22.5.10

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ.


Τον...προτελευταίο όροφο της πιερικής "ποδοσφαιρικής πυραμίδας", την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης υποδέχτηκε και συνεχάρη για την άνοδο στη Γ' Εθνική ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης χθες το απόγευμα. Ο πρώτος πολίτης της πόλης καλωσόρισε τους πρωταθλητές του Γ' ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και τους συνεχάρη έναν έναν, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικούντες για τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας που για πρώτη φορά στην ιστορία της κέρδισε τη συμμετοχή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

"Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους σας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση. Πετύχατε κάτι σημαντικό για την Κατερίνη. Ήταν κάτι που χρειαζόταν η πόλη μας, ώστε να υπάρχει μια πυραμίδα, με δεδομένη την παρουσία του κεντρικού σωματείου, που είναι ο Πιερικός, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της Δ' Εθνικής. Θα είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε, ακόμη και ο καθένας ξεχωριστά προς αυτή την κατεύθυνση" δήλωσε ο Σάββας Χιονίδης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής των Ποντίων Γιώργος Καμπερίδης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, υποσχέθηκε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, τυπικές λεπτομέριες απομένουν μονάχα για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Γιώργου Καμπερίδη στο "τιμόνι" του συλλόγου και για την νέα αγωνιστική περίοδο.

1 σχόλιο:

  1. Ο προπονητής των 58 ημερών τώρα κανει δηλώσεις?να τον δούμε και στην πρώτη παρέλαση τι θα λέει το λαμόγιο.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast