18.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΗΤΤΑ, 0-1, ΑΠΟ ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ.

Την ήττα με 0-1 γνώρισε από την ΜΑΕ Ποντίων ο Πιερικός, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Ζωής σήμερα το απόγευμα. Το παιχνίδι, που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι κρίθηκε με γκολ του Μαυρίδη στο 40' ύστεα από σέντρα του Κούρτογλου. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα καθώς και σε ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του συλλόγου. Όσο για τον Γιώργο Καμπερίδη, η αναμέτρηση ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τεστάρει τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του εναντίον ένος πολύ ισχυρού αντιπάλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΜΑΕ Ποντίων (Γιώργος Καμπερίδης): Βασιλειάδης, Κούρτογλου, Οικονόμου, Κεστελίδης, Μπαλαμπάνης, Παπαγιαννόπουλος, Μαυρίδης, Κουμορτζής, Παπαδόπουλος Κ. και Βασιλειάδης, Ταρασιάδης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Καλουσίδης, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Ν., Ουσταμπασίδης, Μπαγλαρίδης, Εφραιμίδης Γ., Σταυρίδης, Μωυσίδης και Αρβανίτης.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Κωνσταντινίδης (70' Καραγκούνης), Γιαζιτζόγλου (65' Μίγκος), Παστός (67' Κραγιόπουλος), Τόσκας, Μακρής (62' Παπαδόπουλος), Παντελιάδης (62' Νίκου), Κόιτς (75' Ντόσης), Γκουγκουλιάς, Σεχολάρι (46' Κωτσιόπουλος), Καμπερίδης (60' Τσικαδέρης).
  • Όσοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό, προπονήθηκαν στις 13.00 στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.
  • Αύριο η ομάδα έχει ρεπό.
  • Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (11.00).
  • Το απόγευμα της Πέμπτης (16.00), ο Σούλης Παπαδόπουλος θα δώσει συνέντευξη τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast