλούκος.

Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Ψυχογιόπουλος, Αντ. Κωνσταντόπουλος (84' Δασκαλάκης), Σιλά (68' Καμινιώτης), Τσιμικλής, Τάσιτς, Ντε Βιντσέντι, Ετέροβιτς, Καλαγκάνης, Πουρτουλίδης (54' Χρ. Κωνσταντόπουλος, Παπουτσής.

Διαιτητής: Χρ. Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Δ. Πρέντζας (Ηπείρου), Φ. Λιανδράκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Μπέριος, Κεφαλούκος, Ρουσάκης - Ετέροβιτς
Κόκκινες:

Σχόλιο: Το τελευταίο σφύριγμα του Μήτσιου έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους φιλάθλους του Ιωνικού, αφού η ομάδα της Νίκαιας εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, ενώ αντίθετα η Καλαμάτα αποχαιρέτησε τη Β' Εθνική. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς μετά από ένα κακό πρώτο 20λεπτο και απώλεσαν μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Μακράκη στο 22' καθώς ο Μπαλτιμάς έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ όταν έπειτα από σέντρα του Ντε Βινσέτι ο Κωνσταντόπουλος με γυριστή κεφαλιά παραβίασε την εστία του Πουρή. Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες καλές στιγμές, γεγονός το οποίο άλλαξε στην επανάληψη με την «αναγέννηση» του Φουρτάδο. Ο Αφρικανός φορ ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής του αγώνα και με το χατ τρικ που σημείωσε έκανε την ανατροπή και χάρισε τη νίκη στους Νικαιώτες. Οι «μελανόλευκοι» έχασαν μοναδική ευκαιρία για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντε Βινσέτι στο 50', ο οποίος σε τετ-α-τετ με τον Πουρή νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Φυλής)

(1' Καραμαλίκης κεφ, 12' Βασιλείου σουτ - 87' Κούτσης σουτ)

Θρασύβουλος (Γιάννης Πλαβούκος): Μπαρτζώκας, Πιπίνης, Χ. Μίχος, Ζώνας, Βασιλείου, Σαπάνης, Κόμπο, Κλούσενερ (59' Παληγεώργος), Ντελγκάδο (88' Χατζηπαντελίδης), Κατσίκης, Καραμαλίκης (81' Κόσλεϊ).

Αγρότικος Αστέρας (Μάκης Χάβος): Διλμπέρης, Ν. Παπαδόπουλος, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος (25' Ναλμπάντης), Χασιώτης, Κούτσης, Τσουκαλίδης, Καθάριος (46' Ίντι), Στεφανίδης, Μπλαζέφσκι, Τσούκλης (69' Δεινόπαπας).

Διαιτητής: Ι. Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθoί: Χρ. Κουρομπίλια (Καρδίτσας), Λ. Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Χ. Μίχος, Ντελγκάδο, Κλούσενερ - Χασιώτης, Κούτσης, Στεφανίδης
Κόκκινες: 90+2' Χασιώτης

Σχόλιο: Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές για τον Θρασύβουλο που επιβλήθηκε του Αγροτικού Αστέρα και παράλληλα πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της προσπάθειας για αποφυγή των πλέι άουτ. Με γκολ του Καραμαλίκη από τα αποδυτήρια οι «πράσινοι» πήραν νωρίς το προβάδισμα και επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους με ένα ακόμα από τον Βασιλείου μόλις στο 12'. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αλλά τόσο ο Καραμαλίκης (17'), όσο και ο Ντελγκάδο (37') αστόχησαν. Η μοναδική αξιόλογη φάση από πλευράς «σταχυοφόρων» στο πρώτο ημίχρονο έλαβε χώρα στο 33ο λεπτό, όταν το σουτ του Μπλαζέφσκι πέρασε άουτ. Ο Σαπάνης απώλεσε μια ακόμα καλή ευκαιρία στο 45' αφού ο Διλμπέρης απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του έμπειρου μέσου. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη και θα μπορούσαν να μειώσουν στο 50' όταν οι αμυντικοί του Θρασύβουλου έδιωξαν τη μπάλα μετά από κεφαλιά του Τσούκλη. Από κει και πέρα, Κατσίκης (51'), Καραμαλίκης (72') και Ντελγκάδο (73') είχαν καλές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα ακόμα τέρμα κι έτσι οι «πράσινοι» πήραν μια αγχωτική νίκη στο τέλος, αφού ο Στεφανίδης μείωσε στο 87' με προβολή. Τέλος, σημειώνουμε ότι ο Χασιώτης αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφού ανέκοψε την πορεία της μπάλας με το χέρι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (32 ΑΓΩΝΕΣ)

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 65
2. ΚΕΡΚΥΡΑ 62
----------
3. ΟΦΗ 56
4. ΕΘΝΙΚΟΣ 50
5. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 48
6. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 46
----------
7. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 45
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 44
9. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 43
10. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 42
11. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 42
12. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 40
----------
13. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 38
14. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 37
16. ΙΩΝΙΚΟΣ 36
15. ΡΟΔΟΣ 34
----------
17. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 28
18. ΑΙΓΑΛΕΩ 21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast