22.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.



"Όλοι μαζί για το όνειρο" της ανόδου του Πιερικού στη Super League, φώναξαν με ένα στόμα χτες βράδυ, επώνυμοι και ανώνυμοι φίλαθλοι του Πιερικού, ποδοσφαιράνθρωποι της πόλης, τοπικοί φορείς, αθλητικοί και μη παράγοντες της Κατερίνης και του Νομού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα-συστράτευση που απηύθυνε η ΠΑΕ Πιερικός προς όλη την Πιερία προκειμένου να στηριχθεί η ιστορική ομάδα της πόλης στη μεγάλη "μάχη" που δίνει ο κατερινιώτικος σύλλογος για να επανέλθει μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες στα "σαλόνια" της πρώτης κατηγορίας. Το "σάλπισμα" ήχησε πρώτα διά στόματος του προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός Δημήτρη Ελευθεριάδη, για να ακολουθήσει μετά ο Σούλης Παπαδόπουλος, τεχνικός της ομάδας. Μίλησαν ακόμη οι Γιώργος Μακρής και Σάκης Παντελιάδης εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές των "μελανολεύκων". Το λόγο πήραν έπειτα οι βουλευτές Κώστας Κουκοδήμος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γιάννης Αμοιρίδης, Μαρία Μίχου, ο νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου ο πρώην υφυπουργός Κοιν. Αλληλεγγύης Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης, ο Δήμαρχος Πέτρας Θάνος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Κώστας Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος Απόστολος Πόδας, ο πρόεδρος των παλαιμάχων Πιερικού Νίκος Καλαμπάκας, ο αντιπρόεδρος του ΣΟΠ-Θύρα 5 Γιώργος Γιαμαλής, το μέλος του ΣΦΙΠ Γιάννης Τσαπουρνιώτης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Αντώνης Παπαπετρίδης (Κανάρης). Άπαντες, μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και αισιοδοξίας, εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι ο Πιερικός μπορεί να πετύχει την άνοδο και κάλεσαν όλους τους Κατερινιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών με τη δυναμική τους παρουσία στο γήπεδο.
  • Αλγεινή, εντύπωση προκάλεσε η παράλειψη να δοθεί ο λόγος σε εκπρόσωπο του "Club-Μελανόλευκοι".

4 σχόλια:

  1. Ti einai auta re...milane oi pouthenades tou SFIP kai den milane oi Melanoleukoi pou exoun paei sxedon se ola ta gipeda pou epaikse o pierikos...ntropi mono auto exo na po...oust re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικα λαθος να μην δωθει ο λογος στους Μελανολευκους, δεν ξερω γιατι, ισως ηταν παραληψη, δεν ξερω. Αλλα εσυ απο πανω φαινεσαι ποσο ασχετος εισαι. Τι θα πει ''οι πουθεναδες του ΣΦΙΠ'' ; Καταρχην ο ΣΦΙΠ αν δεν το ξες δεν ειναι συνδεσμος, ειναι συλλογος ιστοριας, με σκοπο περισσοτερο την δημιουργια μουσειου και το μαζεμα ντοκουμεντων παλιων εποχων. Για αυτο να προσεχουμε τι λεμε...Ο Πιερικος ανηκει σε ολυς αλλωστε !!!

    Αυριο ΟΛΟΙ στο γηπεδο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mia kai esi eisai eksipnos.oi silogoi den kreman pania sto gipedo..giati to pani "50 xronia" itan kai stin ekdilosi apo oti ematha kai to kremane sto gipedo..oute xonontai mesa stous sindesmous (SOP)..afiste ta auta ta mazemata kai ta mouseia...poniroi oloi sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το katerinisport θέλοντας να διαφυλάξει την ηρεμία του συλλόγου εν όψει της αυριανής "μάχης" αποφάσισε να "κλειδώσει" τα σχόλια στη συγκεκριμένη ανάρτηση. Τούτη τη στιγμή προέχει η παρουσία ΟΛΩΝ στο γήπεδο αύριο, μακριά από προσωπικές πικρίες ή αντιπάθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast