18.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Το katerinisport δίνει σε όλους τους φιλάθλους του Πιερικού τη δυνατότητα να...γίνουν δημοσιογράφοι και να καταθέσουν τα ερωτήματά τους στον προπονητή της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Πέμπτης (16.00). Έτσι, όποιος επιθυμεί, μπορεί να αποστείλει το ερώτημά του στο katerinisport@gmail.com μέχρι τις 15.00 της Πέμπτης προκειμένου να "μεταφερθεί" στον Σούλη Παπαδόπουλο, για να απαντηθεί.
Παράκληση προς όλους, τα ερωτήματά να αφορούν μόνο στο πρόσωπο του προπονητή και όχι σε ποδοσφαιριστή και διοίκηση γιατί δε θα ληφθούν υπ' όψιν. Ο αποστολέας δε χρειάζεται να αναφέρει τα στοιχεία του. Θεωρείται αυτονόητο βέβαια ότι δεν έχουν καμία τύχη ερωτήσεις που με οποιοδήποτε τρόπο θίγουν τον συνεντευξιαζόμενο.
Ευχή και ελπίδα του katerinisport είναι να αποσταλούν όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις και για το μόνο που μπορούν να είναι σίγουροι οι αποστολείς τους είναι πως θα καταβληθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια να τεθούν όλες προς απάντηση από τον Σούλη Παπαδόπουλο.

14 σχόλια:

  1. Είναι αλήθεια κύριε Παπαδόπουλε ότι δέχεστε συμβουλές από τον μεγάλο Νίκο Αλέφαντο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε παπαδοπουλε θα κανετε τα παντα για να ανεβει ο πιερικος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ανεβει ο πιερικος (ναι η οχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Παπαδόπουλε επειδή σας υποστήριξα εδώ και πολύ καιρό, σχεδόν από τότε που αναλάβατε τον ιστορικό ΠΙΕΡΙΚΟ μας και ακόμη που σας επαναπροσλάβαμε μετά την εποχή Μάκη Κατσαβάκη...(πίστευα και πάντα θα πιστεύω στις απαιριόριστες προπονητικές δυνατότητές σου ότι πράγματι με τις γνώσεις σου θα μας ανεβάσεις κάποτε στην Super League)! Θα ήθελα να σας ρωτίσω πραγματικά αν θα μπορούσατε να μου απαντήσετε και να το μάθουν όλοι μας, στις εξείς παρακάτω δύο ερώτησεις μου: 1) Από την ημέρα που ο κ. Μάκης Κατσαβάκης ανέλαβε τις τύχες της ομάδας μας που αγαπάμε πραγματικά, κατάφερε να δημιουργήσει ικανή ομάδα να καταλάβει μία από τις 3 πρώτες θέσεις; και 2)Κατά την γνώμη σας μετά που φύγατε εσείς και ήρθε ο κ. Κατσαβάκης συντόνισε η αποσυντόνισε την ομάδα;
    Μετά τιμής
    Γνήσιος οπαδός της ομάδας που αγαπάμε και οι δυο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδή οπαδός της Προό; Ααααααάντε γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ή μήπως του θρύλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς κ. Ανώνυμο..... για μένα είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ και πολύ ΚΡΥΨΙΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος ή ανόητος, ιδού η απορία.

    Φίλε zisathan το ξέρω ότι δεν χρειάζεσαι συμπαράσταση (τα καταφέρνεις απέναντι σε ψευτόμαγκες μια χαρά και μόνος σου) αλλά απλά θέλω να το πω, ΜΑΖΙ ΣΟΥ αδερφέ.
    Κι όλοι μαζί με τον ΠΙΕΡΙΚΟ, πέρα από σκοπιμότητες και λοιπές ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι οπαδός του Πιερικού και του zisathan, για τον οποίο zisathan πιστεύω ότι στην ψυχή και στην καρδιά του, έχει αποθηκευμένη ανεξάντλητα αποθέματα αγάπης για την ομάδα.
    Πιστεύω στον zisathan.
    Πιστεύω στην άνοδο του Πιερικού μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε και αδερφέ μου lionta σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε και αδερφέ μου Φράτε σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. άραγε αν ανέβουμε και δίνουμε μάχη παραμονής του χρόνου με τον Ολυμπιακό, θα βάλει τα δυνατά του ο Σούλης..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ.Παπαδοπουλε θα μινετε και του χρονου στον ΠΙΕΡΙΚΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast