22.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ, ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Πανέτοιμοι δηλώνουν άπαντες στις τάξεις του Πιερικού για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ. Στο "στρατόπεδο" των "μελανολεύκων" επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα θα ξεκινήσει με το "δεξί" τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ, κάνοντας έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Σύμμαχος των παικτών του Σούλη Παπαδόπουλου θα είναι και ο φίλαθλος κόσμος της Κατερίνης, ο οποίος, έστω και την ύστατη ώρα φαίνεται να "ξυπνά" και αναμένεται να δώσει αύριο δυναμικό παρών στο πλευρό της ιστορικής ομάδας της πόλης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στις κερκίδες του γηπέδου αναμένονται πάνω από 5 χιλιάδες φίλαθλοι.
Η προετοιμασία του Πιερικού ολοκληρώθηκε με την αποψινή ωριαία προπόνηση, μέρος της οποίας διεξήχθη υπό το φως των προβολέων. προκειμένου οι παίκτες να εγκλιματιστούν στις συνθήκες αγώνα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δε ζόρισε, όπως ήταν αναμενόμενο τους παίκτες, επιμένοντας κυρίως σε ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις. Υπενθυμίζεται ότι στους "εκλεκτούς" του Κορυδαλλιώτη τεχνικού περιλαμβάνονται 21 άτομα. Αυτοί είναι οι: Γουμάγιας, Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Παστός, Εξουζίδης, Τασίδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Κοντέων, Τόσκας, Κόιτς, Ρέγιες, Φρέντερικς, Πέντα, Θάνος, Γκουγκουλιάς και Ολγκίν.
Την προπόνηση της ομάδας παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, Δημήτρης Ελευθεριάδης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γκοτζαμανίδης καθώς και φίλαθλοι της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast