30.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-4: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

Ντράγκαν Κοκότοβιτς (προπονητής Πανσερραϊκού): Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί κερδίσανε δίκαια. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Ολγκίν γιατί μέχρι τότε το ματς ήταν στα ίσα. Το σκορ αδικεί λίγο τον Πιερικό. Ο Πιερικός δίκαια βρίσκεται στα play off, και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα και τον προπονητή της γιατί όταν ανέλαβε τον Πιερικό ο Σούλης Παπαδόπουλος, τον βρήκε σε δύσκολη θέση και κατάφερε αυτό το επίτευγμα. Εύχομαι κάθε επιτυχία. Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι πολύ δύσκολο, γιατί ο Πιερικός είναι μια από τις πιο δύσκολες ομάδες, παρόλο που κερδίσαμε σήμερα με τέτοιο σκορ. Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Μέχρι την αποβολή ο αγώνας είχε άλλη εικόνα. Όσο για το Εθνικός-ΟΦΗ 4-4, εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για τη δίκαιη νίκη του με την οποία βρίσκεται κοντά στην άνοδο. Εμείς δε μπήκαμε καθόλου καλά στο α' μέρος. Είμαι πιο ευχαριστημένος από την προσπάθεια στην επανάληψη όπου αν και με 10 παίκτες σκοράραμε από 2 φορές, άσχετα με την ακύρωση του τέρματος. Στο α' μέρος ο Πανσερραϊκός έβγαινε πρώτος στη μπάλα. Η αποβολή του Ολγκίν έπαιξε ρόλο και στον τομέα της ψυχολογίας. Στο β' μέρος προσπαθήσαμε πολύ αλλά τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Θα μπορούσα να μιλήσω και για τον α' βοηθό αλλά όταν χάνεις με 1-4 τι να πεις. Είναι η πρώτη φορά που χάνω με τέτοιο σκορ στον Πιερικό αλλά και γενικά στην καριέρα μου εντός έδρας και η ευθύνη είναι δική μου. Απομένουν άλλα 3 παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Πανσερραϊκός ήταν πάρα πολύ σταθερός στα πλέι οφ και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Αλλά σημασία δεν έχει αν βρίσκεται δίκαια ή άδικα, αλλά το ότι0 βρίσκεται. Όσο για τον Γιαζιτζόγλου, χτύπησε σοβαρά (σ.σ. εκφράζονται φόβοι για χιαστούς) αλλά του είπα ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή. Θα μπορούσε να του είχε συμβεί αυτό στην αρχή της χρονιάς. Πιστεύω ότι στο ξεκίνημα της νέας σεζόν θα τον έχουμε μαζί μας.
Αθανασιάδης (ποδοσφαιριστής Πανσερραϊκού): Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, είμαστε πλέον ένα βήμα από την άνοδο στην κατηγορία. Παίξαμε πολύ καλά, δυνατά, ξεκινήσαμε όπως με τον ΟΦΗ, καταφέραμε να πετύχουμε τέσσερα γκολ και πετύχαμε τη σπουδαία νίκη. Περαστικά στον παίκτη του Πιερικού και εύχομαι γρήγορη επιστροφή. Έψαχνα ένα γκολ κόντρα στον Πιερικό και το αφιερώνω στον υπέροχο κόσμο μας.
Νίκος Πλάτανος (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Περαστικά στον Γιαζιτζόγλου που είναι ένα εξαιρετικό παιδί και πολύ καλός παίκτης. Εύχομαι να είναι γρήγορα μαζί μας. Δε δείξαμε σήμερα αυτό που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση και θέλαμε να βγάλουμε στο γήπεδο. Δε μπήκαμε πολύ καλά, μας επηρρέασαν κάποιες φάσεις και η αποβολή. Παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο. Δε θέλω να σταθώ στο διαιτητή μετά από αυτό το σκορ. Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμη, δε θα είμαστε κομπάρσοι, θα παίξουμε για τον Πιερικό και θα προσπαθήσουμε για τους εαυτούς μας και τη φανέλανα πάρουμε, αν μπορούμε και τα τρία. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό. Τη στιγμή που έβγαλα τη σέντρα στον Θάνο, αυτός δεν ήταν οφσάιντ.

1 σχόλιο:

  1. Ακόμη Ο Σούλης στον Πιερικό θα είναι τον Σεπτέμβριο; Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast