10.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Η μεγάλη νίκη του Πιερικού επί του Εθνικού με το γκολ του Τασίδη στο 90' ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι "μελανόλευκοι" στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με την ήδη προβιβασμένη Κέρκυρα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος εφιστά την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του να μην παρασυρθούν από την έλλειψη κινήτρου των "φαιάκων" και να μπουν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για τη νίκη, την οποία αν κατακτήσουν θα "σφραγίσουν" το εισιτήριο των μπαράζ. Σήμερα όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στους Πειραιώτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Απουσίαζαν οι τραυματίες Λαζαρίδης και Τσιτλακίδης καθώς και ο Γκουγκουλιάς που εξακολουθεί να είναι κλινήρης μετά από τη λιποθυμία του μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα και τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Κατερίνης. Ατομικά προπονήθηκε ο νεαρός κίπερ Τσιντώτας, ενώ ο Γουμάγιας έχει ένα μικροπρόβλημα στον τετρακέφαλο που δεν εμπνέει ανησυχία.

Στην προπόνηση και ο Χατζόπουλος.

Με τους "μελανολεύκους" γυμνάστηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Χατζόπουλος που βρίσκεται στην Κατερίνη από την Πέμπτη και ζήτησε να προπονηθεί με την πρώην ομάδα του για να παραμείνει σε φόρμα, πράγμα που έγινε αποδεκτό από τον Σούλη Παπαδόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι ο Τριπολιτσιώτης αμυντικός ανήκει κατά τη φετινή σεζόν στο δυναμικό του Παναργειακού.

Φιλικό με Βατανιακό αύριο.

Για αύριο, στις 17.00 είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας του Πιερικού με τον Βατανιακό, στο γήπεδο του Βατάν κατά τον οποίο ο Σούλης Παπαδόπουλος θα δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν χθες.

Τέσσερις τιμωρημένοι εν όψει Κέρκυρας, επιστρέφουν οι Πέντα, Ολγκίν.

Για έναν ακόμη αγώνα της φετινής περιόδου οι Κατερινιώτες δε θα αγωνιστούν κομπλέ, αντίθετα θα έχουν αρκετές απουσίες. Τις υπηρεσίες λοιπόν των Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδη, Κωνσταντινίδη και Μακρή θα στερηθεί ο Πιερικός στον αγώνα με την Κέρκυρα, επιστρέφουν όμως οι Πέντα και Ολγκίν που εξέτισαν τις ποινές τους στην αναμέτρηση με τον Εθνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast