27.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Την Κυριακή στην Κατερίνη η πανηγυρική φιέστα για την άνοδο στην Α2

Την Κυριακή στην Κατερίνη
Η πανηγυρική φιέστα για την άνοδο στην Α2
Και το Σάββατο στις 12,30 στον πεζόδρομο
● Η άνοδος του Πιερικού Αρχελάου στην Α2 εθνική κατηγορία είναι πλέον γεγονός και έτσι την Κυριακή η τελευταία αγωνιστική στην Κατερίνη θα έχει πανηγυρική μορφή. Στις 5 μ.μ. ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την ομάδα του Μαντουλίδη και πριν, ενδιάμεσα και μετά τον αγώνα, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις ανάμεσα στις οποίες ο Δήμος Κατερίνης θα απονείμει αναμνηστικά κύπελλα και πλακέτες.
Συγκεκριμένα:
Κύπελλα θα απονεμηθούν στην ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου για την άνοδό της στην Α2 και στις ομάδες γυναικών και νεανίδων για την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων. Επίσης και στην ανδρική ομάδα του ΣΦΚ Κατερίνη 2008, καθώς και στην προπαιδική ομάδα για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων στην ΕΚΑΣΚΕΜ.
Αναμνηστικές πλακέτες στους κ.κ. Στέργιο Γκριζιώτη και Αλέκο Τσιώτσιο για την προσφορά τους στον πιερικό αθλητισμό και στον μικρό αθλητή Βάιο Β. Λασκαρέλια για τις άριστες επιδόσεις του στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρία.
● Για τον αγώνα και γενικά για το κλίμα που επικρατεί, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Είναι τελευταία αγωνιστική και είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι συνδυάζεται με άνοδο της ομάδας και εκπληρώνονται και οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας Εμείς δεν μπλέκουμε τον εαυτό μας και την αξιοπρέπειά μας στα σενάρια, ούτε προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Κοιτάμε την ομάδα μας και η συνολική παρουσία μας όλη τη χρονιά αυτό το πιστοποιεί. Καλούμε τον κόσμο να έρθει το Σάββατο στον πεζόδρομο και στο γήπεδο την Κυριακή, καθώς όλοι οι παίκτες το προπονητικό σταφ και η διοίκηση νοιώθουμε ευγνώμονες για την παρουσία και τη στήριξή τους όλη τη χρονιά και θέλουμε αυτό να τους το ανταποδώσουμε».
● Το Σάββατο στις 12,30 το μεσημέρι οι φίλοι του μπάσκετ και γενικά οι φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να πάρουν αυτόγραφα από τους καλαθοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας στο πλαίσιο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί έξω από το κατάστημα αθλητικών ειδών SAMARASSPORT.
Το κατάστημα του χορηγού του Πιερικού Αρχελάου είναι στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 25 και θα διανεμηθούν και αναμνηστικά δώρα.
● Ανάμεσα στους χορηγούς της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι και το κατάστημα ειδών υγιεινής «Ν. Παπαγεωργίου και Σία ΟΕ» που βρίσκεται στο 1ο χλμ της Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσσαλονίκης.
● Τέλος, το Σάββατο η ομάδα μίνι αγοριών του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 αντιμετωπίζει, στις 4 μ.μ., στο Αιγίνιο, το Φίλιππο Βεροίας. Ο αγώνας είναι για την τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast