2.5.10

ΡΟΔΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.

Οι δηλώσεις των προπονητών

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): Ηρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα που ήθελε πάρα πολύ το παιχνίδι για να αποφύγει να είναι αυτή η ομάδα που θα ακολουθήσει τις ομάδες στην Γ' Εθνική αλλά και μήπως προλάβει να βγει από τα πλέη άουτ. Είχε επίσης και το πλεονέκτημα να αλλάξει προπονητή και να επιστρέψει ο Γιώργος Στράντζαλης που ήξερε την ομάδα πάρα πολύ καλά κι αυτό νομίζω ήταν πλεονέκτημα για την Ρόδο κι όχι για μας.
Ξέραμε πώς θα μπουν πάρα πολύ δυνατά και προσπάθησαν να μας κρατήσουν πάρα πολύ ψηλά στην άμυνα μας με δυο πολύ καλούς παίκτες όπως είναι ο Κακλαμάνος και ο Λάζετιτς. Νομίζω πώς ήταν καλύτερη στο α' μερος, μετά το α' εικοσάλεπτο, δημιούργησε κάποιες καταστάσεις κι είχε τις ευκαιρίες να πετύχει εκείνη το γκολ αλλά εμείς βγαίναμε καλά στις αντεπιθέσεις Πετύχαμε όμως εμείς το γκολ πάρα πολύ καλό για μένα κι έτσι περάσαμε μπροστά στο σκορ. Στο β΄ημιχρονο ξέραμε πώς θα δεχθούμε πίεση από τον αντίπαλο κι έτσι έγινε και με μια καλή κεφαλιά του Κακλαμάνου ισοφάρισε ο αντίπαλος.
Από κει και πέρα ισορροπήσαμε και δεν δεχθήκαμε καμιά άλλη φάση από τον αντίπαλο που προσπαθούσε με κάθε τρόπο προσπαθούσε να διασπάσει την αμυντική μας λειτουργία κι αν ήταν πιο προσεκτικός στις αντεπιθέσεις μας ο Θάνος θα είχαμε πάρει και το παιχνίδι. Σε γενικές πάντως γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Κι αν ακόμα χάναμε δεν θα έλεγα τίποτα. Σε κάθε παιχνίδι μου λείπουν τέσσερα – πέντε παιδιά από τιμωρίες. Παρόλα αυτά τα παιδιά που μπαίνουν από πίσω δείχνουν πολύ καλό χαρακτήρα κι η ομάδα πολύ δύσκολα χάνει αν δεν καταφέρει να κερδίσει. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό που είναι πολύ δύσκολο.

Γιώργος Στράντζαλης (προπονητής Ρόδου): Σας καλησπερίζω και πάλι… Πριν πω οτιδήποτε για το παιχνίδι να ξερετε πώς μετά από μια απόφαση αυθόρμητη από ότι κατάλαβα του προέδρου να με πάρει στο τηλέφωνο το βράδυ της Δευτέρας, πιστέψτε με πώς δεν το σκέφτηκα καθόλου και πήρα την απόφαση να έρθω σε μια ομάδα με την οποία ξεκινήσαμε μαζί με στόχους όνειρα και προσδοκίες και μέσα σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις της Β' Εθνικής που είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε. Δεν στέφομαι καθόλου στο τι έγινε αλλά στο τι είδαμε σήμερα. Αυτό που είδα εγώ σήμερα είναι αυτό που γεμίζει κι εμένα αλλά και τους φιλάθλους. Με γεμίζει με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη γιατί στο ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Για μια ομάδα που είχε πέντε κλασσικές ευκαιρίες, που είχε το πενήντα με εξήντα τοις εκατό της κατοχής για μια ομάδα που βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα έμπειρο αντίπαλο, κατόρθωσε να το γυρίσει να ισοφαρίσει και παράλληλα να μπορέσει να κάνει προσπάθεια να πάρει και την νίκη. Πιστέψτε με πώς στα δυο τελευταία παιχνίδια που έχουν μείνει αυτό θα το διατηρήσουμε και μέσα στον Βόλο και με τον Ιωνικό. Μου είναι αδιανόητο γι αυτή την ομάδα με αυτό το υλικό είτε του καλοκαιριού είτε και του Ιανουαρίου να ταλαιπωρείται στις συνειδήσεις του φίλαθλου κόσμου και του καθενός μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, η συμπαράσταση της Διοίκησης είναι δεδομένη. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μπορέσουμε αυτήν την ομάδα να την κρατήσουμε στην Κατηγορία.

Ρεπορτάζ: Ν. ΚΟΥΣΚΟΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast