13.5.10

Κεραυνός Αιγίου - Πιερικός Αρχέλαος-Την Κυριακή στο Αίγιο στις 5 μ.μ.

Την Κυριακή στο Αίγιο στις 5 μ.μ.
Κεραυνός Αιγίου - Πιερικός Αρχέλαος
Στους χορηγούς και η ΕΒΗΛ ΑΕ
Ένας μικρός Ευκλείδης στον Πιερικό Αρχέλαο
* Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα επικρατεί στις τάξεις του Πιερικού Αρχελάου, αφού η νίκη την περασμένη Κυριακή έδωσε από τώρα, τρεις αγωνιστικές πριν λήξει το πρωτάθλημα, το εισιτήριο για την άνοδο στη Α2 εθνική κατηγορία. Κόπος, μόχθος, ιδρώτας και χρόνος, απέδωσαν στο έπακρο και έτσι η τιμή και χαρά έγιναν μια μεγάλη κατάκτηση.
Αυτές ανήκουν όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και σε όλο τον υπέροχο κόσμο της Κατερίνης και γενικά της Πιερίας.
Αυτή την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος αγωνίζεται στο Αίγιο με τον Κεραυνό, μια ομάδα που έχει την απόλυτη ανάγκη των βαθμών, αφού είναι στις τελευταίες θέσεις.
Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Παίζουμε με μία ομάδα η οποία καίγεται για τη νίκη και η οποία, με την αλλαγή προπονητή αγωνίζεται σαφώς πολύ καλύτερα. Παρότι για μας οι στόχοι έχουν υλοποιηθεί, προπονούμαστε και προσεγγίζουμε το παιγνίδι κανονικά, όπως όλη τη χρονιά. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιγνίδι».
* Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Θεοδωρόπουλος Ρ. και Κούνελες.
* Στον κατάλογο των χορηγών που υποστηρίζουν ουσιαστικά και έμπρακτα τον Πιερικό Αρχέλαο, συνεχίζει τη συμβολή της η ΕΒΗΛ ΑΕ (www.ebil.gr), 1ο χλμ Κατερίνης – Θεσσαλονίκης. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην κατασκευή θερμοσιφώνων, θερμοσιφώνων διπλής ενέργειας και στην κατασκευή ηλιακών συστημάτων.
* Δεκάδες παιδιά των ακαδημιών συμμετείχαν στους εσωτερικούς αγώνες που έγιναν την Κυριακή πριν τον αγώνα με την Αναγέννηση Φλόγα. Όχι μόνο έπαιξαν με ενθουσιασμό, αλλά μετά παρακολούθησαν και τον αγώνα της ανδρικής ομάδας και μάλιστα η παρουσία τους ήταν πολύ εκδηλωτική.
* Τελικά όλα γίνονται. Το σχολείο, σχολείο και το μπάσκετ, μπάσκετ. Αυτό αποδεικνύει ο νεαρός καλαθοσφαιριστής των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου, μαθητής της Στ΄ τάξης, Βάιος Β. Λασκαρέλιας που έγραψε άριστα, δηλ. 100%, στο διαγωνισμό «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» της Μαθηματικής Εταιρίας.
Ο προπονητής του Γιάννης Δαμαλής, για τη μεγάλη επιτυχία του καλαθοσφαιριστή, δήλωσε: «Συγχαίρω τον αθλητή μου Βάιο Λασκαρέλια γι΄ αυτή την επιτυχία του. Είναι τιμή για τον Πιερικό Αρχέλαο να έχει τέτοιους αθλητές στις ακαδημίες του. Απ΄ αυτούς τους μικρούς αθλητές, αποδεικνύεται περίτρανα ότι σχολική επιτυχία και αθλητισμός μπορούν να συνδυαστούν άριστα, χωρίς να εμποδίζει το ένα το άλλο, όπως πολλοί πιστεύουν. Αρκεί να υπάρχει θέληση και σωστός προγραμματισμός».
Τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιτυχία αυτή, εκφράζει και το δ.σ. του Πιερικού Αρχελάου.
* Την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα ο Γιώργος Τανατζής διαιτητεύει τον αγώνα μεταξύ του Πανελληνίου και του Παναθηναϊκού. Είναι παιγνίδι για τα Πλέι Οφ της Α1 Ανδρών.
* Τέλος, για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ θα γίνουν οι παρακάτω αγώνες:
- Ανδρών / Β΄ κατηγορία – Τελική φάση - B΄ γύρος, τελευταία αγωνιστική. Σάββατο 15.5.2010, κλειστό γυμναστήριο Δ. Βικέλας Βεροίας, ώρα 18,00 / ΑΟΚ Βεροίας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ – ΓΑΣ Κορινός. Αξίζει να σημειωθεί ότι και αυτή η ομάδα της Κατερίνης, η θυγατρική του Πιερικού Αρχελάου, εξασφάλισε την άνοδό της στην Α΄ κατηγορία..
- Παμπαίδων – Τελική φάση, τελευταία αγωνιστική. Κυριακή 16.5.2010, κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου, ώρα 11,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 – ΑΟΚ Βεροίας και
- Μίνι αγοριών / Τελική φάση, 1η αγωνιστική. Σάββατο 15.5.2010, γυμναστήριο Αιγινίου, ώρα 16,00 / Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Κατερίνη 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast